Tampa – New Jersey 5:4 (2:0 po s.n.) | Dallas – Minnesota 5:3 (kon.) | Chicago – Anaheim 1:2 (kon.)
Calgary – Columbus 4:6 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 2:0 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:1 (kon.)
Winnipeg – Carolina 1:3 (kon.) | Colorado – Nashville 1:0 (po pr.)
konec
Dallas Stars
5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
Minnesota Wild
Sobota 30.03.2013, 01:30 • American Airlines Center, Dallas, TX • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Hosté to zkouší v šesti, Hackett na střídačce!
     
    59:00
    Minnesota právě vstřelila branku!

    TORREY MITCHELL ještě vrací hostům malou naději na zvrat, když si sjel před branku a střelou nad levý Lehtonenův beton snižuje stav zápasu! Asistence: Dany Heatley, Cal Clutterbuck.
     
    56:17
    Vyloučen Aaron Rome (DAL) za hrubost, přesilovka pro hosty.
     
    54:49
    Utkání se v závěru vyostřuje. Teď si to ve férové bitce rozdali Justin Faulk (MNS) a Eric Nystrom (DAL), oba 5 minut za hrubost.
     
    53:50
    Cody Eakin (DAL) za krosček dvě minuty, hraje se ve čtyřech.
     
    53:23
    Po vzájemné potyčce u střídaček vyloučeni hráči: Reilly Smith (DAL) za hrubost, Zenon Konopka (MNS) taktéž za hrubost, Pierre-Marc Bouchard (MNS) dvě minuty hrubost. Přesilovka pro Dallas.
     
    52:40
    Dallas právě vstřelil branku!

    Kotouč odražený před branku se nejprve pokoušel odklidit backandem za Hackettova záda Derek Roy, jeho střelu Hackett vyráží pouze pod sebe, kde se po puku natahuje Daley a následně CHRIS EAKIN a jen doťukává do volné branky. Asistence: Derek Roy, Trevor Daley.
     
    51:12
    Přesilová hra pro domácí po faulu Zacha Pariseho (MNS), dvě minuty za sekání.
     
    48:18
    Jedna zajímavost z dnešního utkání. Jaromír Jágr si přihrávkou na čtvrtý gól domácích připsal již svou tisící asistenci v NHL.
     
    44:32
    Hosté mají šanci se vrátit do zápasu. Vyloučen Aaron Rome (DAL) za podražení.
     
    42:10
    Dallas právě vstřelil branku!

    Domácí dvojnásobnou výhodu rychle využívají. Jágr přihrál na spodní hranici kruhu Whitneymu, ten křižným pasem přes brankoviště nachází volného JAMIEHO BENNA, jenž z první střílí do odkryté branky další gól domácích! Asistence: Ray Whitney, Jaromír Jágr.
     
    42:00
    Mikko Koivu (MNS) v rohu kluziště zahákoval Nystroma a odsedí si dvě minuty, přesilovka pro Dallas. Ve stejném čase potrestán i další hráč hostí Ryan Suter (MNS) za krosček, domácí budou hrát dvě minuty proti třem.
     
    41:02
    Dallas právě vstřelil branku!

    Domácí jeli ve třech proti dvěma, z pravé strany vypálil ERIK COLE, jeho střelu Hackett vyrazil avšak pouze před stejného hráče, který kotouč napodruhé už dokázal dostat do branky! Asistence: Philip Larsen, Cody Eakin.
     
    39:27
    V další obrovské šanci Nystrom, který se po Jágrově přiťuknutí snažil protečovat puk pod Hackettovým betonem do branky, nicméně brankář hostí se natáhl a perfektně vyráží!
     
    35:16
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Koivu z prava vybídl ke střele z mezikruží Brodziaka, jeho pokus Lehtonen ještě vyráží, bohužel pro něj však pouze ke zcela volnému JAREDU SPURGEONOVI, který pohodlně trefuje odkrytou část domácí svatyně! Asistence: Kyle Brodziak, Mikko Koivu.
     
    34:44
    Vyloučen Brandon Dillon (MNS) za hrubost, což znamená, že hosté budou hrát následující dvě minuty v početní převaze.
     
    19:17
    Další gólovka pro domácí! Erikssenovu dorážku ale skvěle vleže zastavuje Hackett svou rukavicí!
     
    18:48
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Domácí špatně rozehráli a ztratili kotouč, který převzal Cullen, objel domácí branku a přihrál před branku přesně na hůl DEVINA SETOGUCHIHO, který poslal puk z první nad Lehtonenovu lapačku! Asistence:Matt Cullen.
     
    15:10
    Skvělý zákrok betonem od Hacketta po backhandové dorážce Benna!
     
    11:45
    Domácí si zahrají druhou přesilovou hru v utkání. Vyloučen Cal Clutterbuck (MNS) za hrubost.
     
    07:31
    Dallas právě vstřelil branku!

    Od modré nahazoval puk na branku Rome, Hackett jeho pokus vyrazil pouze ke zcela volnému TOMÁŠ VINCOUROVI, který už neměl nejmenší problém zasunout puk do odkryté branky! Asistence: Reilly Smith, Aaron Rome.
     
    04:14
    Dallas právě vstřelil branku!

    Po vhazování se puk dostal ke zcela volnému RAYI WHITNEYMU, který střelou z první nad pravý Hackettův beton otevírá skóre dnešního utkání! Asistence: Jamie Benn.
     
    03:52
    Vyloučen hostující kapitán Mikko Koivu (MNS) za hákování, přesilovka pro domácí.
     
    02:42
    Eriksson hledal před brankou najíždějícího Whitneyho a také ho našel, na jeho pokus se fantasticky přesunul Hackett a zabránil tařka jistému gólu!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Whitney (Benn), 8. Vincour (Smith, Rome), 42. Cole (Larsen, Eakin), 43. Benn (Whitney, Jágr), 53. Eakin (Roy, Daley) – 19. Setoguchi (Cullen), 36. Spurgeon (Brodziak, Koivu), 59. Mitchell (Heatley, Clutterbuck)


    Dallas Stars: Lehtonen (Bachman) – Robidas, Dillon, Daley, Goligoski, Larsen, Rome – Jágr, Benn, Nystrom – Eriksson, Roy, Whitney – Cole, Eakin, Smith – Vincour, Fiddler, Roussel.
    Minnesota Wild: Hackett (Kuemper) – Brodin, Suter, Gilbert, Falk, Spurgeon, Stoner – Coyle, Koivu M., Parise – Setoguchi, Cullen, Bouchard – Clutterbuck, Brodziak, Heatley – Mitchell, Konopka, Rupp.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, O´Halloran – Murchison, Cvik
    bahis siteleri