Kraj Vysočina – Oblast Petrohrad 2:9 (kon.)
konec
Kraj Vysočina
2:9 (0:1, 0:3, 2:5)
Výběr petrohradské oblasti
Čtvrtek 04.04.2013, 17:45 • Horácký zimní stadion • Zápasy mládeže
Partner:
     
    Výběr Petrohradu, alias Severští Lvi, byl po celý zápas jasně lepší a zaslouženě vyhrál. Toť velmi stručné zhodnocení dnešního zápasu. Z Horáckého zimního stadionu se s vámi loučí a příjemný večer přeje Tomáš Lysý. (19:54:12)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Výběr Kraje Vysočina bojuje jako lev, aby nedostal desátou branku. Nyní vidíme velmi hezký a odvážný okamžik, když Dominik Valík padá do střely Gleba Bondaryka.
     
    58:36
    Tomáš Mejzlík osamocen před brankářem trefuje jen jeho výstroj!
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty zápasu.
     
    54:51
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Ve zbytku utkání už chybí odškrtnout pouze dvě otázky. Zda dá nyní již dvojnásobný střelec Lvů, KIRILL CHERNIAVSKIY hattrick a zda dají hosté deset branek. Domácí výběr již lehce rezignovaně neuhlídal "černou ruskou dvojku", Chernyuka a Cherniavskiye a druhý jmenovaný z bezprostřední blízkosti znovu překonává domácího gólmana. Asistence: Konstantin Chernyuk.
     
    54:16
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Máme tu desátou branku zápasu, která byla velmi podobná té předchozí. Mění se pouze způsob zakončení a střelec. Ve středním pásmu se tentokrát dostal k puku GLEB BONDARYK a zkusil to z pohledu domácího gólmana z pravé strany. Obránci Vysočiny na jeho rychlost nestačili zareagovat a ruský útočník tváří v tvář překonává Marka bekhendem. Bez asistence.
     
    53:39
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Utkání se pomalu mění v exhibici, ale tak to již v přípravě bývá. KIRYL PETSHKOV nabral ve středním pásmu rychlost, bleskurychle se dostal před Marka a střelou nad lapačku přidává sedmý gól svého týmu. Bez asistence.
     
    51:31
    Nechybělo moc, aby Lvi přidali šestou branku. Cherniavskiy byl zcela volný u pravého rohu domácí branky, kam vzápětí dostal puk, ale ten nedokázal zklidnit a utekl mu pryč.
     
    51:04
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Nyní už to ale gól je! Po několika odrazech puku se ke kusu černé gumy dostal GLEB BONDARYK a překonal Marka v brance Kraje Vysočina. Bez asistence.
     
    49:24
    Další gól mohli přidat Severští Lvi. Degtiarev našel kolmicí přes celé brankoviště na opačné straně volného Bondaryka, jenže Marek krásně zasáhl.
     
    48:30
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!

    Tým z domácího Kraje se ujímá alespoň "pomyslného" vedení ve třetí třetině. Na pěknou přihrávku od Vojtěcha Michálka si nabruslil RADIM FERDA, mezi kruhy jí také dostal a střelou zápěstím překonal ruského brankáře. Asistence: Vojtěch Michálek.
     
    47:48
    Zakázané uvolnění i na druhé straně, tentokrát v podání Severských Lvů.
     
    46:35
    Zakázané uvolnění výběru Kraje Vysočina.
     
    45:36
    Střela Davida Čermáka končí ve výstroji Kramareva, vzahovat se tak bude před jeho brankou.
     
    44:24
    O rychlé přečíslení se pokoušel Kirill Cherniavskiy, neměl ale patřičnou rychlost.
     
    44:02
    Petrohrad právě vstřelilo branku!

    Severští Lvi opět vedou o čtyři branky. Nikým nehlídaný VLADIMIR VASILIEV počkal, až na pravém kruhu dostane přihrávku od Vasiliye Dorodnykha a poté našel přesnou ranou skulinku mezi betony Marka. Asistence: Vasiliy Dorodnykh.
     
    43:43
    Icing výběru Kraje Vysočina.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 41. Machala (Srnský), 49. Ferda (Michálek V.) – 1. Cherniavskiy (Dubin), 23. Petskov (Afanasyev), 28. Dorodnykh (Polodyan), 33. Dubin (Cherniavskiy, Chernyuk), 45. Vasiliev (Dorodnykh), 52. Bondaryk, 54. Petshkov, 55. Bondaryk, 55. Cherniavskiy (Chernyuk)


    Kraj Vysočina: Kořenář (Marek) – Valík, Pražák, Němec, Kopic, Macky, Váňa, Huňáček – Michálek V., Srnský, Oščádal, Mejzlík, Nečas, Ferda, Michálek D., Kaut, Machala, Chylí, Čermák, Novák
    Výběr petrohradské oblasti: Iakhont (Kramarev) – Bastisyy, Degtiarev, Dorodnykh, Kirianov, Knyzhov, Maltcev, Plehov, Chernyuk – Bondaryk, Dubin, Kuyanov, Litvinau, Petskov, Polodyan, Sulima, Khomenko, Cherniavskiy, Vasiliev

    Rozhodčí: Hejduk – Adam, Jeletz
    bahis siteleri