Los Angeles – Edmonton 4:1 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:4 (kon.) | Montreal – Boston 2:1 (kon.)
New Jersey – Toronto 1:2 (kon.) | NY Islanders – Tampa 4:2 (kon.) | Florida – Washington 3:4 (kon.)
Arizona – Colorado 4:0 (kon.) | Vancouver – Calgary 5:2 (kon.) | Detroit – St. Louis 0:1 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
Florida Panthers
3:4 (0:1, 0:3, 3:0)
Washington Capitals
Neděle 07.04.2013, 01:30 • BB&T Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Pozor, možná nás ještě čeká drama. Domácí se vřítili do pásma, natlačili se před Holtbyho a TOMÁŠ KOPECKÝ kdovíjak dostal puk za brankovou čáru. Možná to neví ani on. Asistence: Shawn Matthias.
     
    48:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Že by se Florida probudila k velkému náporu? Nyní, po využité přesilovce je to už jen o dva góly. Hosté nedokázali vyčistit prostor před Holtbym a PETER MUELLER dokázal zblízka uklidit puk za brankovou čáru. Asistence: Shawn Matthias, Jonathan Huberdeau.
     
    46:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak se domácí dočkali a dávají gól. Fleischmann zavezl puk do pásma, posunul jej na pravou stranu, odkud z první vypálil TOMÁŠ KOPECKÝ a prostřelil Holtbyho. Asistence: Tomáš Fleischmann, T. J. Brennan
     
    34:22
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN kompletuje hattrick po rychlé kombinaci, když měl u tyčky jednoduchou práci. Zaznamenal tak svůj 12 hattrick v NHL. Asistence: Marcus Johansson, Nicklas Bäckström.
     
    22:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásná akce v podání ALEXANDRA OVEČKINA. Najel si středem do pásma, zeširoka si obhodil Kubu a následně pověsil puk pod horní tyčku! Asistence: Nicklas Bäckström, Marcus Johansson.
     
    20:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají další přesilovku. Od modré pálil Green, trefil tyčku a o dorážku za bezmocného Markströma se postaral MIKE RIBEIRO. Asistence: Mike Green, Alexander Ovečkin.
     
    15:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Přesilovka je brzy využita. Po rychlé kombinaci přihrál Ribeiro na u tyčky číhajícího ALEXANDRA OVEČKINA, který neměl moc práce zakončit. Asistence: Mike RIbeiro, Nicklas Bäckström.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 47. Kopecký (Fleischmann, Brennan), 49. Mueller (Matthias, Huberdeau), 60. Kopecký (Matthias) – 16. Ovečkin (Ribeiro, Bäckström), 21. Ribeiro (Green, Ovečkin), 23. Ovečkin (Bäckström, Johansson), 35. Ovečkin (Johansson, Bäckström)


    Florida Panthers: Markström (Clemmensen) – Strachan, Campbell, Kulikov, Kuba, Gudbranson, Brennan – Mueller, Matthias, Huberdeau – Kopecký, Goc, Fleischmann – Skille, Bjugstad, Howden – Parros, Timmins, Upshall.
    Washington Capitals: Holtby (Neuvirth) – Green, Alzner, Carlson, Hillen, Oleksy, Erskine – Ovečkin, Backström, Johansson – Brouwer, Ribeiro, Erat – Ward, Perreault, Fehr – Hendricks, Beagle, Chimera.

    Rozhodčí: Meier, St. Pierre – Barton, McPherson

    Diváci: 16 886
    bahis siteleri