Zvolen – Košice 2:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
HC Košice
sk Pondělí 15.04.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    Hráči Zvolena plačú na ľade, diváci sa radujú z titulu v hľadisku, hostia však smútia. Tento zápas rozhodol český skúsený útočník KAMIL BRABENEC, jeho dorážka Podkonického strely bola úspešná.

    Zvolen získava titul po tom, ako vyhral základnú časť bez väčších problémov, v play-off finále Tipsport extraligy 2012/2013 teda víťazia !!! (20:12:17)
     
    58:28
    Zvolen dal gól!
    Peter Zuzin našiel v medzikruží úplne voľného Andreja Podkonického, jeho megašanca končí nepremená, keď tento hráč nastreľuje iba vyrážačku Hyláka, potom sa však k puku dostáva KAMIL BRABENEC – jeho dorážka už je úspešná a Zvolen má na dosah 2. majstrovský titul ! Asistencie: Andrej Podkonický, Peter Zuzin.
     
    54:30
    Slovák prihrával v čistej šanci pred prázdnu bránku Jokeľovi, ten ale padá !
     
    52:01
    Andrej Podkonický odchádza na trestnú za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    40:35
    ...Čierny prihrával na teč Andrejovi Podkonickému, ten však z prvej posiela puk pred prázdnou bránkou iba na mantinel !
     
    39:05
    Haščák v čistej šanci, Pašek mu prihráva pred prázdnu bránku, Haščák však spracoval korčulou !
     
    35:23
    Zvolen dal gól!
    Akcia domácich začínala na ľavej strane – Peter Zuzin dostal puk až do útočnej tretiny, snažil sa nájsť na druhej strane ANDREJA PODKONICKÉHO, ktorý si zráža puk telom, bekhendom však posiela puk do vzduchuÝa Hylák púšťa padáčik z domácej hokejky do vlastnej bránky ! Asistencia: Peter Zuzin.
     
    33:59
    Novotný sa dostal so Slovákom do brejku, druhý menovaný strieľa iba do ležiaceho a presúvajúceho sa Šimka, Slovák následne padá do bránky, rozhodcovia puk nevidia, gól z toho nie je.
     
    32:31
    Skackavý puk došiel až pred Šimka, Jenčíkova strela neprešla cez obrancu, Pašekova takisto, následne Haščák nastreľuje výstroj Mareka Šimka a prerušuje sa.
     
    30:25
    Milan Jurík prihráva k vzdialenejšej tyčke na Kallu, ten však v čistej šanci netrafil skackavý puk !
     
    19:27
    Chovan prihrával pred bránku hostí priamo na hokejku Škvaridla, ten však nedokázal zdvihnúť puk a nastreľuje ľavý betón Hyláka, brankár hostí chytá excelentne.
     
    18:15
    Škvaridlo je pri svojej šanci v pravom kruhu faulovaný Šedom – hráč hostí dostáva trest za držanie.
     
    15:38
    Slovák v čistej šanci !!! Jeho samostatný nájazd je však nepremenený, Šimko vyráža na mantinel.
     
    15:13
    ...následne však fauluje Ján Mucha, nemal inú možnosť, hostia sa tlačili do protiútoku – Mucha je vylúčený za držanie.
     
    13:52
    Mahdalík leží na ľade po Gmitterovom zákroku, hráč hostí Gmitter je vylúčený za hákovanie.
     
    13:22
    Laco Čierny strieľa od modrej iba do mantinelu – puk sa odráža priamo na hokejku Juraška v ľavom kruhu, tento hráč však strieľa pred prázdnou bránkou bez spracovania vedľa !
     
    12:31
    Tomáš Škvaridlo dostal puk na svoju hokejku priamo od Hyláka ! Jeho strela z ľavého kruhu však mierila úplne mimo hosťujúcej bránky.
     
    11:43
    Hertl zakončuje krásnu kombináciu domácich – počas presúvania sa Hyláka k pravej tyčke však strieľa iba do jeho výstroje.
     
    09:51
    Puliš sa dostal do najväčšej šance svojho tímu v tejto tretine ! Sám sa dokázal natlačiť pred bránku, tento hráč však strieľa iba do Hyláka.
     
    02:46
    Košice dali gól!
    PATRIK SVITANA strieľa spoza obrancu po dobrej práci Samuela Mlynaroviča cez obrancu súpera priamo nad pravý betón Mareka Šimka a je z toho gól ! Asistencie: Samuel Mlynarovič, Ondrej Gmitter.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 36. Podkonický (Peter Zuzin), 59. Brabenec (Podkonický, Peter Zuzin) – 3. Svitana (Mlynarovič, Gmitter)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško (A), Čierny, Hertl, Hraško, Novajovský, Mucha, Pichnarčík – Peter Zuzin, Brabenec (A), Podkonický – Chovan, Lukáš Jurík (C), Škvaridlo – Kalla, Milan Jurík, Čurilla – Ďaloga, Mahdalík, Puliš
    HC Košice: Hylák – Štrbák (C), Cebák, Šeda, Kolba (A), Takáč, Martin Chovan, Macejko, Novák – Jenčík, Pašek, Haščák (A) – Boltun, Marcinko, Spilar – Jokeľ, Slovák, Novotný – Gmitter, Mlynarovič, Svitana

    Rozhodčí: Baluška, J. Konc – Valach, P. Šefčík

    Diváci: 6104
    bahis siteleri