Litva – Nizozemsko 3:5 (kon.) | Rumunsko – Polsko 1:6 (kon.) | Estonsko – Ukrajina 1:8 (kon.)
konec
Estonsko
1:8 (1:2, 0:2, 0:4)
Ukrajina
Pondělí 15.04.2013, 19:00 • Ice Palace Druzhba (Doněck) • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ve třetí třetině si Ukrajina pohlídala své vítězství a navíc k tomu všemu přidala i čtyři branky a tak i ve svém druhém vystoupení na šampionátu vítězí 1:8 a zůstává tak stoprocentní. O dominanci Ukrajiny dost vypovídá i počet střel ve třetí části a celém zápase.

    Střely ve 3. třetině: 1:17
    Střely celkem: 13:54
    Vyloučení ve 3. třetině v minutách: 4:12
    Vyloučení celkem v minutách: 14:18

    Z mé strany to je již pro dnešek z B skupiny Mistrovství světa 1. divize vše, děkuji za celodenní přízeň a budu se těšit u dalších textových přenosů. (21:07:58)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    57:58
    Za ostrý zákrok je vyloučen Dmytro Nimenko (UKR) na 2+10 minut za útok na oblast hlavy a krku.
     
    53:43
    Ukrajina právě vstřelila branku!

    Netrvalo to dlouho a je to již 1:8. Naprosto stejným skóre vyhráli Ukrajinci i své první utkání na šampionátu s Rumunskem. Tentokrát se trefil KONSTYANTYN RYABENKO. Asistence: Olexander Toryanyk, Volodymyr Aleksyuk
     
    53:14
    Ukrajina právě vstřelila branku!

    Moje jediná výtka na Ukrajinu byla v nevyužívání přesilových her, ale to právě Ukrajinci dokázali. Přesilovou hru využil ROMAN BLAGY a dokončil tím tak svůj hattrick. Asistence: Vasyl Polonytsky, Maxym Kvitchenko
     
    52:47
    Dalším vyloučeným hráčem je Jan Rajevski (EST), který odchází na dvě minuty za podražení.
     
    46:39
    Ukrajina tuto početní výhodu nevyužívá a přestože už dala šest branek, tak ani jednu v početní výhodě a naopak jeden gól při vlastní přesilovce Ukrajinci dostali.
     
    44:39
    Navíc budou hrát Ukrajinci i další přesilovku po hákování Maksima Borovikova.
     
    44:23
    Ukrajina právě vstřelila branku!

    S utkání se nám začíná stávat exhibice, Ukrajinci již téměř jistě zápas vyhrají a hraje se tak pouze o skóre a to chtějí mít domácí hokejisté co nejlepší. Autorem branky na 1:6 je OLEXANDER MATERUKHIN. Asistence: Oleg Shafarenko, Oleg Tymchenko
     
    42:41
    Ukrajina právě vstřelila branku!

    Ukrajina ještě navyšuje své vedení a to zásluhou OLEXANDERA TORYANYKA, který zvyšuje už na 1:5. Asistence: Volodymyr Aleksyuk, Artem Bondaryev)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Přesilovou hru Ukrajiny rozdělí druhá přestávka a po ní budou domácí hokejisté pokračovat v početní výhodě. Ukrajina si ve druhé třetině svůj náskok ještě navýšila a jde si pro druhé vítězství na šampionátu.

    Střely ve 2. třetině: 7:21
    Střely celkem: 12:36
    Vyloučení ve 2. třetině v minutách: 4:6
    Vyloučení celkem v minutách: 10:6

    Třetí třetina začne přibližně ve 20:35.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:53
    V závěru první třetiny je ještě vyloučen Filipp Shvagorin (EST), který se ani ne před minutou z trestné lavice vrátil. Tentokrát je potrestán za podražení.
     
    38:16
    Estonsko hraje v plném počtu.
     
    36:16
    Ukrajinci navíc budou mít k dispozici výhodu přesilové hry, vyloučen je na dvě minuty Filipp Shvagorin.
     
    35:18
    Ukrajina právě vstřelila branku!

    Ukrajina odskakuje poprvé v zápase na tři góly a vypadá to, že si domácí celek dnes vítězství pohlídá a splní tak roli favorita. Autorem branky je VASYL POLONYTSKY. Asistence: Volodymyr Aleksyuk, Sergi Varlamov)
     
    30:45
    Sergi Varlamov (UKR) je vyloučen na dvě minuty faul loktem.
     
    28:03
    Ukrajina právě vstřelila branku!

    Ukrajina opět odskakuje na rozdíl dvou branek, do listiny střelců se podruhé v zápase zapsal ROMAN BLAGY. Asistence: Sergi Varlamov, Maxym Kvitchenko)

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 14. Sibirtsev (Kuznetsov) – 4. Tymchenko (Lyutkevych, Pobiedonostsev), 8. Blagy (Kvitchenko, Varlamov), 29. Blagy (Varlamov, Kvitchenko), 36. Polonytsky (Aleksyuk, Varlamov), 43. Toryanyk (Aleksyuk, Bondaryev), 45. Materukhin (Shafarenko, Tymchenko), 54. Blagy (Polonytsky, Kvitchenko), 54. Ryabenko (Toryanyk, Aleksyuk)


    Estonsko: Koitmaa (Sizov) – Kuusk, Rodin, Shvarogin, Ossipov, Urushev, Robushkin, Jakovlev – Rooba, Ivanov, Lukin – Sibirtsev, Virjassov, Kuznetsov – Rumjantsev, Missenjov, Borovikov – Rajevski, Ivanov, Vorang – Novikov
    Ukrajina: Napnenko (Yachnyk) – Pobiedonostsev, Lyutkevych, Polonytsky, Petrukhno, Ryabenko, Aleksyuk, Borysenko – Shafarenko, Tymchenko, Materukhin – Varlamov, Kvitchenko, Blagy – Mikhnov, Toryanyk, Bondaryev – Nimenko, Petrangovsky, Gnidenko – Zakharov

    Rozhodčí: Hicks – Jensen, Korba
    bahis siteleri