Dynamo Moskva – Čeljabinsk 3:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:4 (0:3, 3:0, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 15.04.2013, 17:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Hostům se přeci jen podařilo zásluhou Kosticyna strhnout vedení na svou stranu a překazili tak domácím oslavy zisku Gagarinova poháru. Série se tak znovu stěhuje do Čeljabinsku, kde se Traktoři pokusí sérii vyrovnat. Ta je tak nadále otevřená a může být ještě i dlouhá.

    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek dne a u hokejových onlinů zase někdy nashledanou. (19:43:19)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Soin taktéž pálil jen do konstrukce branky Traktoru.
     
    59:23
    Quint vyhazuje puk do středního pásma.
     
    58:35
    Graňák svou prudkou střelou trefuje pouze boční konstrukci branky hostí. Chybělo málo, aby bylo vyrovnáno.
     
    58:28
    Jerjomenko míří na střídačku, domácí hrají powerplay.
     
    57:36
    Jakucenja vyslal nenápadnou střelu na Jerjomenka, ten na ni dokázal zareagovat a ihned puk rozehrál mezi své spoluhráče, aby mohli bleskově projít do útoku.
     
    57:15
    Domácí se dopustili postavení mimo hru a vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    56:06
    Moskvané jsou uhnízděni v pásmu Traktoru, ale nedaří se jim rozehrávka. Hosté je o puk připravili a vyhodili opatrně z pásma tak, aby to nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Následná akce hostí už ale končí brankou. ANDREJ KOSTICYN z prostoru mezi kruhy propálil Jerjomenka a nedal mu tak vůbec žádnou šanci zareagovat. Hosté tak strhli vedení na svou stranu a domácí mají na srovnání necelých pět minut. Asistence: Deron Quint, Maxim Jakucenja.
     
    54:22
    Čistov prošel jako nůž máslem do blízkosti branky domácích a na Jerjomenka vyslal jedovatou střelu. Především zásluhou domácího muže v masce je stále skóre nerozhodné.
     
    53:09
    Kvapil, ač tísněn za modrou čárou, dokázal ještě vystřelit a málem ohrozil Garnetta v brance Traktoru. Ten ale jeho přízemní střelu ukryl do lapačky.
     
    52:57
    Domácí v plném počtu.
     
    52:35
    Domácí se znovu osvobozují.
     
    52:00
    V přesilové hře se málem prosadil Kuzněcov, který se ocitl v těsné blízkosti Jerjomenka. Puk ale za jeho záda protlačit nedokázal. Nicméně hosté zůstávají v pásmu domácích.
     
    51:07
    Moskvané se osvobozují vyhozením přes celé kluziště.
     
    50:57
    Graňák (DIN) 2 minuty podražení.
     
    50:25
    Střela Solovjova z prostoru mezi kruhy vyzkoušela pozornost Garnetta. Ten puk ukrývá do své lapačky.
     
    49:34
    Dinamo znovu v útočném tažení před hostující brankou, Sopin následně vybojoval puk u mantinelu a našel volného Gorovikova, ten však přihrávku minul.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Kvapil (Gorovikov, Graňák), 29. Petružálek (Kvapil, Gorochov), 35. Soin (Graňák) – 4. Čistov, 7. Glinkin (Nestěrov), 9. Antipov (Dugin), 56. Kosticyn (Quint, Jakucenja)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenko) – Graňák, Novák, Solovjov, Jalasvaara, Gorochov, Děrljuk, Mironov, Barancev – Koňkov, Soin, Baběnko – Kokarev, Cvětkov, Mosajlov – Kasjančuk, Gorovikov, Sopin – Kvapil, Lukin, Petružálek
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabykin, Bělov, Vasilčenko, Razin, Katičov, Šinin, Něstěrov, – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kosticyn, Kontiola, Jakucenja – Ničuškin, Dugin, Antipov – Karpov, Lemtjugov, Glinkin

    Rozhodčí: Ryonn, Bulanov, Gordenko, Tomilov
    bahis siteleri