Dynamo Moskva – Čeljabinsk 3:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:4 (0:3, 3:0, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 15.04.2013, 17:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Následná akce hostí už ale končí brankou. ANDREJ KOSTICYN z prostoru mezi kruhy propálil Jerjomenka a nedal mu tak vůbec žádnou šanci zareagovat. Hosté tak strhli vedení na svou stranu a domácí mají na srovnání necelých pět minut. Asistence: Deron Quint, Maxim Jakucenja.
     
    34:51
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. SERGEJ SOIN dostal překrásnou přihrávku od Graňáka a prvně jmenovaný s ní naložil jak nejlépe mohl. Srovnává totiž stav utkání a začíná se opět od nuly. Asistence: Dominik Graňák
     
    28:27
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A Dinamo je zpátky ve hře. Další český hráč se dokázal prosadit, a to JAKUB PETRUŽÁLEK, který prostřelil Garnetta a vlil tak krev do žil svému týmu. Asistence: Marek Kvapil, Ilja Gorochov.
     
    27:36
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    MAREK KVAPIL využívá přesilovou hru, když z prostoru mezi kruhy nedal Garnettovi žádnou šanci a v jeho brance vymetl všechny pavučiny. Asistence: Konstantin Gorovikov, Dominik Graňák.
     
    08:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A další zásah hostí. Dugin vyhrál buly a VLADIMIR ANTIPOV dostal ihned přihrávku na pravý kruh a hned vystřelil. Jeho snažení skončilo další brankou v síti Dinama a hosté tak mají nakročeno k dnešnímu vítězství více než dobře. Asistence: Jegor Dugin.
     
    06:36
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Moskvany studená sprcha. Traktor jde do dvoubrankového vedení. ANTON GLINKIN obdržel přihrávku zpoza branky k levému kruhu a nekompromisní střelou potrestal zaváhání domácí obrany. Asistence: Nikita Nestěrov
     
    03:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení zásluhou STANISLAVA ČISTOVA, jenž Jerjomenka prostřelil v těsné blízkosti jeho branky. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Kvapil (Gorovikov, Graňák), 29. Petružálek (Kvapil, Gorochov), 35. Soin (Graňák) – 4. Čistov, 7. Glinkin (Nestěrov), 9. Antipov (Dugin), 56. Kosticyn (Quint, Jakucenja)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenko) – Graňák, Novák, Solovjov, Jalasvaara, Gorochov, Děrljuk, Mironov, Barancev – Koňkov, Soin, Baběnko – Kokarev, Cvětkov, Mosajlov – Kasjančuk, Gorovikov, Sopin – Kvapil, Lukin, Petružálek
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Quint, Rjabykin, Bělov, Vasilčenko, Razin, Katičov, Šinin, Něstěrov, – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kosticyn, Kontiola, Jakucenja – Ničuškin, Dugin, Antipov – Karpov, Lemtjugov, Glinkin

    Rozhodčí: Ryonn, Bulanov, Gordenko, Tomilov
    bahis siteleri