Slovensko – Lotyšsko 5:2 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 7:4 (kon.) | Švédsko – USA 0:4 (kon.)
Kanada – Česko 6:0 (kon.) | Rusko – Německo 8:4 (kon.)
konec
Slovensko
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Lotyšsko
Čtvrtek 25.04.2013, 10:00 • Šajba Arena, Soči/Adler, Rusko. Kapacita: 7 000 míst. • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. ROBERT LANTOŠI využil chaosu v lotyšské rozehrávce a poté, co se dostal k puku, poslal ho na překvapeného Nazarovse, který nestihl reagovat. Asistence: Peter Cehlarík.
     
    49:45
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci neproměnili v přesilovce velké šance a pak se ujala nenápadná přízemní střela PETERA CEHLARÍKA od modré. Asistence: Patrik Bacík, Dominik Rehák.
     
    38:28
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Slovenského nedůrazu ve vlastním brankovišti využil EDGARS HOMJAKOVS, který si našel puk před brankou a poslal ho do sítě. Asistence: Olafs Aploks, Haralds Egle.
     
    26:21
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Záhy se ale tým Slovenska znovu dostává do dvoubrankového vedení. Zmatku před brankou využil ROBERT VARGA, který přízemní střelou poslal kotouč k tyčce. Asistence: Timotej Sille, David Šoltés.
     
    25:37
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši měli nápor, který zužitkovali v kontaktní branku. HARALDS EGLE střílel od pravého mantinelu a vzápětí mohl slavit. Asistence: Edgars Homjakovs, Girts Zemitis.
     
    11:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci ujeli do přečíslení 2 na 1 a MARTIN BOBOŠ nejprve zamíchal pukem, nakonec se ale nerozhodl přihrát a střelou příklepem poslal puk za bezmocného Nazarovse. Asistence: Martin Predajnianský.
     
    03:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Cehlarík objel branku a snažil se zasunout kotouč pod betony gólmana, posléze odražený puk poslal do sítě střelou zblízka DOMINIK REHÁK. Asistence: Peter Cehlarík.
    Marken.cz

    Martin Pešout

    Branky a nahrávky: 4. Rehák (Cehlarík), 12. Boboš (Predajnianský), 27. Varga (Sille, Šoltés), 50. Cehlarík (Bacík, Rehák), 59. Lantoši (Cehlarík) – 26. Egle (Homjakovs, Zemitis), 39. Homjakovs (Aploks, Egle)


    Slovensko: Okoličány (Godla) – Bačik, Černák, Sloboda, Boboš, Gula, Dubeň, Holenda – Šille, Varga, Šoltés – Cehlárik, Lantoši, Rehák – Horvát, Beták, Ambróz – Petráš, Predajniansky, Žilka.
    Lotyšsko: Nazarovs (Resetnikovs) – Bernhards, Jaks, Bindulis, Mamcics, Zemitis, Grinbergs, Karelis – Bukarts, Maslovskis, Golovkovs (C) – Homjakovs, Aploks, Egle – Petersons, Zembergs, Smits – Batna, Osipovs, Krievins – Birzitis.

    Rozhodčí: Brill (GER), Koch (SUI) – Kaliada (BLR), Pihlbad (SWE)