Teplice – Hr. Králové 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:3 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
2:3 (0:1)
FC Slovan Liberec
Neděle 28.04.2013, 18:05 • Městský stadion v Mladé Boleslavi • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Liberec právě vstřelil branku!
    To je závěr jako hrom! JIŘÍ ŠTAJNER znovu strhl vedení na stranu Liberce, když nejprve rozehrál nebezpečně standardku a později míč odražený před pokutové území trefil přesně k levé tyči Millerovy brány!
     
    89
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Liberecká obrana zaspala, Nešpor prodloužil míč na zadní tyč a MATEJ SIVRIĆ vyrovnal dělovkou pod břevno na 2:2. Kušnír zasáhnout nestihl stejně jako brankář Kovář.
     
    70
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže udeřilo na druhé straně a Severočeši jdou znovu do vedení. MICHAEL RABUŠIC se trefil z totožné situace jako v prvním poločase, akorát že teď mu na gól přihrál po zemi Šural.
     
    56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MARTIN NEŠPOR potvrzuje, že protrhl své střelecké trápení. Po Jarolímově přihrávce to vypadalo na ztracený míč, ale Nešpor jej se štěstím vybojoval a následnou střelu tečoval skluzující Kelič do protipohybu brankáře Kováře.
     
    45
    Liberec právě vstřelil branku!
    V nastaveném čase hosté udeřili! Kušnír posunul míč na pravé straně Rybalkovi, jenž stříleným centrem našel na malém vápně MICHAELA RABUŠICE. Ten hlavou nedal Millerovi šanci.

    Štěpán Tomš

    Branky: 56. Nešpor (Jarolím), 89. Sivrić (Nešpor) – 45. Rabušic (Rybalka), 70. Rabušic (Šural), 90. Štajner

    Karty:   42. Zahustel (MBL), 50. Bořil (MBL), 68. Dosoudil (MBL) – 19. Sackey (LIB), 28. Delarge (LIB), 33. Kováč (LIB), 90. Kušnír (LIB)

    Neproměněná penalta: 29. Jarolím (MBL), mimo


    FK Mladá Boleslav: Miller – Bořil, Dosoudil, Johana, Kúdela – Štohanzl (75. Sivrić), Ščuk, Magera (61. Chramosta), Jarolím, Zahustel (51. Mareš) – Nešpor
    FC Slovan Liberec: Kovář – Fleišman, Kováč, Kelič, Kušnír – Delarge (85. Frýdek), Pavelka, Štajner, Rybalka, Sackey (46. Šural) – Rabušic

    Rozhodčí: Nenadál – Kovařík, Hrabovský

    Diváci: 3541
    bahis siteleri