Aston Villa – Sunderland 6:1 (kon.)
konec
Aston Villa FC
6:1 (2:1)
Sunderland AFC
Pondělí 29.04.2013, 21:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    88
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Skvělou práci s balonem a stabilitu teď prokázal GABRIEL AGBONLAHOR, jenž obešel obránce a následně i brankáře Mignoleta, který v souboji jeden na jednoho neuspěl a AGBONLAHOR se mohl radovat ze vstřelené branky.
     
    72
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Obránci Sunderlandu chybovali a CHRISTIAN BENTEKE toho využil. Mignolet mu sice snížil úhel, ale domácího útočníka to nezastavilo. CHRISTIAN BENTEKE zaznamenává dnešní třetí branku, a připisuje si tak hattrick.
     
    60
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Centrovaný míč se vznášel ke vzdálenější tyči, kde se výborně uvolnil hlavičkující CHRISTIAN BENTEKE a přesnou trefou k tyči navýšil skóre na 4:1. Na gól přihrával Westwood.
     
    55
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Velmi jedovatou střelu ze své kopačky vyslal Agbonlahor, ale Mignolet si připsal reflexní zákrok a střelecký pokus zneškodnil. Nicméně balon se odrazil přesně do míst, kde byl neobsazený CHRISTIAN BENTEKE, jenž hlavou doklepl míč do odkryté brány.
     
    38
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté vystihli rozehrávku hostů a okamžitě vyrazili do protiútoku. Sprintující Lowton vyvezl míč a následně přihrál přesně do míst, kam si naběhl ANDREAS WEIMANN, jenž nekoprominsně zakončil a Mignoletovi nedal šanci.
     
    33
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Na druhé straně adresoval Graham do pokutového území přihrávku, které se zmocnil DANNY ROSE, jenž přesnou trefou k tyči srovnává na 1:1.
     
    31
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla neskutečná paráda. RON VLAAR ze své kopačky vyslal velmi přesnou ránu, která málem protrhla soupeřovu síť. VLAAR vystřelil ze 30 metrů a balon zaplachtil přesně mezi tři tyče. Brankář Mignolet byl bez šance.

    Lucie Rapantová

    Branky: 31. Vlaar, 38. Weimann, 55. Benteke, 60. Benteke, 72. Benteke, 88. Agbonlahor – 33. Rose

    Karty:   34. Cuéllar (SUN), 66. Rose (SUN), 76. Bardsley (SUN)   70. Sessegnon (SUN)


    Aston Villa FC: Guzan ─ Lowton, Vlaar, Baker, Bennett ─ Westwood, Delph ─ Weimann, Sylla, Agbonlahor ─ Benteke (79. Bent)
    Sunderland AFC: Mignolet ─ Bardsley, O'Shea, Cuéllar, Rose ─ Gardner (86. Vaughan), N'Diaye ─ Larsson (62. McClean), Sessegnon, Johnson ─ Graham (86. Mandron)

    Rozhodčí: Dean ─ Collin, Brooks

    Diváci: 37 428
    bahis siteleri