Lotyšsko – Francie 3:1 (kon.) | Dánsko – Bělorusko 3:2 (kon.) | Rakousko – Rusko 4:8 (kon.)
Kanada – Slovinsko 4:3 (po pr.)
konec
Lotyšsko
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Francie
Pondělí 13.05.2013, 15:15Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:24
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši mohou živit své naděje na udržení se v elitní skupině MS! Zaváhání francouzského Auvityho při rozehrávce stojí Francii naději na bodový zisk v utkání. Do přečíslení tři na jednoho se z pravého křídla vydal Sprukts, místo střely ale našel v mezikruží volného LAURISE DARZINŠE, který měl dostatek času k přesnému umístění střely. Francouzský gólman Huet naštvaně odkopává puk pryč z brány. Asistence: Janis Sprukts.
     
    43:27
    Francie právě vstřelila branku!
    Rozhodčí napodruhé nakonec ukazuje ke středovému kruhu a branku uznává. Zároveň se tak omlouvá všem hráčům a trenérům, chyby ale dělají všichni. Gól si tedy po přesném pasu připisuje JULIEN DESROISERS a využívá francouzskou přesilovou hru. Francie se navíc dostává zpátky do hry. Asistence: Yorick Treille, Kévin Hecquefeuille.
     
    25:07
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši navyšují své vedení. Do samostatného úniku se po velké chybě francouzské obrany dostal JANIS SPRUKTS, který tváří v tvář Huetovi mířil nad vyrážečku. Asistence: Martinš Cipulis.
     
    14:54
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyšský výběr přesilovou hru využívá. MARTINŠ CIPULIS se na hranici brankoviště dostal k vyraženému puku po ráně od modré a již mu stačilo jen přehodit beton ležícího brankáře Hueta. Důležitý úvodní gól pro lotyšský výběr. Asistence: Lauris Darzinš, Ralfs Freibergs.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 15. Cipulis (Darzinš, Freibergs), 26. Sprukts (Cipulis), 57. Darzinš (Sprukts) – 44. Desroisers (Treille Y., Hecquefeuille)


    Lotyšsko: Gudlevskis – Redlihs, Sotnieks, Freibergs, Kulda, Saviels, Andersons, Jass – Sprukts, Darzinš, Cipulis – Kennis, Girgensons, Indrasis – Džerinš, Meija, Jekimovs – Berzinš, Pavlovs, Štals.
    Francie: Huet – Manavian, Auvitu, Bachet, Hecquefeuille, Janil, Besch, Moisand – Treille Y., Meunier, Desroisers – Fleury, Bellemare, Treille S. – Henderson, Roussel, Da Costa – Ritz, Raux, Guttig.
    bahis siteleri