Slovensko – USA 4:1 (kon.) | Bělorusko – Švýcarsko 1:4 (kon.) | Francie – Německo 2:3 (po pr.)
Česko – Norsko 7:0 (kon.) | Lotyšsko – Finsko 2:3 (po pr.) | Dánsko – Švédsko 2:4 (kon.)
po prodl.
Lotyšsko
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
Finsko
Úterý 14.05.2013, 19:15Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:36
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové byli pod těžkým tlakem, ale ubránili se a z brejku rozhodli utkání. Po levé straně ujel ANTTI PIHLSTRÖM švihem do protějšího růžku ukončil duel. Asistence: Tuukka Mäntylä.
     
    56:13
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši k nevoli domácího publika srovnávají stav! Ten gól si doslova vydřeli. Než Meija upadl, posunul kotouč na ROBERTSE JEKIMOVSE, který ho v tísni poslal mezi betony brankáře Raanty. Asistence: Gints Meija, Andris Džerinš.
     
    30:25
    Finsko právě vstřelilo branku!
    MIKAEL GRANLUND se v premiéře na letošním šampionátu uvedl parádně. Dostal puk na levý kruh, počkal si a rychlým švihem ho poslal do volné mezery nad brankářovým ramenem. Kotouč se odrazil od horní tyčky a zapadl do sítě. Asistence: Sakari Salminen, Teemu Laakso.
     
    9:18
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finská odpověď přišla brzy. Skoro přesně za minutu. Korpikoski zpoza branky přihrál volnému SAKARIMU SALMINENOVI, který ranou k bližší tyči překonal lotyšského gólmana. Asistence: Lauri Korpikoski, Tuukka Mäntylä
     
    8:19
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyšsko nečekaně udeřilo z rychlého brejku. Džerinš zatáhl kotouč a GINS MEIJA z jeho přihrávky poslal puk pod horní tyč. Raanta nemohl stihnout zakročit. Asistence: Andris Džerinš, Koba Jass.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Tomáš Pavlíček

    Branky a nahrávky: 9. Meija (Džerinš, Jass), 57. Jekimovs (Meija, Džerinš) – 10. Salminen (Korpikoski, Mäntylä), 31. Granlund (Salminen, Laakso), 65. Pihlström (Mäntylä)


    Lotyšsko: Gudlevskis – Sotnieks, Redlihs, Freibergs, Kulda, Saviels, Andersons, Jass – Sprukts, Darzinš, Cipulis – Keninš, Girgensons, Indrašis – Džerinš, Meija, Jekimovs – Berzinš, Štals, Širokovs, Jass.
    Finsko: Raanta – Lepistö, Hietanen, Laakso, Mäntylä, Väänänen, Jalasvaara, Kukkonen, Melart – Pesonen, Kontiola, Aaltonen – Salminen, Korpikoski, Koskiranta – Savinainen, Pihlström, Granlund – Hagman, Anttila, Hytönen.

    Rozhodčí: Bulanov (RUS), Piechaczek (GER) – Arm (SUI), Hunnius (GER)
    bahis siteleri