Kaiserslautern – Hoffenheim 1:2 (kon.)
konec
1.FC Kaiserslautern
1:2 (0:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Pondělí 27.05.2013, 20:30 • Fritz-Walter-Stadion (Kaiserslautern) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Blíží se skutečně konec, čeká se pouze na závěrečný hvizd rozhodčího Meyera. Ten ještě uděluje žlutou kartu domácímu Dickovi a zároveň hostujícím Weisovi za vzájemné pošťuchování.
     
    85
    Chvíle uklidnění před poslední pětiminutovkou. protože kouč Gisdol připravil třetí změnu v sestavě. Místo Firmina vběhl na zelený pažit Schipplock.
     
    79
    Výborný Casteelsův zákrok po přímem kopu Floriana Dicka. Míč šel do levého rohu, kde však byl připraven belgický brankář ve službách TSG. Dnes již podruhé takto úspěšně zasáhl, dobrá práce.
     
    74
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Opora hostující obrany vyrazila do útoku a hlavičkou posílá JANNIK VESTERGAARD svůj tým do vedení. To už vypadá s Kaiserslauternem hodně zle, trestuhodně zapomněli na autora rozdílové branky, který se ve velkém vápně vyšrouboval do vzduchu a přesnou trefou zřejmě definitivně zajistil prvoligovou příšlusnost Hoffenheimu i pro příští ročník.
     
    72
    Hostující gólman Casteel je napomínán žlutou kartou.
     
    67
    To jsou věci a mohlo být v Kaiserslauternu ještě veseleji. Druhý gól docílil Indrissou, jež hlavičkoval přesně do sítě, když na něj šel parádní centr z levé strany. Už se domácí kotel radoval, jenže předčasně. Odmáván a odpískán ofsajd.
     
    65
    Kaiserslautern právě vstřelil branku!
    Tohle domácí hráči potřebovali, jako pes kost. Povedla se jim vstřelit kontaktní branka. Jejím autorem je ALEXANDR BAUMJOHANN, jenž měl k dispozici standardku přibližně z dvaceti metrů před Casteelsem. Baumjohannovi se výborně povedlo prostřelit zeď a také brankáře Hoffenheimu. Ten plachtil k pravé tyči marně. Ta rána byla naprosto přesně umístěná a vida, zápletka je na světě.
     
    64
    Střídání v týmu 1.FC Kaiserslautern: ze hřiště odchází Bunjaku, přichází Weiser.
     
    60
    Z placu musel odejít Abraham, toho nahrazuje Süle.
     
    58
    Obrovská šance Hoffenheimu. Volland měl na kopačce druhou a vlastně již potvrzovací branku. Tváří v tvář však před Sippelem neuspěl. Ten odhadl správně, že míč po jeho střele půjde po zemi a reflexivním zákrokem vytrčil pravou nohu a balon je v autu.
     
    55
    Poprvé střídá i kouč Franco Foda. Ze hry stahuje obránce Dražana a do ofenzivy posílá Hoffera.
     
    48
    Sice tak učinil Idrissou, ale se svou agresivitou to přehnal a obdržel žlutou kartu.
     
    44
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Jenže jsou tu velké problémy pro domácí. Ač Sippel v posledních minutách čaroval a dělal skutečně co mohl, teď bohužel pro domácí nezachytil hlavičku Salihoviče, která mu vypadla z náruče a všudybyl DAVID ÁNGEL ABRAHAM uklidil míč do sítě. V závěru poločasu tak udělal Hoffenheim rázný krok k záchraně prvoligové příslušnosti.
     
    42
    Salihovič nedal penaltu, teď mohl své zaváhání napravit. Parádním centrem našel hlavičkujícího Johnsona, ale toho vychytal bleskovým zákrokem Sippel. Svůj výskok načasoval naprosto přesně. Efektní a efektnivní zákrok strážce stále ještě možných prvoligových akcií. Času na vstřelení dvou branek mají jeho spoluhráči dostatek.
     
    34
    Hostující trenér poprvé zasahuje do sestavy. Ze hry odstupuje pravděpodobně zraněný Thesker, na jeho místo vstupuje Rudy.
     
    30
    Sippel tak napravil svůj faul na Vollanda a skvělým zákrokem ještě udržel naději pro Kaiserslautern. Stále platí, že musí vstřelit alespoň dva góly v tomto barážovém střetnutí. Ještě je třeba doplnit, že za svůj prohřešek byl oceneň žlutou kartou.
     
    29
    Tým TSG 1899 Hoffenheim neproměnil pokutový kop.
     
    28
    Fantastický zákrok Sippela, který vychytal Salihoviče. Ten pálil dobře do levého horního rohu, ale tam neuvěřitelně zasáhla domácí hvězda tohoto okamžiku. Tohle může hosty ale hodně mrzet.
     
    27
    Jako bych to přivolal. Do otevřené obrany vletěl Volland a domácí brankář se musel vrhnout pod jeho nohy. Následovat bude pokutový kop. Rozhodčí Meyer se rozhodl ihned, celou situaci viděl z dobré vzdálenosti.
     
    10
    Nicméně Thesker fauloval a máme zde již v desáté minutě druhou žlutou kartu. Tentokrát pro hráče Hoffenheimu.
     
    5
    No tak tohle bylo minimálně na žlutou, o tom žádná. Borysiuk měl kopačku proklatě vysoko, až v obličeji Vollanda, který se ihned povalil na zem. Sudí tasil kartonek okamžitě a navíc budou mít hráči TSG možnost standardky.

    Roman Zajíček

    Branky: 65. Baumjohann – 44. Abraham, 74. Vestergaard

    Karty:   5. Borysiuk (KAI), 30. Sippel (KAI), 48. Idrissou (KAI), 90+4. Dick (KAI) – 10. Thesker (HOF), 72. Casteels (HOF), 90+4. Weis (HOF)

    Neproměněná penalta: 29. Salihovič (HOF), brankář Sippel zneškodnil


    1.FC Kaiserslautern: Sippel – Dick, Torrejón, Dražan (55. Hoffer), Löwe – Borysiuk, Orban, Zellner, Baumjohann – Indrissou, Bunjaku (64. Weiser). Trenér: Franco Foda.
    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Beck, Abraham (60. Süle), Vestergaard, Thesker (30. Rudy) – Weis, Polanski, Salihovič – Volland, Firmino (85. Schipplock), Johnson. Trenér: Markus Gisdol.

    Rozhodčí: Meyer – Willenborg, Bornhorst

    Diváci: 49 780

    První zápas: Hoffenheim - Kaiserslautern 3:1
    bahis siteleri