Bordeaux – Monaco 0:2 (kon.) | Évian TG – Sochaux 1:1 (kon.) | Lille – Lorient 1:0 (kon.)
Lyon – Nice 4:0 (kon.) | Nantes – Bastia 2:0 (kon.) | Rennes – Remeš 2:1 (kon.)
Valenciennes – Toulouse 3:0 (kon.)
konec
Olympique Lyon
4:0 (1:0)
OGC Nice
Sobota 10.08.2013, 21:00 • Stade Municipal de Gerland, Lyon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Lyon právě vstřelil branku!
    Domácí se zřejmě předhání v tom, kdo dá hezčí gól. YOANN GOURCUFF se postavil k trestnému kopu z 32 metrů a nekompromisní dělovkou napálil míč přes zeď do horního rohu branky. Ospina se po míči jenom ohlédl – 4:0!
     
    68
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tohle byl brejk přímo vystřižený z učebnice fotbalu! Hosté kopali roh, který se jim vůbec nepovedl, Gourcuff vyslal přihrávku ALEXANDROVI LACAZETTOVI, který upaloval od poloviny hřiště sám na branku Nice. Proti němu vyběhl gólman Ospina, útočník domácích mu však udělal rychlou kličkou a pohodlně skóroval do opuštěné brány – 3:0!
     
    55
    Lyon právě vstřelil branku!
    Krásná akce končí druhou brankou v síti Nice. Gourcuff neohroženě pronikl po levé straně, přesným centrem oslovil CLÉMENTA GRENIERA, lyonského kapitána, který se pověsil do vzduchu a hlavičkou do levé šibenice zvyšuje skóre na 2:0!
     
    13
    Lyon právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Kapitán domácích Grenier našel ALEXANDREHO LACAZETTA přesně mezi obránci a ten si před Ospinou počínal s přehledem – 1:0!

    Lukáš Švéda

    Branky: 13. Lacazette, 55. Grenier, 68. Lacazette, 90+2. Gourcuff

    Karty:   84. Lopes M. (LYO)


    Olympique Lyon: A. Lopes – M. Lopes, Biševac, Bedimo, Fofana – Grenier (79. Danic), Ferri – Lacazette, Gourcuff, Mvuemba – Benzia (61. Bahlouli)
    OGC Nice: Ospina – Puel, Genevois, Digard, Amavi (70. K. Gomis) – Abriel, Traoré – Pied (70. Constant), Brüls (87. Bruins), Bauthéac – Eysseric

    Rozhodčí: Fautrel – Zitouni, Gringore – Perreau Niel
    bahis siteleri