Česko – Rusko 1:2 (kon.)
konec
Česko
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Rusko
Neděle 11.08.2013, 18:00Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rychlá kombinace po vhazování v útočném pásmu. Puk se dostal na modrou k ANGELINĚ GONČARENKOVÉ, která příklepem střílí nad rameno Dvořákové. Asistence: Alexandra Vafinová, Ljudmila Bjeljakovová.
     
    40:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Po střele Lucie Povové se z dorážky prosazuje TEREZA VANIŠOVÁ, která z bezprostřední blízkosti poslala puk nad ležící ruskou gólmanku. Asistence: Lucie Povová.
     
    36:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A ruské hokejistky jdou z ničeho nic do vedení. Po buly před Dvořákovou se ostrou ránou prosadila ELINA MITROFANOVOVÁ. Asistence: Jekatěrina Solovjovová.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 41. Vanišová (Povová) – 37. Mitrofanovová (Solovjovová), 49. Gončarenková (Vafinová, Bjeljakovová)


    Česko: Dvořáková (Bečevová) – Flachsová, Lásková, Horalková, Tejralová, Herzigová, Kolowratová, Fialová, Hudečková – Chmelová, Povová, Vanišová – Křížová,Polenská, Manhartová – Melicheríková, Přibylová, Pejzlová – Studentová, Lédlová, Kaplanová.
    Rusko: Alexandrovová (Leskinová) – Chomičová, Ananinová, Šibanovová A., Kapustinová, Gončarenková, Djubanoková, Vedernikovová, Bulatovová – Mitrofanovová, Solovjovová, Lebeděvová – Sosinová, Mišlanovová, Pavlovová – Bjeljakovová, Děrgačjovová, Vafinová – Djupinová, Bulatovová, Šibanovová T.

    Rozhodčí: Nelibová – Svobodová, Šťastná
    bahis siteleri