Třinec – Vítkovice 4:1 (kon.) | Kolín – Havlíčkův Brod 2:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Znojmo 6:6 (kon.)
Třebíč – Šumperk 3:2 (kon.) | Beroun – Most 3:4 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 3:1 (kon.)
Přerov – Břeclav 3:4 (0:1 po s.n.) | Piešťany – SHK Hodonín 4:3 (1:0 po s.n.) | Opava – Nový Jičín 6:2 (kon.)
Technika Brno – J. Korea 1:3 (kon.) | Bílina – Děčín 6:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
6:6 (2:2, 2:2, 2:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Čtvrtek 15.08.2013, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec (dle patrně pro tento zápas platných zákonů) přichází vyrovnání z hole TOMÁŠE NOUZY, který se ocitl úplně sám na modré a od zadní části kruhu pálil přesně do odkryté mezírky. Asistence: David Výborný a Jiří Kurka.
     
    50:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlá a přímočará akce Loskota a TOMÁŠE KLIMENTY končí brankou mezi nohy Filipa Landsmana a střelec si připisuje hattrick. Asistence: Marek Loskot.
     
    44:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Opravdu kopie první třetiny, zatím. K přihrávce Lattnera kousek od kruhu se dostal ADAM HAVLÍK, jenž pak pořádnou bombou odstranil všechny pavučiny Willovy klece. Asistence: Jan Lattner, Martin Podešva.
     
    40:27
    Orli právě vstřelili branku!
    To je nástup jak v první třetině. Hostující RICHARD JARŮŠEK nejprve trefil po samostatném průniku Romana Willa, ovšem díky laxní obraně se snadno dostal i k dorážce a tu pak uklidil do sítě. Bez asistence.
     
    38:16
    Orli právě vstřelili branku!
    To byla paráda. Z levé strany pak přišla ještě jedna a fantasticky rychle prostřelil Willa RICHARD JARŮŠEK. Asistence: Ondřej Fiala a Zdeněk Blatný.
     
    35:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Akce nevypadala, že z ní něco bude, ovšem pak se puk od pravé tyče, kde byl Broš, záhadně posouval mezi nohama hráčů v červenočerném i zeleném. Nakonec se dostal na hůl TOMÁŠI KLIMENTOVI, který pak projektil uklidil přímočarou střlou z mezikruží do brány. Asistence: Michal Broš, Jiří Kurka.
     
    33:51
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté předvedli povedený brejk, kdy si nejprve Štach položili Romana Willa a pak prakticky do prázdné brány uklidil puk THOMAS ANDREW. Asistence: Lubomír Štach.
     
    24:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Až nyní se povedlo. Protivný počkal s pukem na modré na Klimentu, s nímž si vyměnil puk, a TOMÁŠ KLIMENTA pak po zemi proměnil. Asistence: Tomáš Protivný.
     
    19:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ PABIŠKA po kombinaci se spoluhráči vyrovnává zásahem do horní části sítě na 2:2. Asistence: Tomáš Nouza a Michal Broš.
     
    08:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tohle si MICHAL BROŠ vymíchal přímo ukázkově. Sám vyrazil od mantinelu, prokličkoval až před branku a zakončil. Asistence: Roman Němeček.
     
    03:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Tohle si Znojemští vychutnali. V akci dvou na jednoho si Blatný skvěle počkal, až jediný boleslavský obránce padne k zemi a pak puk poslal na RICHARDA JARŮŠKA. Ten nedal Willovi šanci. Asistence: Zdeněk Blatný.
     
    00:30
    Orli právě vstřelili branku!
    To je jako blesk z čistého nebe. ONDŘEJ FIALA dává z první akce hostu gól.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 9. Broš (Němeček), 20. Pabiška (Nouza, Broš), 25. Klimenta (Protivný), 36. Klimenta (Broš, Kurka), 51. Klimenta (Loskot), 54. Nouza (Výborný, Kurka) – 1. Fiala, 4. Jarůšek (Blatný), 34. Andrew (Štach), 39. Jarůšek (Fiala, Blatný), 41. Jarůšek, 45. Havlík (Lattner, Podešva)


    BK Mladá Boleslav: Will (Růžička) – Němeček, Toman, Bohunický, Protivný, Pojkar, Čížek, Žabka, Kůrka – Nouza, Výborný, Pabiška – Vrbata, Broš, Klimenta – Hrdel, Koudelka, Demel – Jiránek, Loskot, Lenc – Rys, Kuchta
    HC LERAM Orli Znojmo: Landsman (Ullberg) – Štach, Thomas, Krejčiřík, Lattner, Sova, Bořuta, Tichý, Magovac – Blatný, Fiala, Jarůšek, Podešva, Pucher, Havlík, Beroun, Šeda, Beránek, Novák, Bartoš, Kilnar

    Rozhodčí: Vágner – Holec, Záhora
    bahis siteleri