Košice – Zlín 3:2 (kon.) | Skalica – Litvínov 4:2 (kon.) | Trenčín – Orange 20 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Berani Zlín
sk Pátek 16.08.2013, 13:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • RONA Cup
Partner:
     
    42:53
    Zlín sa presadil v oslabení. Ušli Leška s Kubišom proti dvom obrancom Košíc. Leška to urobil veľmi šikovne, prenechal puk KUBIŠOVI a zablokoval obrancov. KUBIŠ tak mal dostatok času na dvakrát prekonať Hyláka.
     
    31:30
    Košičania opäť súperovi odskakujú na rozdiel dvoch gólov. Konečný vysunul na útočnej modrej BARTOŠA, ten mieril sám na Horčičku a trafil presne pod hornú žŕdku.
     
    26:10
    Balaštík spoza bránky vykorčuľoval pred Hyláka, natiahol na seba obrancu, otočkou potom poslal puk na druhú žřdku LEŠKOVI, ktorý nemal problém umiestniť ho do odkrytej bránky.
     
    16:39
    Čajánkove vylúčenie Zlín zaplatil gólom. Košičania sa rozostavil v pásme, Hrnka poslal za bránku Bartošovi, ten videl medzi kruhmi ideálne postaveného KONEČNÉHO, ktorý z prvej prestrelil brankára.
     
    06:59
    Košičania sa ujímajú vedenia. Novák vysunul SPILAR na pravom krídle. Ten opäť raz preukázal svoju rýchlosť, dostal sa až k bránkovej čiare a z uhla skúsil prekvapiť Horčičku. Podarilo sa mu to. Zlínsky gólman bol pri tyčke sklonený, takže ho puk trafil do masky a odtiaľ zapadol za jeho chrbát.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 7. Spilar (Novák), 17. Konečný (Bartoš, Hrnka), 32. Bartoš (Konečný) – 27. Leška (Balaštík), 43. Kubiš (Leška)


    HC Košice: Hylák – Cebák, Štrbák, Novák, Šeda, Deyl, Macejko, Chovan, M.Takáč – Spilar, Pašek, Jenčík – Bicek, Marcinko, Sojčík – Konečný, Hrnka, Bartoš – Slovák, Češík, Matis
    Berani Zlín: Horčička – Marušák, Urbanec, Zámorský, Horák, Tesařík, Řezníček, Kotvan, Matějíček – Balaštík, Leška, Kubiš – Kovařík, Veselý, Čajánek – Štumpf, F.Čech, Melenovský – Ondráček, Popelka, Honejsek

    Rozhodčí: Stano – Mĺkvy, Gegáň
    bahis siteleri