Košice – Zlín 3:2 (kon.) | Skalica – Litvínov 4:2 (kon.) | Trenčín – Orange 20 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Berani Zlín
sk Pátek 16.08.2013, 13:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • RONA Cup
Partner:
     
    59:51
    Balaštík, Zlín, 2 min – faul lakťom
     
    59:36
    Zámorský sa na modrej šikovne vyhl padajúcemu hráčovi a poslal puk na bránu. Dorážať ešte mohol osamotený pri bránke Balaštík, no netrafil puk.
     
    59:29
    Deyl, Košice, 5+ DKZ, vrazenie na mantinel
     
    58:06
    Po strele Čecha od modrej sa puk nachádzal vo výstroji Hyláka. Rozhodca odpískal a v tom momente puk brankárovi vypadol a dostal sa do brány. Gól však nemôže platiť.
     
    57:10
    Snaha o vyrovnanie prináša aj väčšie okná v defenzíve. Teraz ušla dvojica Košičanov, Spilar neprihrával Matisovi, ale sám sa pokúsil trafiť horný roh bránky, no Horčička vrchnou časťou hokejky zasiahol!
     
    52:56
    Bicek, Košice, 2 min – hákovanie
     
    49:03
    Řezníček, Zlín, 2 min – zdržiavanie hry -vyhodenie puku
     
    48:26
    Košickí hráči využili pootvorené dvierka v defenzíve Zlína. Spilar potiahol po pravej strane a našiel nabehnutého Jenčíka, Ten neprelomil dnešnú streleckú smolu a trafil len betón Horčičku.
     
    46:08
    Jenčík ušiel obrancom Zlína v oslabení, no neprestrelil Horčičku.
     
    44:49
    Štrbák, Košice, 2 min – hákovanie
     
    42:53
    Zlín sa presadil v oslabení. Ušli Leška s Kubišom proti dvom obrancom Košíc. Leška to urobil veľmi šikovne, prenechal puk KUBIŠOVI a zablokoval obrancov. KUBIŠ tak mal dostatok času na dvakrát prekonať Hyláka.
     
    41:14
    Horák, Zlín, 2 min – podrazenie
     
    36:59
    Už v oslabení o jedného hráča ušli dvaja Košičania na jedného obrancu. Bicek potiahol po pravej strane, posunul nabiehajúcemu Marcinkovi, no jeho zakončenie Horčička zlikvidoval.
     
    35:31
    Pašek, Košice, 2 min – hákovanie
     
    34:12
    Marcinko, Košice, 2 min – držanie
     
    32:10
    Gól mohol padnúť aj na druhej strane. Dvojice hráčov sa navzájom blokovali pred Hylákom, využiť sa to snažil Honejsek a spoza bránky obkrúžil až medzi kruhy do dobrej streleckej parkety. Hylák podržal svoj tím.
     
    31:30
    Košičania opäť súperovi odskakujú na rozdiel dvoch gólov. Konečný vysunul na útočnej modrej BARTOŠA, ten mieril sám na Horčičku a trafil presne pod hornú žŕdku.
     
    29:43
    Pašek potiahol akciu stredom ihriska, v útočnom pásme posunul napravo voľnému Spilarovi, ten však neprekonal brankára Zlína.
     
    26:10
    Balaštík spoza bránky vykorčuľoval pred Hyláka, natiahol na seba obrancu, otočkou potom poslal puk na druhú žřdku LEŠKOVI, ktorý nemal problém umiestniť ho do odkrytej bránky.
     
    19:20
    Ondráček, Zlín, 2 min – napadnutie,
    Sojčík, Košice, 2 min – hákovanie
     
    17:38
    Pašek získal puk v strednom pásme, prepasíroval ho pomedzi bekov na útočnú modrú Jenčíkovi a ten sa rútil sám na Horčičku. Skúsil blafák, no zlínsky gólman jeho úmysel vystihol.
     
    17:12
    Slovák, Košice, 2 min – hrubosť
    Kubiš, Zlín, 2 min – hrubosť
     
    16:39
    Čajánkove vylúčenie Zlín zaplatil gólom. Košičania sa rozostavil v pásme, Hrnka poslal za bránku Bartošovi, ten videl medzi kruhmi ideálne postaveného KONEČNÉHO, ktorý z prvej prestrelil brankára.
     
    14:53
    Čajánek, Zlín, 2 min – sekanie
     
    07:40
    Sojčík sa dostal sám pred bránkou k puku, no tentoraz Horčička podržal svoj tím a puk betónom vyrazil.
     
    06:59
    Košičania sa ujímajú vedenia. Novák vysunul SPILAR na pravom krídle. Ten opäť raz preukázal svoju rýchlosť, dostal sa až k bránkovej čiare a z uhla skúsil prekvapiť Horčičku. Podarilo sa mu to. Zlínsky gólman bol pri tyčke sklonený, takže ho puk trafil do masky a odtiaľ zapadol za jeho chrbát.
     
    03:50
    Obrovská chyba v defenzíve Zlína, Jenčík získal po nej puk a sám mieril na Horčičku, skúsil strelu na vyrážačku, no neuspel.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 7. Spilar (Novák), 17. Konečný (Bartoš, Hrnka), 32. Bartoš (Konečný) – 27. Leška (Balaštík), 43. Kubiš (Leška)


    HC Košice: Hylák – Cebák, Štrbák, Novák, Šeda, Deyl, Macejko, Chovan, M.Takáč – Spilar, Pašek, Jenčík – Bicek, Marcinko, Sojčík – Konečný, Hrnka, Bartoš – Slovák, Češík, Matis
    Berani Zlín: Horčička – Marušák, Urbanec, Zámorský, Horák, Tesařík, Řezníček, Kotvan, Matějíček – Balaštík, Leška, Kubiš – Kovařík, Veselý, Čajánek – Štumpf, F.Čech, Melenovský – Ondráček, Popelka, Honejsek

    Rozhodčí: Stano – Mĺkvy, Gegáň
    bahis siteleri