Třinec – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Vsetín – Moser Medical Graz 99ers 8:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 22.08.2013, 13:00Zápasy mládeže
Partner:
     
    Velmi napínavé utkání nakonec vítězí Oceláři, avšak Kometa dnes byla rozhodně minimálně rovnocenným soupeřem. Ode mne je to z tohoto utkání vše, přeji hezký zbytek dne a někdy u onlajnů zase na počtenou. (15:05:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Hosté natlačili kotouč na třineckou bránu a snažili se protlačil černou gumu do sítě. Vše vyřešil Svoboda, jenž zády zalehl puk.
     
    58:56
    Pargáč získal puk a dostal se s ním až do zakončení. Klimeš sice neměl příliš práce, ale třinecký forvard alespoň ušetřil drahocenné sekundy.
     
    58:26
    Zbořil napřáhl od modré, ovšem naneštěstí pro Kometu pouze naprázdno promáchl.
     
    58:06
    Jaroš je poslán na trestnou lavici, kde si odpyká svůj trest za podražení. Kometa si tedy zahraje přesilovou hru.
     
    57:40
    Kometa se drží ve snaze za snížení, drží si útočné pásmo a pokouší se něco vymyslet.
     
    56:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři mohou být o něco klidnější! JAKUB IŽACKÝ se totiž dostal do úniku, ve kterém dokonale vymíchal brankáře Klimeše a do odkryté části branky pohodově zakončil. Asistence: Tomáš Franek.
     
    56:20
    Oceláři zůstávají usazení v útoku a zkoušejí střílet ze všemožných pozic. Hráči brněnské Komety ale ochotně padají do střel a nechtějí propustit ani jeden puk na brankáře.
     
    55:27
    Ohera drží puk v útočném pásmu a smýšlí, co s ním provede.
     
    54:44
    Brno nepřestává s útočením a dře co může, aby dokázali srovnat skóre zápasu.
     
    53:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometě se daří vsítit kontaktní branku a závěr utkání bude ještě pořádně zajímavý! TADEÁŠ KRÁL dokázal téměř v brankovišti sklepnout přihrávku Kozela až do sítě. Asistence: Adam Kozel.
     
    53:20
    Ocelářům se nedaří rozehrát hru z vlastního pásma, Kometa dobře forčekuje.
     
    52:30
    Třinecký tým je po brance aktivnějším týmem, připomíná to právě Kometu, která po góle ve druhé periodě byla jako na koni.
     
    51:40
    Kasala se pokoušel dostihnout kotouč, který plul směrem k hostující kleci, avšak Klimeš vystartoval z brány a v mezikruží kotouč zalehl dříve, než jej mohl třinecký útočník získat.
     
    51:09
    Rozehrávka Zbořila z vlastního pásma končí až v zakázaném uvolnění.
     
    50:31
    Kometě se pochopitelně nelíbí, že inkasovala gól, a tak se žene za kontaktním gólem.
     
    50:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen padá gól přesně v polovině třetiny a to do sítě hostů! TADEÁŠ JAROŠ podobně jako v druhé třetině Beneš vymetl pavučinu brány a navyšuje na 3:1. Asistence: Jakub Ižacký.
     
    49:10
    Hra upadla do stereotypu, kdy se přesouvá neustále ze strany na stranu, ale hráči si nedokáží vytvořit nic, co by bylo pro soupeře nebezpečné.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 2. Motloch (Ohera, Vyčesaný), 30. Běhal (Franek), 50. Jaroš (Ižacký), 57. Ižacký (Franek) – 32. Beneš (Kozel), 54. Král (Kozel)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Cieslar) – Matyáš, Mičulka, Heider, Pěnčík, Zahradníček, Běhal, Franek, Jaroš, Ižacký, Kovařčík O., Kasala, Kofroň, Ohera, Bartoň, Vyčesaný, Pargáč, Motloch, Kovařčík M., Křibík.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Sedlák, Vlček, Vagner, Cívka, Vojáček, Zbořil, Kozel, Kusko, Beneš, Jenyš, Král, Raška, Zohorna, Boltvan, Pelikán, Mytiska, Štancl.

    Rozhodčí: Lotko – Konvička, Pučok
    bahis siteleri