Motor ČB – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nowy Targ 3:4 (kon.)
Chomutov – Litvínov 2:3 (kon.) | Beroun – Tábor 0:0 (zruš.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:1 (kon.)
Třebíč – Skalica 8:6 (kon.) | Piešťany – Zlín 4:6 (kon.) | Šumperk – Jastrzębie 6:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 2:2 (kon.) | Břeclav – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 2:2 (2:1 po s.n.)
Val. Meziříčí – Frýdek-M. 5:7 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 6:1 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
Znojmo – Kladno 7:1 (kon.) | Nymburk – Kobra 4:4 (kon.) | Zvolen – Prešov 7:0 (kon.)
Lausanne – Banská Bystrica 2:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 27.08.2013, 17:30 • Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je rozhodnuto, Rebelové skórují do puštěné brány! Domácí vybojovali kotouč, který putoval od Marka Drtiny k Ladislavu Rytnauerovi, jenž přesnou nahrávkou ještě vylepšil palebnou pozici pro JANA KNOTKA, který se střelou zápěstím z prostoru kruhu nemýlil! Asistence: Ladislav Rytnauer, Marek Drtina.
     
    58:15
    Obrovské šance na obou stranách! Nejdříve si vylámal zuby na betonech brankáře Opršala střelou ze strany Adam Zeman, po čemž na druhé straně minul přes padajícího protihráče prázdnou bránu Dukly brodský Pavel Musil!
     
    57:39
    Dukla zkouší štěstí při hře bez brankáře!
     
    57:01
    Václav Jaroš mohl pálit ze skvělé palebné pozice mezi kruhy, ale odražený kotouč nečekaně odskočil a jihlavský hráč jej nedokázal zasáhnout!
     
    56:14
    Nebezpečí i na opačné straně ledové plochy, bohužel jsem nezahlédl číslo hráče, který měl kolem sebe v pravém kruhu dostatek volného času a prostoru, čehož využil ke střele, jež skončila těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    55:10
    Domácí se vydali v plném počtu kupředu, ale byli odzbrojeni a při rychlém protiútoku pálil z mírného úhlu na pravé straně David Březina, jehož přízemní projektil vyrazil do bezpečí brankář Opršal betonem!
     
    52:34
    Na ledě zůstal při útočném snažení hostů ležet Radek Novotný, který byl zřejmě nepříjemně zasažený pukem. Nakonec to ale vypadá, že bude v pořádku. Dvouminutový trest vyfasoval Petr Štěpánek (HBR) za podražení.
     
    51:15
    Nadějnou akci předvedli Rebelové, ale vše skončilo nepřesnou přihrávkou, po níž se kupředu hnala Dukla. Duo Tomáš Čachotský a Roman Mikeš vytvořilo kolem branky rebelů pořádný průvan, ale brankář Opršal zázračně zasáhl v leže na brankové čáře proti gólové střele zblízka!
     
    49:45
    Michal Velecký o sobě dal znovu hodně důrazně vědět, když se probil ke kotouči v nepřehledné mele před brodskou branou a nastřelil po ledě připravený Opršalův beton!
     
    47:00
    Miha Štebih obdržel přesnou nahrávku na modrou čáru a vší silou se opřel do puku. Gólman Opršal měl zakrytý výhled, ale touš minul o kousek jeho levou tyčku!
     
    46:52
    Dukla si teď vytvořila tlak a prověřila pozornost brankáře Opršala. Ten nejdříve utěsnil prostor proti důrazným útočníkům u bližší tyčky a potom si poradil s nahozením ze strany. Radek Novotný (HBR) si v rohu pásma pomohl faulem, dostal 2 minuty za faul loktem.
     
    45:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro Jihlavu, Rebelové otočili nepříznivý vývoj utkání! Petr Polodna našel ve středním pásmu přesným pasem rozjetého LUKÁŠE HAVLA, který si v samostatném úniku dokázal s brankářem Sáblíkem poradit! Asistence: Petr Polodna, Martin Vágner.
     
    45:18
    Tomáš Kaláb (JIH) – 2 minuty – podražení.
     
    44:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Kotouč putoval při rychlé akci po vhazování po ose Artur Rybalkin – Vladislav Kubeš – TOMÁŠ CHLUBNA, přičemž posledně jmenovaný potvrdil svou dobrou střeleckou formu z úvodních přátelských zápasů a po nenápadné akci propálil gólmana Sáblíka! Asistence: Vladislav Kubeš, Artur Rybalkin.
     
    43:05
    V obrovské příležitosti se objevil Ondřej Malec, proti kterému vyjel Petr Opršal daleko ze svého brankoviště. Jihlavský forvard nedokázal trefit zařízení!
     
    41:25
    Karol Korim (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    40:26
    Tomáš Čachotský využil zaváhání protihráče u mantinelu a po levém křídle si sjel blíže k brance. Poté hledal před bránou najíždějícího Adama Zemana, ale ten nestihl dojet rychlý puk!
     
    36:00
    Jakub Kadlec vypálil z prostoru u prvého mantinelu, ale u přední tyčky byl pozorný Petr Opršal. Václav Jaroš (JIH) byl chvíli poté vyloučen za podražení.
     
    27:23
    Matič Podlipnik (JIH) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    19:10
    Obrovský tlak nyní přečkala havlíčkobrodská družina! Aktivní Michal Velecký se ocitl dvakrát v ideální palebné pozici před brankou, ale ani v jednom případě ve slibných šancích neuspěl!
     
    18:20
    Havlíčkobrodská defenziva znovu lehce zaspala a s bojovníky z Kotliny to mohlo vypadat ještě hůře! Za obranou Rebelů se ocitl Michal Velecký, ale z mírného úhlu na levé straně minul bližší tyčku!
     
    14:58
    Ladislav Rytnauer (HBR) vyloučen na 2 minuty.
     
    13:54
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava korunuje svou útočnou aktivitu zaslouženým gólem a ujímá se vedení! Havlíčkobrodský bek netrefil rozjetého MARTINA VYSLOUŽILA, který úplně sám z levého kruhu vypálil nahoru a brankář Opršal lapačkou nevytěsnil puk mimo své tři tyče! Bez asistence.
     
    10:10
    Michal Velecký teď nebezpečně zahrozil z předbrankového prostoru, ale gólman Opršal si poradil. Dorážet chtěl před odkrytou bránou Michal Důras, alek puku se nedostal!
     
    09:33
    Radek Hubáček si najížděl do ideální palebné pozice před brankou, ale nahrávku nakonec nedostal. Marek Drtina (HBR) se však dopustil hákování a usedl ke dvěma minutám na lavici hanby.
     
    06:42
    Havlíčkův Brod předvedl souvislejší kombinaci a brankář Sáblík se musel mít na pozoru. Nakonec se provinil proti pravidlům Miha Štebih (JIH) sekáním.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 45. Chlubna (Kubeš, Rybalkin), 46. Havel (Polodna, Vágner), 60. Knotek (Rytnauer, Drtina) – 14. Vysloužil


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Opršal (Novák) – Kolafa, Vágner – A. Jelínek, M. Drtina – Soldán, Zítka – Korim, Novotný – Semrád, Rybalkin – Havel, Polodna (A), Musil – Rytnauer (C), Knotek, Stehlík – Endál (A), Vondráček, Maliník – Š. Štěpánek, P. Štěpánek, Milfait – Chlubna, Dvořáček, Kubeš.
    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Rittich) – Jícha, Dobrovolný, Tobola, Jaroš, Podlipnik, Štebih, Kaláb – Kadlec, Hubáček, Vysloužil, Velecký, Prokš, Malec, Zeman, Čachotský (C), Březina, Mikeš, Kuřítko, Důras.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Jan Kubát, Petr Křivohlavý

    Diváci: 653
    bahis siteleri