Sputnik – Třinec 2:5 (kon.) | Martin – Katowice 7:0 (kon.) | Košice – Sheffield 4:2 (kon.)
Břeclav – Trnava 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 2:5 (kon.) | Kadaň – Burgdorf 7:2 (kon.)
Pelhřimov – Milevsko 7:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:6 (kon.) | Kolín – Tábor 1:2 (kon.)
konec
Sputnik Nižnij Tagil
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 30.08.2013, 11:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    Třinec byl úspěšný i v samostatných nájezdech, kdy se jako jediný prosadil Jiří Polanský. V pořadí třetí utkání na turnaji "Kamenný kvítek" zvládli Oceláři na jedničku, ruského rivala předčili ve všech směrech. Podle pravidel turnaje by zítra měli sehrát se stejným soupeřem utkání o třetí místo. Pro dnešek děkuji za pozornost.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    55:23
    Utkání se už dohrává pouze z povinnosti. Oceláři dominují, soupeř marně hledá klíč ke kompaktně pracující obraně Třince.
     
    47:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nepolevují na tempu a jsou při chuti. Pátý hřebíček do ruské rakvičky zatlouká MARTIN ADAMSKÝ – 2:5! asistence: Galvas, Gorškov
     
    40:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlý vstup do třetí části! Další kotouč v síti Chaščukina. Po milimetrové přihrávce Martina Adamského skóruje ALEXANDER GORŠKOV – 2:4! asistence: Adamský
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední dvacetiminutovka nabídla mnohem víc zajímavých okamžiků na obou stranách. Ruský celek nejprve otočil nepříznivý stav, ale Třinec ještě dokázal kontrovat a po efektní souhře mladíků vede 3:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři znovu vedou! Perfektní práci odvedl Adam Rufer, jenž si vyměnil kotouč s Radimem Matušem. Ten ještě akci vyšperkoval pro DAVIDA OSTŘÍŽKA, který už měl snadnou práci – 2:3! asistence: Matuš, Rufer.
     
    27:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Výstavní ránou od modré se prezentoval LUKÁŠ ZÍB – 2:2! Gólman Chaščukin neměl nejmenší nárok. asistence: David Roupec.
     
    27:25
    Sputnik právě vstřelil branku!
    Třinecký Roth fauloval a Rusové měli k dispozici samostatný nájezd, který proměnil KARPOV. bez asistence
     
    25:56
    Sputnik právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Po rychlé souhře se prosadil ESIRKENOV. asistence: Kolesnikov
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní části byli Oceláři lepším týmem a zaslouženě vedou. Skóre mohlo být výraznější, ale Martin Adamský a Radim Matuš své šance promarnili. Hraje se oboustranně poměrně tvrdě. Bilance vyloučených po první části – 3:4.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    17:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu. Po spolupráci mezi Adamským a Polanským se prosazuje ROSTISLAV MAROSZ!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Příjemné páteční dopoledne. Turnaj "Kamenný kvítek" má dnes na programu zápasy třetího hracího dne. V duelu dvou zatím bezbodových týmů budeme sledovat měření sil mezi Nižným Tagilem a Třincem. Kouč Jiří Kalous již před turnajem avizoval, že hodlá v Rusku pravidelně střídat oba gólmany. Dnes tedy po dni odpočinku nastoupí Peter Hamerlík. V sestavě nefigurují další zkušení hráči – Hrabal, Linhart, Peterek či hrající asistent Václav Varaďa. Z technických důvodů vám z tohoto utkání nabídneme pouze info o změnách stavu. Po skončení každé třetiny tedy doplníme střelce a asistenty. Děkujeme za pochopení.

    Martin Stebel

    Branky a nahrávky: 26. Esirkenov (Kolesnikov), 28. Karpov – 18. Marosz (Adamský, Polanský), 28. Zíb (Roupec), 38. Ostřížek (Matuš, Rufer), 41. Gorškov (Adamský), 48. Adamský (Galvas, Gorškov)


    Sputnik Nižnij Tagil: Chaščukin – Žuravljev,Aleksejev, Bogdanov, Kolesnikov, Chrapak, Iščenko, Voropajev, Poljakov – Osčinskij, Rožkov, Savčenko – Gurjev, Kozlov,Artamonov – Ustyancev, Voroncov, Karpov – Zakirov, Esirkenov, P.Popov
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Galvas, Roth, Zíb, Roupec, Kania, Krejčí, Foltýn, Lojek – Adamský, Polanský, Gorškov – Rufer, Matuš, Ostřížek – Rákos, Marosz, Jaroš – Růžička, Kindl, Ižacký

    Diváci: 150
    bahis siteleri