Kärpät – Kometa Brno 2:1 (kon.) | IFK Helsinky – Jokerit 0:4 (kon.) | Fribourg – Djurgården 0:1 (kon.)
Chomutov – JYP 3:6 (kon.) | Pardubice – Tappara 3:2 (1:0 po s.n.) | Zug – Färjestad 1:4 (kon.)
Luleå – Plzeň 1:0 (kon.) | Vienna Capitals – HV71 1:2 (kon.) | Zürich – Frölunda 3:1 (kon.)
Bern – Brynäs 1:2 (kon.)
konec
spusu Vienna Capitals
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HV71
Sobota 31.08.2013, 18:30 • Albert Schütz Eishalle • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme tady konečný hvizd rozhodčího. Toto utkání je tedy u konce. Vyhrálo ho švédský celek HV71, který toto utkání ovládnul především kvůli povedeným přesilovkám, v nichž vstřelil oba dva góly. Domácí ještě kontrovali snížením na 1:2 z jejich pohledu. HV71 udrželo vedení a připisuje si do tabulky Jižní divize European Trophy důležité 3 body. Děkuji za pozornost a přeju příjemný zbytek sobotního večera. (20:45:36)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    A z tlaku domácích už nejspíše nic nebude!
     
    58:00
    Hlasatel oznamuje poslední dvě minuty dnešního utkání.
     
    57:52
    Brankář domácích Zaba opouští svou branku a pouští na led šestého hráče. Domácí zkoušejí power-play!
     
    57:52
    A time-out i na druhé straně. Bere si ho kouč UPC Vienna Capitals.
     
    54:13
    A jednomu hráči Vídně, konkrétně Benoitu Grattonovi "ruply" nervy. Dosává pro to osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    51:55
    Hosté v plném počtu. Nakonec z toho nic nebylo..
     
    49:55
    A velká šance pro domácí borce srovnat stav tohoto utkání. Na trestnou lavici odchází Jesper Walliamsson na dvě minuty za vysokou hůl. Pro domácí borce je toto ideální příležitost!
     
    49:22
    Zakázané uvolnění HV71. V tuto chvíli si také hostující trenér bere oddechový čas, aby ušetřil síly svým hráčům, kteří nemůžou po zakázaném uvolnění střídat. Velmi zajímavý a chytrý tah!
     
    47:42
    Domácí v plném počtu. Tato přesilovka určitě nebude hodnocena koučem hostujícího celku jako povedená.
     
    45:42
    A opět. Opět tu máme přesilovku švédského celku. Na dvě minuty odchází na trestnou lavici Dustin Sylvester za podražení.
     
    43:52
    Domácí v plném počtu.
     
    41:52
    A máme tu další, v pořadí již pátou přesilovku hostujícího celku HV71. Na 2 minuty odchází na trestnou lavici Jamie Fraser za podražení.
     
    41:16
    Domácí v plném počtu.
     
    40:01
    Třetí třetinu začal hostující celek ještě s minutou a šestnácti sekundami trvající přesilovkou. První buly třetí třetiny vyhrál celek Vídně.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    A druhá třetina je u konce. V této třetině jsme viděli dvě branky. První skórovali hosté v početní výhodě, druhý gól ovšem vstítili domácí v oslabení. HV71 vede po dvou třetinách 2:1 a já jsem sám velmi zvědav, jestli toto utkání dovede do vítězného konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    Další přesilovka pro hostující tým, v tomto utkání již čtvrtá. Na trestnou lavici odchází Jonathan Ferlan, na dvě minuty za držení.
     
    37:00
    Domácí v plném počtu.
     
    35:48
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    A vše je jinak! Nyní se domácí hráči pro změnu v přesilovce HV71 opravdu vyznamenali. Gól vstřelil MARIO FISCHER, po velmi pěkné individuální akci. Bez asistence.
     
    35:00
    A další přesilovka pro hostující celek. Benoit Gratton odchází na trestnou lavici pykat na 2 minuty za vysokou hůl. Jsem velmi zvědav, jestli i tuto přesilovku hostující tým promění.
     
    30:55
    Hosté v plném počtu.
     
    28:55
    A máme tady pro změnu první přesilovku pro domácí celek. Na 2 minuty odchází na trestnou lavici český hráč, David Petrásek, za sekání.
     
    27:52
    HV71 právě vstřelili branku!
    A máme tady další proměněnou přesilovku v podání borců HV71! Branku vstřelil TED BRITHÉN po krásné kombinaci s Jason Krogem, který mu asistoval. Švédský celek dnes dává Vídni pořádnou lekci efektivity.
     
    26:29
    A máme tu další, v pořadí již třetí přesilovku HV71. Na trestnou lavici odchází Rafael Rotter na 2 minuty za hákování.
     
    26:05
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    22:46
    Domácí borci v těchto chvílích dominují, HV71 dostali už poněkolikáté pod velký tlak.
     
    21:01
    A máme tady další střelu domácího týmu. Od modré čáry vyslal Justin Fletcher velmi tvrdou střelu, která ovšem končí opět v rukavici Jonase Gunnarssona.
     
    20:44
    Benoit Gratton přihrál Jamiemu Fraserovi. Ten vystřelil do pravého roku branky Gunnarssona, který předvedl hezký zákrok.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhrává HV71.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina přinesla velmi pohledný a rychlý hokej. Po většinu času dominovali v této třetině oba brankáři, jak Zaba, tak Gunnarsson. Hosté měli výhodu dvou přesilových her a toho také využili. Marcus Nilson předvedl parádní akci a HV71 tak po první třetině vede 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    HV71 právě vstřelili branku!
    Krásným gólem se vyznamenal MARCUS NILSON a proměňuje tedy výhodu hry pěti proti čtyřem prvním gólem utkání! Projel celé hřiště a krásně zakončil tuhle gólovou akci. Bez asistence.
     
    18:33
    Obrovská šance pro Bretta Sterlinga. Ovšem poprvé v utkání se pořádně vyznamenal domácí brankář Zaba!
     
    17:52
    A hosté si zahrajou další přesilovku. Na trestnou lavici odchází Rafael Rotter na 2 minuty za podražení.
     
    16:02
    Patrick Peter přihrával Justinu Kellerovi. Ten vystřelil a střela končí opět na masce hostujícího brankaře Gunnarssona. Ten má dneska opravdu smůlu.
     
    15:46
    Ofsajd Vienny Capitals.
     
    13:01
    Obě mužstva předvádějí výborný hokej. Hra je velmi rychlá a hraje se téměř bez přerušení. Jediné co tomuto duelu opravdu chybí jsou už jen góly, ať už od jednoho nebo druhého týmu.
     
    09:29
    Zakázané uvolnění HV71.
     
    08:21
    Domácí v plném počtu.
     
    07:05
    Jason Krog střílí z první, jeho střela ovšem minula bránu.
     
    06:21
    A máme tady první vyloučení v dnešním utkání. Nikolaus Hartl si půjde sednout na trestnou lavici za hrubost. Hosté si tedy zahrajou první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    06:04
    Ofsajd Vienny Capitals.
     
    05:28
    Justin Fletcher z domácího týmu pálil z modré čáry. Gunnarsson puk zásluhou stínícího hráče skoro neviděl, a tak ho trefil do masky.
     
    02:30
    A vzápětí tady máme velkou šanci pro Francoise Fortiera, který jen sám na golmana, ale Gunnarsson ho doslova vychytal. První velkou šanci si teda připisuje domácí tým.
     
    01:48
    Obě mužstva měla dobré šance ke vstřelení gólu v prvních střídáních. Nilson ze švédského celku vystřelil velmi tvrdou střelu.
     
    00:02
    Úvodní buly vyhrálo HV71.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Národní hymny dohrály. Oba týmy jsou připraveny na první třetinu!
     
    Vítejte u dalšího kola prestižní evropské soutěže nesoucí název European Trophy. V Albert Schultz Eishalle ve Vídni zanedlouho začne zápas mezi domácím týmem UPC Vienna Capitals a švédským klubem HV71.

    UPC Vienna Capitals je hokejový klub založený roku 2000, který sídlí v hlavním městě Rakouska, ve Vídni. Je členem prestižní ligy EBEL. Vienna Capitals odehrála zatím pět zápasů. Bilanci má zatím velmi slušnou, a to dvě výhry, jedno vítězství po nájezdech, jednu prohru po prodloužení a jednu porážku v základní hrací době. V posledním utkání Vídeň prohrála na ledě Jyväskylä 4:3.

    HV71 je čtyřnásobný švédský mistr a stále jde v rámci švédské SHL o špičkový klub. Domácí Husqvarna odehrála zatím čtyři zápasy. Po prvních dvou kolech nebral klub z Jönköpingu ani bod, první výhry se dočkala až v kole třetím proti Spartě, kterou svěřenci Ulfa Dahlena porazili 5:3. V posledním kole deklasovalo HV71 na domácím ledě extraligový Chomutov 6:1.

    Tyto dvě mužstva se zatím střetly pouze jednou, a to minulý rok též v European Trophy. HV71 porazilo na domácím ledě Viennu Capitals 3:1.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 36. Fischer – 20. Marcus, 28. Brithén (Krog)


    spusu Vienna Capitals: Zaba (Kickert) – Olsson, Schiechl, Rotter, Fraser, Lakos – Fortier, Gratton, Ferland, Matheson, Fletcher – Hartl, Fischer, Schlacher, Klimbacher, Peter – Keller, Ouellette, Sylvester, Schweda, Puschnik
    HV71: Gunnarsson (Wesslau) – Nilson, Holzapfel, Jämtin, Johansson, Fantenberg – Gagnon, Krog, Sterling, Petrásek, Williamsson – Sandberg, Karlsson, Carlsson, Larsson, Pilut – Bengtsson, Brithén, Strandberg, Lindström, Jansson

    Rozhodčí: Berneker, Warshaw – Johnstone, Widmann
    bahis siteleri