Kärpät – Kometa Brno 2:1 (kon.) | IFK Helsinky – Jokerit 0:4 (kon.) | Fribourg – Djurgården 0:1 (kon.)
Chomutov – JYP 3:6 (kon.) | Pardubice – Tappara 3:2 (1:0 po s.n.) | Zug – Färjestad 1:4 (kon.)
Luleå – Plzeň 1:0 (kon.) | Vienna Capitals – HV71 1:2 (kon.) | Zürich – Frölunda 3:1 (kon.)
Bern – Brynäs 1:2 (kon.)
konec
spusu Vienna Capitals
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HV71
Sobota 31.08.2013, 18:30 • Albert Schütz Eishalle • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Brankář domácích Zaba opouští svou branku a pouští na led šestého hráče. Domácí zkoušejí power-play!
     
    54:13
    A jednomu hráči Vídně, konkrétně Benoitu Grattonovi "ruply" nervy. Dosává pro to osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    49:55
    A velká šance pro domácí borce srovnat stav tohoto utkání. Na trestnou lavici odchází Jesper Walliamsson na dvě minuty za vysokou hůl. Pro domácí borce je toto ideální příležitost!
     
    45:42
    A opět. Opět tu máme přesilovku švédského celku. Na dvě minuty odchází na trestnou lavici Dustin Sylvester za podražení.
     
    41:52
    A máme tu další, v pořadí již pátou přesilovku hostujícího celku HV71. Na 2 minuty odchází na trestnou lavici Jamie Fraser za podražení.
     
    39:16
    Další přesilovka pro hostující tým, v tomto utkání již čtvrtá. Na trestnou lavici odchází Jonathan Ferlan, na dvě minuty za držení.
     
    35:48
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    A vše je jinak! Nyní se domácí hráči pro změnu v přesilovce HV71 opravdu vyznamenali. Gól vstřelil MARIO FISCHER, po velmi pěkné individuální akci. Bez asistence.
     
    35:00
    A další přesilovka pro hostující celek. Benoit Gratton odchází na trestnou lavici pykat na 2 minuty za vysokou hůl. Jsem velmi zvědav, jestli i tuto přesilovku hostující tým promění.
     
    28:55
    A máme tady pro změnu první přesilovku pro domácí celek. Na 2 minuty odchází na trestnou lavici český hráč, David Petrásek, za sekání.
     
    27:52
    HV71 právě vstřelili branku!
    A máme tady další proměněnou přesilovku v podání borců HV71! Branku vstřelil TED BRITHÉN po krásné kombinaci s Jason Krogem, který mu asistoval. Švédský celek dnes dává Vídni pořádnou lekci efektivity.
     
    26:29
    A máme tu další, v pořadí již třetí přesilovku HV71. Na trestnou lavici odchází Rafael Rotter na 2 minuty za hákování.
     
    19:21
    HV71 právě vstřelili branku!
    Krásným gólem se vyznamenal MARCUS NILSON a proměňuje tedy výhodu hry pěti proti čtyřem prvním gólem utkání! Projel celé hřiště a krásně zakončil tuhle gólovou akci. Bez asistence.
     
    18:33
    Obrovská šance pro Bretta Sterlinga. Ovšem poprvé v utkání se pořádně vyznamenal domácí brankář Zaba!
     
    17:52
    A hosté si zahrajou další přesilovku. Na trestnou lavici odchází Rafael Rotter na 2 minuty za podražení.
     
    06:21
    A máme tady první vyloučení v dnešním utkání. Nikolaus Hartl si půjde sednout na trestnou lavici za hrubost. Hosté si tedy zahrajou první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    02:30
    A vzápětí tady máme velkou šanci pro Francoise Fortiera, který jen sám na golmana, ale Gunnarsson ho doslova vychytal. První velkou šanci si teda připisuje domácí tým.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 36. Fischer – 20. Marcus, 28. Brithén (Krog)


    spusu Vienna Capitals: Zaba (Kickert) – Olsson, Schiechl, Rotter, Fraser, Lakos – Fortier, Gratton, Ferland, Matheson, Fletcher – Hartl, Fischer, Schlacher, Klimbacher, Peter – Keller, Ouellette, Sylvester, Schweda, Puschnik
    HV71: Gunnarsson (Wesslau) – Nilson, Holzapfel, Jämtin, Johansson, Fantenberg – Gagnon, Krog, Sterling, Petrásek, Williamsson – Sandberg, Karlsson, Carlsson, Larsson, Pilut – Bengtsson, Brithén, Strandberg, Lindström, Jansson

    Rozhodčí: Berneker, Warshaw – Johnstone, Widmann
    bahis siteleri