Hr. Králové – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Vsetín – Olomouc 2:7 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 1:6 (kon.)
Poruba 2011 – Vítkovice 3:7 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:1 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 1:2 (kon.)
Ústí n/L – Letňany 3:2 (kon.) | Písek – Jihlava 3:4 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 0:5 (kon.)
Havířov – Kometa Brno 4:3 (2:1 po s.n.) | Třinec – Zlín 4:5 (kon.) | Pardubice – Slavia 1:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
AZ Havířov
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:0)
HC Kometa Brno
Pátek 06.09.2013, 18:00 • K&K PNEU Aréna Havířov • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým AZ Havířov. Vítězný nájezd si připisuje LUKÁŠ BEDNÁŘ.
     
    45:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po dobré úvodní pasáži Brno zaslouženě vyrovnává. Z kruhu se prosadil překvapivou střelou PETR KRATOCHVÍL, kdy po střele z ostrého úhlu puk propadl Šimečkovi někde kolem tyčky a těla do branky.
    Asistence: Daniel Hroudný.
     
    30:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byl moment do zlaté helmy. Skvělý přehled Lukáše Bednáře a dokonalá dlouhá přihrávka přes celé hřiště od vlastní branky až na modrou čáru k RADKU POŘÍZKOVI namíchala povedený brankový koktejl. Pořízek si pak brankáře Slavíčka vychutnal a po kličce mu puk zasunul k tyčce.
    Asistence: Lukáš Bednář.
     
    22:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov přeci jen utkání vyrovnává. Po pěkné kombinaci mezi Fejkem a Pořízkem se puk dostal až k LUKÁŠI BEDNÁŘOVI, který se procpal až před Slavíčka a pořádně ho vykoupal. Naznačil rameny střelu a puk mu zasunul po ledě k tyčce!
    Asistence: Radek Pořízek, Kryštof Fejko.
     
    17:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa Brno otáčí vývoj utkání rychlou akcí. Jak jinak než po špatné rozehrávce se k puku dostal ROMAN DYMÁČEK a z prostoru mezi kruhy trefil zřejmě puk přesně mezi betony. Šimečkovi puk propadl výstrojí za brankovou čáru.
    Bez asistence.
     
    13:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tomu se říká dobře využitá početní výhoda. Hráči Komety si vyměnili puk a ve finální fázi našel Kubeš volného ROMANA DYMÁČKA, který prostřelil Šimečka tvrdou ranou po ledě!
    Asistence: Jakub Kubeš.
     
    04:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Na první branku utkání jsme nemuseli moc dlouho čekat. K puku se dostal po přesné přihrávce Orsága KAMIL WRÓBEL a rychlou střelou švihem se trefil přesně nad ramena brankáře Slavíčka. Brankář Komety na tento rychle vypálený projektil nestačil ani reagovat.
    Asistence: Jakub Orság.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 5. Wróbel (Orság), 23. Bednář (Pořízek, Fejko), 31. Pořízek (Bednář), rozh. náj. Bednář – 14. Dymáček (Kubeš), 18. Dymáček, 46. Kratochvíl (Hroudný)


    AZ Havířov: Šimeček (Turšner) – Chroboček "C", Dudek, Ďurkáč "A", Šteffko, Kiss, Heinzl, Trombík, Frojda, Fejko, Pořízek, Polak E., Bednář "A", Kalus, Orság, Cihlář, Kurovský, Moravčík, Stružík, Polak R., Wróbel
    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Kubeš, Švejda, Marcello, Šnajnar, Sedláček, Kališ, Gotthard, Denk "A", Garčic "C", Nohel, Biolek, Dvořák, Dymáček, Hroudný, Kratochvíl, Hasoň, Halvát

    Rozhodčí: Trombík – Štěpán, Hanzlík
    bahis siteleri