Třebíč – Opava 0:1 (kon.) | HFK Olomouc – Hulín 3:2 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
3:2 (1:0)
SK Spartak Hulín
Sobota 07.09.2013, 16:30 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    86
    Hulín právě vstřelil branku!
    Ovšem teď se hostům podařilo obranu HFK dokonale zaskočit! Krhut si na pravé straně pohrál s Kopeckým a následně poslal míč přesně na nohu MICHALA DVOŘÁČKA, který pohodlně uklidil míč do sítě. Prosadil se tak podruhé v utkání.
     
    67
    Hulín právě vstřelil branku!
    Nechybělp mnoho, aby brankář Šrom na ránu MICHALA DVOŘÁČKA dosáhl. Jeho pokus však nakonec síť rozvlnil, a Hulín tak snížil na rozdíl dvou branek.
     
    52
    HFK právě vstřelil branku!
    Parádní akce domácího celku, která znamená branku na 3:0 pro HFK. Hromek našel na ofsajdové hranici naběhnutého DAVIDA KORČIÁNA, jenž tváří v tvář neměl problém pokořit brankáře Marka Vogla.
     
    46
    HFK právě vstřelil branku!
    Hned po pár vteřinách, kdy začal druhý poločas, střílí HFK svou druhou branku v utkání. Korčiánův centr z pravé strany dokázal trefit hlavou LIBOR ŽONDRA!
     
    24
    HFK právě vstřelil branku!
    Domácí posledních pár minut začala diktovat tempo hry, z čehož nakonec plyne i první branka utkání. Střela DAVIDA BEDNÁŘE z dvaceti metrů proklouzla pod brankářem Voglem, a nakonec skončila v síti!

    David Jahoda

    Branky: 24. Bednář, 46. Žondra, 52. Korčián – 67. Dvořáček (pen.), 86. Dvořáček

    Karty:   58. Kršák (HFK), 76. Hromek (HFK), 90+1. Šrom (HFK) – 19. Vyskočil (HUL), 34. Laciga (HUL), 72. Kopečný (HUL)


    1. HFK Olomouc: Šrom – Dadák (C), Lukášek, Kršák, Kopecký – Janoščín – Korčián, Hromek, Bernard (61. Dupkala/90. Buček), Bednář – Žondra (84. Pezzotti).
    SK Spartak Hulín: Vogl – Červenka, Číhal, Ruman, Vyskočil (78. Pacl) – Kadlec (46. Barcuch)– Krhut, Laciga (C), Dvořáček – Paciorek (64. Rokos), Kopečný.

    Rozhodčí: Santarius – Trávníček, Páral

    Diváci: 239
    bahis siteleri