Granada – Espanyol 0:1 (kon.) | Getafe – Osasuna 2:1 (kon.) | Malaga – Rayo Vallecano 5:0 (kon.)
Real Betis – Valencia 3:1 (kon.)
konec
Real Betis
3:1 (3:0)
Valencia CF
Neděle 15.09.2013, 21:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    67
    Valencia právě vstřelila branku!
    No a Feghouli de facto vybojoval gól. Protože standardní situaci výborně rozehrál Banega a v plném náběhu trefil hlavu RICARDA COSTY. Ten hlavičkou na vzdálenější tyč nedal žádnou šanci brankáři Sarovi. Tak malinká naděje pro hosty tu ještě je.
     
    35
    Real Betis právě vstřelil branku!
    To je debakl! Betis si zatím dělá se soupeřem co chce a vyjadřuje to také gólově. Vadillo z těžké pozice dokázal nádherným způsobem prostrčit míč mezi dvěma bránícími hráči přímo do kroku SALVOVI SEVILLOVI, který v koncovce nijak nezmatkoval a dokonce nasadil Diegu Alvesovi jesličky. Domácí předvádí zatím nádherný výkon.
     
    22
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Fenomenální kombinace domácího týmu! To byl rozbor defenzivy Valencie do poslední částečky. SALVA SEVILLA si na začátku akce narazil míč s Juanfranem, ten ho z první poslal na Molinu, který ho ještě stihl posunout na Sevillu a ten tváří v tvář Diegovi Alvesovi proměnil svou šanci s ledovým klidem.
     
    9
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Hrubá chyba ve valencijské rozehrávce je potrestána! Sevilla přistrčil v přečíslení 3 na 1 míč lépe postavenému JORGE MOLINOVI a ten střelou na bližší tyč otevřel skóre utkání.

    Radek Barkman

    Branky: 9. Molina (Sevilla), 22. Sevilla (Molina), 35. Sevilla (Vadillo) – 67. R. Costa (Banega)

    Karty:   64. Parejo (VAL)


    Real Betis: Sara – Chica, Paulão, Amaya, Nacho – X. Torres, Matilla, Vadillo (62. Cedrick), Moreno Juanfran (74. L. Reyes) – Sevilla (84. Igiebor), Molina.
    Náhradníci: Andersen – Figueras, Igiebor, L. Reyes, Cedrick, Chuli, B. Rodríguez.

    Valencia CF: Diego Alves – Mathieu, João Pereira, Bernat, R. Costa – Banega, Parejo (66. Feghouli), Romeu, Postiga – Jonas, Pabón.
    Náhradníci: Guaita – Rami, Guardado, Fuego, Feghouli, Canales, Míchel.

    Rozhodčí: J. Estrada Fernandez
    bahis siteleri