Granada – Espanyol 0:1 (kon.) | Getafe – Osasuna 2:1 (kon.) | Malaga – Rayo Vallecano 5:0 (kon.)
Real Betis – Valencia 3:1 (kon.)
konec
Real Betis
3:1 (3:0)
Valencia CF
Neděle 15.09.2013, 21:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    84
    No a právě Sevilla opouští trávník. Je tu poslední střídání Betisu. Na trávník jde Nigerijec Igiebor.
     
    79
    Cedrick se dostal do další tutové šance! A opět to bylo po kiksu v rozehrávce hostů. Romeu ve vlastním pokutovém území ztratil balon, k němu se dostal Cedrick, ale zblízka branku trestuhodně překopl. Dobrou práci odvedl také brankář Diego Alves, který svým výběhem znesnadnil střelci jeho úlohu.
     
    78
    Další světlé momenty Betisu, který Valencii k žádnému náznaku závěrečného náporu nepouští. Nejprve to byl štírek Cedrick, který s balonem na kopačce málem došel až do branky. Pak ještě z hranice penalty zakončoval Molina, ale ve skluzu vystřelil nad branku.
     
    74
    Lorenzo Reyes jde do hry místo Juanfrana. Betis sahá ke druhé změně v sestavě.
     
    71
    Mohlo být definitivně hotovo! Střídající Cedrick totiž dostal v pokutovém území poměrně dost volného prostoru, udělal s balonem krok do středu a svou střelu směřoval do levé šibenice. Vynikající zákrok ovšem vytáhl Diego Alves.
     
    67
    Valencia právě vstřelila branku!
    No a Feghouli de facto vybojoval gól. Protože standardní situaci výborně rozehrál Banega a v plném náběhu trefil hlavu RICARDA COSTY. Ten hlavičkou na vzdálenější tyč nedal žádnou šanci brankáři Sarovi. Tak malinká naděje pro hosty tu ještě je.
     
    66
    Hřiště opouští Parejo, jehož nahradí Feghouli. První střídání hostů. Ti stále pětadvacet minut před koncem ztrácí s Betisem tři branky a boj o body už zřejmě položili.
     
    64
    Parejo dost nevybíravě srazil u postranní čáry Matillu a vidí první žlutou kartu zápasu.
     
    62
    Ale jako první vystřídá Betis Sevilla. Vadillo opouští scénu, místo něj jde do boje Cedrick. Z toho ještě dnes vstávají jabloneckým fotbalistům i příznivcům vlasy hrůzou.
     
    60
    Největší šance hostů v celém zápase. Parejo totiž rozehrál přímý volný kop parádně a střelu letící do šibenice musel s námahou vytěsnit brankář Sara. Čistý štít ovšem udržel.
     
    55
    Další šance Betisu. Ránu Matilly z dvaceti metrů ale skvěle vytěsnil Diego Alves a pokryl i následnou dorážku Juanfrana z ostrého úhlu.
     
    43
    Další šance pro domácí, která jakoby demonstrovala průběh celého poločasu. Opět si Valencijští zkomplikovali rozehrávku a Mathieu přišel o míč. Molina v pádu ještě stihl uličkou oslovit Sevillu, ale jeho přízemní pokus tentokrát zastavil Diego Alves. Další ukázka fotbalové jednoduchosti.
     
    35
    Real Betis právě vstřelil branku!
    To je debakl! Betis si zatím dělá se soupeřem co chce a vyjadřuje to také gólově. Vadillo z těžké pozice dokázal nádherným způsobem prostrčit míč mezi dvěma bránícími hráči přímo do kroku SALVOVI SEVILLOVI, který v koncovce nijak nezmatkoval a dokonce nasadil Diegu Alvesovi jesličky. Domácí předvádí zatím nádherný výkon.
     
    32
    Další tisicíprocentní šance Betisu! Po velice rychlé kombinaci se za obranou Valencie zjevil Molina, s míčem na kopačkách přiběhl doslova až k Diegu Alvesovi a pak ho vší silou napálil. Odražený míč ještě zaparkoval na kopačky Moliny, jeho ránu pro změnu zneškodnili zadáci Valencie.
     
    22
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Fenomenální kombinace domácího týmu! To byl rozbor defenzivy Valencie do poslední částečky. SALVA SEVILLA si na začátku akce narazil míč s Juanfranem, ten ho z první poslal na Molinu, který ho ještě stihl posunout na Sevillu a ten tváří v tvář Diegovi Alvesovi proměnil svou šanci s ledovým klidem.
     
    9
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Hrubá chyba ve valencijské rozehrávce je potrestána! Sevilla přistrčil v přečíslení 3 na 1 míč lépe postavenému JORGE MOLINOVI a ten střelou na bližší tyč otevřel skóre utkání.

    Radek Barkman

    Branky: 9. Molina (Sevilla), 22. Sevilla (Molina), 35. Sevilla (Vadillo) – 67. R. Costa (Banega)

    Karty:   64. Parejo (VAL)


    Real Betis: Sara – Chica, Paulão, Amaya, Nacho – X. Torres, Matilla, Vadillo (62. Cedrick), Moreno Juanfran (74. L. Reyes) – Sevilla (84. Igiebor), Molina.
    Náhradníci: Andersen – Figueras, Igiebor, L. Reyes, Cedrick, Chuli, B. Rodríguez.

    Valencia CF: Diego Alves – Mathieu, João Pereira, Bernat, R. Costa – Banega, Parejo (66. Feghouli), Romeu, Postiga – Jonas, Pabón.
    Náhradníci: Guaita – Rami, Guardado, Fuego, Feghouli, Canales, Míchel.

    Rozhodčí: J. Estrada Fernandez
    bahis siteleri