Fiorentina – Cagliari 1:1 (kon.) | Lazio – Chievo 3:0 (kon.) | Livorno – Catania 2:0 (kon.)
Udinese – Bologna 1:1 (kon.) | Hellas Verona – Sassuolo 2:0 (kon.) | Sampdoria – Janov 0:3 (kon.)
konec
AS Livorno Calcio
2:0 (0:0)
Calcio Catania
Neděle 15.09.2013, 15:00 • Stadio Armando Picchi, Livorno • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    73
    Livorno právě vstřelilo branku!
    A vypadá to, že je rozhodnuto, protože Livorno vede už o dvě branky. Emeghara šel do tvrdého souboje s brankářem Catanie, ten vyhrál a zpětnou přihrávkou našel PAULINHA, který prostřelil bránícího hráče a zvýšil vedení svého celku.
     
    66
    Livorno právě vstřelilo branku!
    Domácí se nakonec dočkali a jdou do vedení. Na přihrávku z pravé strany si na hranici penalty naběhl aktivní PAULINHO, který přízemní střelou překonal Andújara a poslal Livorno do vedení.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 66. Paulinho, 73. Paulinho

    Karty:   4. Émerson (LVR), 40. Schiattarella (LVR), 50. Greco (LVR), 70. Paulinho (LVR), 90+3. Bardi (LVR) – 27. Álvarez (CTN), 33. Spolli (CTN), 64. Biraghi (CTN)


    AS Livorno Calcio: Bardi – Coda, Ceccherini, Émerson (81. Valentini), Schiattarella – Mbaye (78. Rinaudo), Luci (C), Greco, Biagianti – Emeghara (90+4. Siligardi), Paulinho.
    Náhradníci: De Lucia – Valentini, Lambrughi, Piccini, Decarli, Gemiti, Rinaudo, Benassi, Mosquera, Belingheri, Duncan, Siligardi.

    Calcio Catania: Andújar – Spolli (C), Bellusci, Biraghi (78. Monzón), Álvarez – Almirón, Tachtsidis (68. Leto), Plašil – Castro (80. López), Barrientos, Bergessio.
    Náhradníci: Frison, G. Ficara Ficara – Rolín, Legrottaglie, Gyömbér, Monzón, Capuano, Guarente, Leto, Freire, López, K. Boateng Boateng.

    Rozhodčí: Gervasoni – Schenone, Tasso
    bahis siteleri