Benešov – Mladá Boleslav 3:10 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:8 (kon.) | Třebíč – Liberec 10:6 (kon.)
Bohemians juniorky – Ostrava 9:7 (kon.) | Havířov – Tatran 2:6 (kon.) | Bulldogs – Chomutov 7:5 (kon.)
konec
Snipers Třebíč
10:6 (2:0, 5:2, 3:4)
FBC Liberec
Sobota 21.09.2013, 18:00 • SH TJ Spartak Třebíč • G2 liga juniorů
     
    59:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Branku hostujícho týmu vstřelil PAVEL NĚMEČEK. Asistence: David Tampier.
     
    59:17
    Třebíč právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ KŘIVAN střelou od půlky dává publikem žádanou desítku!!! A týmu Liberce už dává definitivní odpověď na myšlenku hrát bez brankáře. Asistence: Filip Horák
     
    57:37
    Třebíč právě vstřelil branku!
    Jan Rakušan mistrně vyvezl míček ven ze svého pásma, kde přihrál ADAMU KREJČÍMU a ten definitivně sráží Liberec na kolena a dává nejspíše poslední branku zápasu. Fanoušci, ale jasné kříčí deset, deset. Asistence: Jan Rakušan
     
    53:16
    Třebíč právě vstřelil branku!
    Hiandlovský se dral dopředu. Jenže jeho přihrávka neměla vůbec žádné parametry a tak byla snadným soustem pro FILIPA HORÁKA, který ji zachytil a okamžitě poslal na branku Strýčka. Ten tuto střelu nečekal a inkasuje. Bez asistence.
     
    52:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle utkání ještě není ze strany Liberce úplně ztracené. Adam Erler se parádně zorientoval ve hře Třebíče, zachytil přihrávku Křivana. Míček poslal fantasticky na TOMÁŠE JÁGRA, který na podruhé překonal Bazalu. Asistence: Adam Erler.
     
    49:40
    Třebíčský Bazala se parádně přemístil a zabránil pátému gólu za jeho zády. Na druhé straně se probil Rakušan a potvrdil, že ani jemu není tvrdá hra cizí a svedl souboj s libereckým obráncem.
     
    47:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec přeci jen se pomalu vrací do hry. Nyní Tomáš Brožek našel na kruhu dobře postaveného LADISLAVA LÁSKU, který přesnou ranou snižuje na 4:7 z pohledu hostů. Asistence: Tomáš Brožek.
     
    42:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se ještě nevzdává. Nyní Jan Bitman našel před brankou Bazaly OTAKARA KOSÁKA, který ač v tísni dokázal překonat právě třebíčského brankáře. Asistence: Jan Bitman
     
    40:01
    Hosté střídají brankáře. Odstupuje sedmkrát překonaný Adam Slabý a nahrazuje ho Lukáš Strýček.
     
    37:49
    Třebíč právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný kousek v podání Třebíče. Rakušan spolu s Horákem utekli hostům. Prvně jmenovaný nebyl sobec a předložil míček právě FILIPU HORÁKU, který svižnou ranou posílá Třebíč do vedení 7:2. Asitence: Jan Rakušan
     
    36:00
    Třebíč právě vstřelil branku!
    Třebíč se prosazuje v oslabení. Jakub Kocour vystihl rozehrávku hostů z Liberce našel volného MARTINA ŽÁKA, který dalekonosnou ranou posílá Třebíč do vedení o čtyři branky. Asistence: Jakub Kocour
     
    34:13
    Z týmu Třebíče vyloučen na dvě minuty Adam Krejčí za sekání.
     
    33:00
    Třebíč právě vstřelil branku!
    Obrovské zaváhání Liberce je nyní stojí další zářez do rakve. Daniel Halm se dokázala proháčkovat, až před branáře Slabého. Tam ještě našel z tandemu nabíhajícho JANA SOBOTKU, který ranou z dálky propaluje brankáře Liberce.
     
    32:14
    Třebíč právě vstřelil branku!
    Akvizice z Okřišské dílny Petr Molák vykouzlil přenádhernou nahrávku a pro DOMINIKA JAŠKA již nebyl problém vsítit čtvrtý gól domácích. Asistence: Petr Molák.
     
    31:37
    Třebíč právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen vracejí zpět do zápasu. Jan Rakušan našel před brankou úplně volného FILIPA HORÁKA, který posílá míček pod rukou Slabého do branky.
     
    28:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Třebíčský Sedláček nezpracoval přihrávku od svého spoluhráče. Míček mu utekl, kterého se chopil TOMÁŠ JÁGR a srovnává stav na 2:2. Bez asistence.
     
    25:32
    Třebíčská útočná lajna v podání Rakušan – Horák nyní nadělala pěknou paseku Liberci. Rakušan našel nádherně postaveného Horáka, který ranou z kruhu trefil pouze helmu Slabého.
     
    23:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    A z protiútoku se dostal před třebíčského Bazalu David Tampier. Ten, ale se svou střelou počkal a přihrál ještě lépe postavenému JANU BITMANOVI, který snižuje na 1:2 z pohledu hostů. Asistence: David Tampier
     
    19:25
    Vyloučen liberecký Jaroslav Štěpán na dvě minuty za nedovolené vražení.
     
    11:38
    Třebíč právě vstřelil branku!
    Jakub Sedláček se nyní dostal k individuální akci jako slepý k houslím. V závěrečné fázi, ale výborně našel volného ADAMA KREJČÍHO, pro kterého nebyl problém prostřelit bezmocného brankáře hostů. Asistence: Jakub Sedláček.
     
    05:46
    Vyloučen domácí Filip Horák na dvě minuty za blokování hokejky.
     
    05:00
    Obrovská šance pro domácí Třebíč. Ve velké šanci se ocitl Blažek, ale netrefil ideálně míček ze vzduchu.
     
    02:17
    Třebíč právě vstřelil branku!
    Rozehrávku Liberce zachytil třebíčský Halm, který poslal míček na dobře postaveného JANA SOBOTKU, který se s níčím nepáral a prostřelil bezmocného brankáře Liberce. Asistence Daniel Halm.

    Ondřej Boháč


    Hledáme zpravodaje pro tým Snipers Třebíč. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Sobotka (Halm), 12. Krejčí (Sedláček), 32. Horák (Rakušan), 33. Jašek (Molák), 33. Sobotka (Halm), 36. Žák (Kocour), 38. Horák (Rakušan), 54. Horák, 58. Krejčí (Rozsíval), 60. Křivan (Horák) – 24. Bitman (Tampier), 29. Jágr, 43. Kosák (Bitman), 48. Láska (Brožek), 53. Jágr (Erler), 60. Němeček (Tampier)


    Snipers Třebíč: Bazala (Krejčí) – Sláma, Trojan, Donutil, Jašek, Kocour, Sedláček, Křivan, Rakušan, Halm, Molák, Sobotka, Horák, Kotačka, Blažek, Žák, Krejčí.
    FBC Liberec: Slabý (40:01Strýček) – Bitman, Láska, Erler, Kosák, Tampier, Galbavý, Štěpán, Rondoš, Böhm, Příhoda, Jágr, Němeček, Brožek, Hiandlovský.

    Rozhodčí: Drápal – Veselý

    Diváci: 60
    bahis siteleri