Jihlava – Třinec 1:0 (kon.) | Olomouc – Berani Zlín 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Vítkovice 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Vsetín 3:2 (1:0 po s.n.) | HC Plzeň – Kladno 4:1 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 4:1 (kon.)
Slavia – Chomutov 2:3 (2:3 po s.n.) | Liberec – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Berani Zlín
Sobota 21.09.2013, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL extraliga juniorů
Partner:
     
    41:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a stejně jako ve druhé části skórují na začátku třetiny. Samostatnou akcí se prezentoval MIKULÁŠ ZBOŘIL, který si položil domácího brankáře, obkroužil jeho svatyni a s přispěním šťastného odrazu od obránce Mory dotlačil puk do brány. Bez asistence.
     
    36:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci po necelé minutě odpovídají na vedoucí branku soupeře. Rajnoch se tentokrát pasoval do role nahravače, kotouč předložil před prázdnou klec TADEÁŠI KOCIÁNOVI, který s velkým štěstím puk dopravil do brány. Asistence: Rajnoch.
     
    35:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tentokrát už hostům přečíslení vyšlo. Hlaváč nahodil puk před brankoviště, kde jej za záda gólmana posunul MIROSLAV ZAREMBA. Asistence: Hlaváč.
     
    20:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům se na začátku druhé části daří srovnat se soupeřem krok. Po pravém křídle se protáhl Buchta, jehož následný pokus domácí brankář vyrazil jen na hůl DOMINIKA MATULY, pro kterého nebyl problém zasunout puk do brány. Asistence: Buchta.
     
    09:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí tým se po devíti minutách hry ujímá vedení. Z levé strany hledal v brankovišti spoluhráče Kocián, jehož pas tečoval MICHAL RAJNOCH přesně mezi betony brankáře soupeře. Asistence: Kocián.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 9. Rajnoch (Kocián), 37. Kocián (Rajnoch) – 21. Matula (Buchta), 36. Zaremba (Hlaváč), 42. Zboříl


    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Hradil, Kraigher, Brančík, Soukal, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Kočiřík, Ostřanský, Glos, Beták, Zezula, Nedopil.
    Berani Zlín: Svoboda (Stojar) – Stuchlík, Macharáček, Zbořil M., Andrýsek, Buchta, Kužílek – Galuška, Hlaváč, Kratochvíl, Dalajka, Gremlica, Zaremba, Karola, Popelka, Stránský, Matula, Mika, Sedláček.

    Rozhodčí: Hradil