Riga – N.Novgorod 2:3 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 4:5 (kon.) | Lev – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:5 (1:0, 2:1, 1:4)
Dynamo Moskva
Pondělí 23.09.2013, 19:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Domácí brankař je již na střídačce! Slovan kombinuje v útočném pásmu.
     
    54:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slováci jsou zpět v zápase. MARTIN BAKOŠ si najel do útočného pásma, kde napřáhl až ke stropu a dělovou ránou propálil hostujícího Jerjomenka nad lapačkou. Toto utkání bude ještě dost zajímavé. Asistence: Tomáš Mojžíš, Martin Štajnoch.
     
    49:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Na tuhle třetinu nebude slovenský celek rozhodně vzpomínat dobrém. Hřebíček do rakve přidává KONSTANTIN GOROVIKOV, jenž vypálil z ostrého úhlu. Jeho ránu domácí muž v masce sice dokázal vyrazit ramenem, nicméně pro smůlu domácích jej srazil do vlastní branky. Asistence: Leo Komarov.
     
    47:06
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Obrat hostů je dokonán. A opět po krásné kombinaci. Pestuško vybojoval kotouč, který z prostoru pravého kruhu vyslal ke střed brankoviště na najíždějícího MAXIMA SOLOVJOVA. Ten využil svého volného prostoru, najel si až před Januse. Toho si dokonalou bekhendovou kličkou položil na zem, čímž si ulehčil práci a kotouč dopravil do prázdné branky. Asistence: Maxim Pestuško, Leo Komarov.
     
    44:03
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí celek. K puku se dostal Komarov, který jej následnou přihrávkou poslal na DOMINIKA GRAŇÁKA. Ten nelenil a vypálil ze střední vzdálenosti. Jeho rána zamířila přesně ke vzdálenější tyči, kam se Janus sice natahoval betonem, nicméně na kotouč nedosáhl. Asistence: Denis Mosaljov.
     
    42:22
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A opět se Moskvané přbližují na rozdíl jediného gólu. Mosaljov vypíchl kotouč nepozornému Sigaletovi. Prvně zmiňovaný následným pasem nalezl MAXIMA PESTUŠKA, který zamířil přesně do odkryté klece, neboť byl Janus na protější straně branky a nestihl se včas přemístit. Asistence: Denis Mosaljov.
     
    38:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislava se ale přeci jen ujímá vedení o dva góly. Hudáček se krásně uvolnil, když si obhodil obránce. Následnou přihrávkou do otevřeného prostoru brankoviště našel PETER OLVECKÝ, který na nic nečekal a z první vypálil. Jeho rána prosvištěla nad vyrážečkou Jerjomenka. Asistence: Libor Hudáček, Marko Dano.
     
    Nádherné individuální provedení Kukumberga. Ten v souboji o puk přetlačil u mantinelu svého soupeře. Následně si z levé strany najel až před Jerjomenka a doslova vší silou jej protlačil za jeho záda. Avšak pravděpodobně puk nedokázal procpat celý objem za brankovou čáru. Hlavní arbitr se jde poradit s videorozhodčím.
     
    32:10
    Celek hostů bude hrát přesilovku. Na dvě minuty je vyloučen Mihalík.
     
    31:46
    Málem bylo vyrovnáno. Janus se hodně těžce natahoval po jedné střele, načež byl roztažený po celé brance. Následně se k odraženému puku dostal Babenko. Ten ale ležícího brankaře nedokázal překonat.
     
    26:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale hostům podařilo vstřelit gól. A nutno dodat po krásné akci na jeden dotek. Karsums kontroval z pukem za brankou. Následně kotouč přeposlal k levé tyči na Karsumse, ten z první našel na druhé straně kluziště osamoceného DSNISE KOKAREVA, jenž nastavil pouze hůl, čímž usměrnil kotouč za bezmocného Januse. Asistence: Martins Karsums, Alexej Cetkov.
     
    26:11
    Moskvané mohli snížit! Kokarev našel zpětnou přihrávkou najetého Cetkova. Ten si najel před brankoviště Januse, kterého se snažil překonat střelou nad vyrážečku. Jenže neuspěl.
     
    25:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Pro překvapení všech to nebude nájezd, ale rovnou technický gól! Ten se připisuje TOMÁŠI VONDRKOVI, jenž zvyšuje náskok svého celku. Asistence: Michel Miklík, Martin Škoula.
     
    24:12
    Groman zkřížil ruce a jde se poradit s videorozhodčím. Uvidíme, co se z toho vyklube.
     
    24:12
    Vondrka byl v obrovské šanci, když se prokličkoval až před Jerjomenka. Byl ale pravděpodobně zahákovaný To by mohlo být trestné střílení!
     
    19:27
    Nebezpečí před brankou Januse. Moskvané se dostali ve dvou k dorážkám, avšak Mironov, ani Mosaljov nedokázali ve své šanci uspět a byli odtlačeni domácí obranou.
     
    05:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují z oslabení. TOMÁŠ MOJŽÍŠ si najížděl do prostoru mezikruží, načež dostal přihrávku, která ale byla příliš dlouhá. Český hráč ale i přes to natáhl svou hokejku, čímž tečoval kotouč, který prolétl mezi betony hostujícího brankaře. Asistence: Michel Miklík, Michal Vondrka.
     
    12:24
    Tentokrát si zahraje početní výhodu Dinamo. Na trestnou odjíždí Štajnoch za hákování.
     
    09:57
    Momentálně je k vidění nepříliš pohledná pasáž. Tu ukončuje až Gorovikov, který dostává menší trest. Přesilovka pro Slovan.
     
    05:13
    Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou usedá Dano za podražení.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Mojžíš (Miklík, Vondrka), 25. Vondrka (Miklík, Škoula), 39. Olvecký (Hudáček, Dano), 55. Bakoš (Mojžíš, Štajnoch) – 27. Kokarev (Karsums, Cetkov), 43. Pestuško (Mosaljov), 45. Graňák (Mosaljov), 48. Solovjov (Pestuško, Komarov), 50. Gorovikov (Komarov)


    HC Slovan Bratislava: Janus –,Škoula, Vondrka, Ölvecký, Miklík – Sigalet, Mihálik, Bartovič, J. Mikúš, Netík – Mojžíš, Štajnoch, Hudáček, Kukumberg, Daňo – R. Mráz, Brejčák, T. Mikúš, Kolena, Bakoš.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Graňák, Gorovikov, Pestuško, Komarov – Jalasvaara, Solovjov, Cetkov, Kokarev, Karsums – Bojkov, Mironov, Babenko, Volkov, Sopin – Barancev, Korjakgin, Pestunov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodčí: Gofman – Misjur, Raming
    bahis siteleri