Riga – N.Novgorod 2:3 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 4:5 (kon.) | Lev – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:5 (1:0, 2:1, 1:4)
Dynamo Moskva
Pondělí 23.09.2013, 19:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec hektického zápasu. Slovan vedl po dvou třetinách o dva góly. Pak ale přišel dokonalý obrat Dinama, jenž vstřelil v krátkém rozmezí čtyři branky, z čehož domácí byli na ručník. Celek Bratislavy se ale nevzdal a v 55. minutě dokázal díky Bakošovi snížit. To ale již bylo vše, neboť hosté svůj jednobrankový náskok dokázali uhájit. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (21:31:04)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Kvapilovi se podařilo vyvézt puk do středního pásma. To bude Dinamu pravděpodobně stačit.
     
    59:25
    Domácí brankař je již na střídačce! Slovan kombinuje v útočném pásmu.
     
    59:04
    Hosté drží puk, čímž neumožňují Janusovi opustit ledovou plochu.
     
    58:48
    Kokarec vybojoval kotouč, který ihned poslal rychlou střelou na Januse. Ten jí dokázal zlikvidovat.
     
    58:12
    Ba naopak špatnou rozehrávkou poslali puk na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat před Janusem.
     
    58:01
    Pro Slovan čas letí velmi rychle. Domácí se snaží udržet kotouč v útočném pásmu, zatím se jim to ale nedaří.
     
    57:31
    Před Jerjomenkem dorážel Bartovič. Slovenský forvard ale nedokázal najít skulinku, jak procpat kus černé pryže za záda gólmana ruského týmu.
     
    56:47
    Po buly získal kotouč Mihalík. Ten ho ihned poslal za branku, avšak nikdo z jeho spoluhráčů si na jeho nahození nedojel. U puku je tedy opět Dinamo.
     
    56:12
    Graňák drží kotouč za svou brankou. Šetří cenné vteřiny pro Dinamo, které hájí jednobrankový náskok. Oba týmy střídají.
     
    54:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slováci jsou zpět v zápase. MARTIN BAKOŠ si najel do útočného pásma, kde napřáhl až ke stropu a dělovou ránou propálil hostujícího Jerjomenka nad lapačkou. Toto utkání bude ještě dost zajímavé. Asistence: Tomáš Mojžíš, Martin Štajnoch.
     
    54:18
    Domácím se vůbec nedaří. Stále ztrácejí kotouč a když už se dostanou do útočného pásma velmi rychle o něj přijdou.
     
    53:07
    Hezká kombinace Gorovikova a Komarova. Oba hostující hráči se vzájemnými přihrávkami dostali až k brankovišti, kde prvně zmiňovaný pálil, jenže mimo.
     
    51:46
    Moskvané jsou samozřejmě při chuti a s poklidem opět útočí. Dalekonosnou střelou vyprodukoval Solovjov. Zamířil ale pouze do boční sítě.
     
    49:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Na tuhle třetinu nebude slovenský celek rozhodně vzpomínat dobrém. Hřebíček do rakve přidává KONSTANTIN GOROVIKOV, jenž vypálil z ostrého úhlu. Jeho ránu domácí muž v masce sice dokázal vyrazit ramenem, nicméně pro smůlu domácích jej srazil do vlastní branky. Asistence: Leo Komarov.
     
    47:06
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Obrat hostů je dokonán. A opět po krásné kombinaci. Pestuško vybojoval kotouč, který z prostoru pravého kruhu vyslal ke střed brankoviště na najíždějícího MAXIMA SOLOVJOVA. Ten využil svého volného prostoru, najel si až před Januse. Toho si dokonalou bekhendovou kličkou položil na zem, čímž si ulehčil práci a kotouč dopravil do prázdné branky. Asistence: Maxim Pestuško, Leo Komarov.
     
    45:22
    Fanoušci vědí, že domácí tým potřebuje podporu. Celý stadión tak vehementně svůj celek povzbuzuje, neboť je Bratislava pod tlakem.
     
    44:03
    Oddechový čas pro hosty.
     
    44:03
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí celek. K puku se dostal Komarov, který jej následnou přihrávkou poslal na DOMINIKA GRAŇÁKA. Ten nelenil a vypálil ze střední vzdálenosti. Jeho rána zamířila přesně ke vzdálenější tyči, kam se Janus sice natahoval betonem, nicméně na kotouč nedosáhl. Asistence: Denis Mosaljov.
     
    42:22
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A opět se Moskvané přbližují na rozdíl jediného gólu. Mosaljov vypíchl kotouč nepozornému Sigaletovi. Prvně zmiňovaný následným pasem nalezl MAXIMA PESTUŠKA, který zamířil přesně do odkryté klece, neboť byl Janus na protější straně branky a nestihl se včas přemístit. Asistence: Denis Mosaljov.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá část byla o poznání zajímavější. Padly celkem tři branky. Nejprve byl uznán technický gól Michalu Vondrkovi. Následně dokázal snížit hostující Kokarev. Ovšem Slovanu se povedlo prosadit málem i po akci Kukumberga. Jeho gól ale nebyl nakonec uznán. Ve 39. minutě ale vrátil dvoubrankové vedení na stranu Slovanu Olvecký.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Hosté nechtějí nechat tento nepříznivý stav jen tak. Tlačí se do útočného pásma, kde jim ale chybí větší klid v rozehrávce. Na Dinamu je nervózita hodně znát.
     
    38:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislava se ale přeci jen ujímá vedení o dva góly. Hudáček se krásně uvolnil, když si obhodil obránce. Následnou přihrávkou do otevřeného prostoru brankoviště našel PETER OLVECKÝ, který na nic nečekal a z první vypálil. Jeho rána prosvištěla nad vyrážečkou Jerjomenka. Asistence: Libor Hudáček, Marko Dano.
     
    36:27
    Domácí fanoušci se bouří. Jsou přesvědčeni, že gól to byl. Avšak pokračuje se a u kotouče jsou momentálně hosté, jenž kombinují ve středním pásmu.
     
    35:09
    Což potvrdil videorozhodčí, načež Gofman gól neuznává.
     
    Nádherné individuální provedení Kukumberga. Ten v souboji o puk přetlačil u mantinelu svého soupeře. Následně si z levé strany najel až před Jerjomenka a doslova vší silou jej protlačil za jeho záda. Avšak pravděpodobně puk nedokázal procpat celý objem za brankovou čáru. Hlavní arbitr se jde poradit s videorozhodčím.
     
    34:13
    Do třetice se k zakončení dostal Karsums. Jeho projektil ale mezi třemi tyčemi neskončil.
     
    33:41
    Následně se snažil prosadit Kokarev, jenž dostával přihrávku doprostřed mezikruží. Kotouč ale vůbec netrefil.
     
    33:02
    Gorovikov se dostával do dobré pozice. Z pravého kruhu ale nalezl svou ranou pouze beton Januse.
     
    32:10
    Celek hostů bude hrát přesilovku. Na dvě minuty je vyloučen Mihalík.
     
    31:46
    Málem bylo vyrovnáno. Janus se hodně těžce natahoval po jedné střele, načež byl roztažený po celé brance. Následně se k odraženému puku dostal Babenko. Ten ale ležícího brankaře nedokázal překonat.
     
    30:23
    Graňák si najel k pravému kruhu, kde tažnou střelou vyprodukoval ránu, jenž nadělala poměrně velké potíže domácímu brankaři v masce.
     
    29:12
    Slovan nechce polevit, a tak se snaží držet kotouč daleko od své branky. Domácím se to ale prozatím daří, čímž svému soupeři neumožňují tlak, který by vedl k vyrovnání.
     
    26:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale hostům podařilo vstřelit gól. A nutno dodat po krásné akci na jeden dotek. Karsums kontroval z pukem za brankou. Následně kotouč přeposlal k levé tyči na Karsumse, ten z první našel na druhé straně kluziště osamoceného DSNISE KOKAREVA, jenž nastavil pouze hůl, čímž usměrnil kotouč za bezmocného Januse. Asistence: Martins Karsums, Alexej Cetkov.
     
    26:11
    Moskvané mohli snížit! Kokarev našel zpětnou přihrávkou najetého Cetkova. Ten si najel před brankoviště Januse, kterého se snažil překonat střelou nad vyrážečku. Jenže neuspěl.
     
    25:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Pro překvapení všech to nebude nájezd, ale rovnou technický gól! Ten se připisuje TOMÁŠI VONDRKOVI, jenž zvyšuje náskok svého celku. Asistence: Michel Miklík, Martin Škoula.
     
    24:12
    Groman zkřížil ruce a jde se poradit s videorozhodčím. Uvidíme, co se z toho vyklube.
     
    24:12
    Vondrka byl v obrovské šanci, když se prokličkoval až před Jerjomenka. Byl ale pravděpodobně zahákovaný To by mohlo být trestné střílení!
     
    23:03
    Mikúš se pokusil přelstít kličkou dva protihráče. Ti ho ale přitlačili k mantinelu a o kotouč jej obrali.
     
    21:52
    Hraje se bez přerušení, oba celky si předávají puk. Nikdo se ale k výraznějšímu útočení zatím nemá.
     
    20:51
    Karsums obdržel přihrávku napříč útočným pásmem. K ničemu dalšímu se ale nedostal, neboť mu puk sjel z čepele.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nenabídla žádný atraktivní hokej. V úvodu byli hosté aktivnějším týmem, avšak nevytvořili si žádnou šanci. Domácí naopak překvapivě trestali v oslabení, v němž se v 15 minutě prosadil český hráč Mojžíš. Další pasáž začne v 19:51.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Dinamo má sice puk, ale už nikam nespěchá. Vyčkává konce první třetiny.
     
    19:27
    Nebezpečí před brankou Januse. Moskvané se dostali ve dvou k dorážkám, avšak Mironov, ani Mosaljov nedokázali ve své šanci uspět a byli odtlačeni domácí obranou.
     
    18:42
    Hosté vybojovalo vhazování v útočném pásmu.
     
    18:13
    Po delší době zaznamenal střelu celek Dinama. Postaral se o ní Komarov, jehož rána ale nenadělala domácímu muži v masce žádné potíže.
     
    16:39
    Zpoza branky se snažil zakončit Mikuš. Jeho střela k bližší tyči ale Jerjomenka nepřekvapila a tyč stihl včas pokrýt betonem.
     
    15:02
    Následuje pasáž během které jsou po vstřelené brance aktivnější domácí. Ti zatím kontrolují hru.
     
    05:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují z oslabení. TOMÁŠ MOJŽÍŠ si najížděl do prostoru mezikruží, načež dostal přihrávku, která ale byla příliš dlouhá. Český hráč ale i přes to natáhl svou hokejku, čímž tečoval kotouč, který prolétl mezi betony hostujícího brankaře. Asistence: Michel Miklík, Michal Vondrka.
     
    12:24
    Tentokrát si zahraje početní výhodu Dinamo. Na trestnou odjíždí Štajnoch za hákování.
     
    11:55
    Z přesilové hry se ale domácí neprosadili. Téměř celou početní výhodu sice trávili na útočné modré, avšak bez výraznějších střeleckých pokusů.
     
    09:54
    Bude se opět vylučovat. Na trestnou míří Gorovikov za hákování.
     
    12:06
    Dinamo je již v plném počtu. Toho využil Mironov, který vyprodukoval projektil od modré, který končí v lapačce slovenského brankaře.
     
    11:26
    O chvíli později se z druhé strany se Hudáček dostal k nebezpečnému tečování. S tím si ale Jerjomenko dokázal poradit.
     
    10:21
    Bartovič se snažil zakončovat z levé strany. Vypálil, avšak jeho rána byla zblokovaná.
     
    09:57
    Momentálně je k vidění nepříliš pohledná pasáž. Tu ukončuje až Gorovikov, který dostává menší trest. Přesilovka pro Slovan.
     
    08:46
    Bratislava zatím nevyprodukovala ani jednu střelu na branku. Hosté jsou aktivnější a pokračují v útočné aktivitě.
     
    07:03
    Domácí vyhazují a toto oslabení přežijí bez úhony. Za okamžik se na led vrátí Dano.
     
    06:10
    Celek Dinama obsadil útočné pásma střílí na soupeře ze všech možných pozic. Janus ale zatím všem palbám odolává.
     
    05:21
    Z nebezpečné pozice pálil Kokarev. Jeho rána ale končí pouze na levém betonu brankaře.
     
    05:13
    Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou usedá Dano za podražení.
     
    04:30
    Slovanu se nepodařilo přesně hrát, čímž vyhodil pouze na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat před Janusem.
     
    04:15
    Cetkov si najel do prostoru mezikruží, kde tažnou ranou prověřil výstroj domácího brankaře.
     
    03:04
    Hraje se zatím bez jediného přerušení. Vondrka se propasoval do útočného pásma, nicméně nikdo ze spoluhráčů mu nepřišel pomoci, a tak puk jen odevzdal a odjel vystřídat.
     
    01:53
    V individuální akci se snažil prosadit Hudáček. Tomu ale kotouč sjel z čepele a ze své akce tak nic nevytěžil.
     
    00:34
    Pestuško se snažil dostat do útočného pásma podél mantinelu, nicméně neuspěl před dobře bránícím Vondrkou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Kutlák, Škoula, Vondrka, Ölvecký, Miklík – Sigalet, Mihálik, Bartovič, J. Mikúš, Netík – Mojžíš, Štajnoch, Hudáček, Kukumberg, Daňo – R. Mráz, Brejčák, T. Mikúš, Kolena, Bakoš.

    Dinamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Graňák, Gorovikov, Pestuško, Komarov – Jalasvaara, Solovjov, Cetkov, Kokarev, Karsums – Bojkov, Mironov, Babenko, Volkov, Sopin – Barancev, Korjakgin, Pestunov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodčí: Gofman – Misjur, Raming.
     
    Co se týče vzájemných duelů v minulé sezóně, tak bylo Dinamo jednoznačně úspěšnějším celkem. Vyhrálo všechny čtyři duely. Naposledy v únoru, kde Moskvané vyhráli na ledě Slovanu 3:2.
     
    Vítěz loňského ročníku KHL naopak začal poměrně dobře, neboť má ambice opět největší. Dinamo má momentálně na kontě 16 bodů a okupuje čtvrtou příčku s celkovým skóre 24:14 za pět výher a tři body. Moskvané hrají na venkovních kluzištích. Naposledy tento tým přiletěl do Prahy, kde podlehl Lvu těsně 1:2.
     
    Slovan Bratislava zažívá velmi špatný začátek sezóny. Slovenský celek má sedmi odehraných kolech pouze čtyři body s celkovým skore 9:22, což ho řadí mezi nejhorší tým s bilancí vstřelených gólů Slovan nevyhrál ani jednou v základní hrací době. Pouze dvakrát v prodloužení. Naopak pětkrát odešel ze souboje poražen. Naposledy se ale tomuto celku zadařilo, když dokázalo na svém ledě urvat dva body nad Kazaní, kterou porazil 2:1 v prodloužení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Mojžíš (Miklík, Vondrka), 25. Vondrka (Miklík, Škoula), 39. Olvecký (Hudáček, Dano), 55. Bakoš (Mojžíš, Štajnoch) – 27. Kokarev (Karsums, Cetkov), 43. Pestuško (Mosaljov), 45. Graňák (Mosaljov), 48. Solovjov (Pestuško, Komarov), 50. Gorovikov (Komarov)


    HC Slovan Bratislava: Janus –,Škoula, Vondrka, Ölvecký, Miklík – Sigalet, Mihálik, Bartovič, J. Mikúš, Netík – Mojžíš, Štajnoch, Hudáček, Kukumberg, Daňo – R. Mráz, Brejčák, T. Mikúš, Kolena, Bakoš.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Graňák, Gorovikov, Pestuško, Komarov – Jalasvaara, Solovjov, Cetkov, Kokarev, Karsums – Bojkov, Mironov, Babenko, Volkov, Sopin – Barancev, Korjakgin, Pestunov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodčí: Gofman – Misjur, Raming
    bahis siteleri