Most – Havířov 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 4:0 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Třebíč – Šumperk 3:4 (0:1 po s.n.) | Ústí n/L – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Olomouc – Beroun 0:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
Sportovní klub Kadaň
Středa 25.09.2013, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Brankář Dolejš teď v těžké chvíli podržel svůj tým, když jeho bránu bleskově obkroužil Petr Jíra a zkoušel natřikrát protlačit puk podél bližší tyčky do sítě. Talentovaný brankář domácích ale tento prostor utěsnil. Jaroslav Kůs (KAD) s Ondřejem Stehlíkem (HBR) se do sebe po odpískání pustili a za pěstní výměnu názorů si odnášejí pod dvou minutách za hrubost.
     
    55:23
    Domácí se usadili v útočném pásmu, kde vznikla podobná situace jako před čtvrtým gólem Havlíčkova Brodu. Z předbrankového prostoru ale tentokrát nikdo skórovat nedokázal. Jakub Stehlík (KAD) dostal 2 minuty za sekání a Jan Semorád (HBR) si odpyká 2 minuty za hrubost.
     
    39:58
    Nyní to přehnal ale s důrazem Roman Maliník (HBR), který usedá na lavici hanby k dvouminutovému trestu za vysokou hůl.
     
    39:07
    A získal pro svůj tým přesilovku. Radek Havel (KAD) si sedá na lavici hříšníků, protože držel protihráče.
     
    39:07
    Se svou troškou do mlýna přispěchal i dnes velmi dobře hrající David Dvořáček, který se prosmýkl v rychlosti za soupeřovu obranu a zblízka napálil pravý Strmeňův beton!
     
    35:55
    Bíločerní si vypomohli v útočném pásmu zbytečným faulem. Jiří Charousek (KAD) obdržel trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl. Ještě si chvíli počkáme na zahájení hry, jeden z ledařů seškrabává z ledové plochy krev.
     
    29:22
    Těžká chvíle pro hosty. Jakub Stehlík (KAD) se provinil proti pravidlům vysokou holí a hosté se budou skoro minutu bránit ve třech hráčích.
     
    28:21
    David Dvořáček je při chuti. Po vstřelené brance si dovolil drzý kousek, když se protáhl kolem beků až do předbrankového prostoru, kde byl faulován, ale k puku se tlačil po něm i Jan Semorád. Jaroslav Kůs (KAD) obdržel dvouminutový trest za sekání.
     
    23:08
    V rozletu je teď ale přibrzdil zcela zbytečný útočný faul. Rebelové se nastěhovali až za branku gólmana Strmeně, ale zde přišli o puk a Tomáš Chlubna (HBR) se dopustil hákování.
     
    19:47
    Radek Havel (KAD) musel zatáhnout za záchrannou brzdu, protože do otevřené obrany se vydal Lukáš Havel, který se natlačil před branku. Trestem je podražení.
     
    16:46
    Marek Drtina (HBR) – 2 minuty – hákování. Předtím pálil úplně sám z vrcholu kruhů Lukáš Novák, ale jeho rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    10:53
    Prvním vyloučeným hráčem se stal Jan Hammerbauer (KAD), který je potrestaný za podražení.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Berger (Rytnauer), 26. Dvořáček (Korím), 39. Semorád (Maliník), 55. Rytnauer (Endál), 57. Endál (Korím) – 12. Chlouba (Charousek), 45. Hammerbauer (Ton)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Vágner, M. Drtina, Semrád, Korím, Zítka – L. Havel, Polodna (A), Říha – Rytnauer (C), Endál (A), Berger – Dvořáček, Semorád, Maliník – Chlubna, O. Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.
    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Řehoř) – R. Havel, Szakal (C), Rutta, Opalek, Kopáč, J. Stehlík, Pelc – Jíra (A), Kůs, Hammerbauer – Mainer, Charousek (A), Chlouba – Gajovský, Hanták, Ton – Fronk, L. Novák, J. Novák. Trenér: Soudek.

    Rozhodčí: Petr Blecha – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 620
    bahis siteleri