Most – Havířov 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 4:0 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Třebíč – Šumperk 3:4 (0:1 po s.n.) | Ústí n/L – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Olomouc – Beroun 0:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
Sportovní klub Kadaň
Středa 25.09.2013, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    O vítězi dnešního duelu je zřejmě definitivně rozhodnuto, Rebelové vedou už o tři branky! Karol Korím poslal přesným pasem při rychlém protiútoku domácích kupředu podél mantinelu LUKÁŠE ENDÁLA, který si sjel do prostoru levého kruhu a přesně mířenou ranou propálil gólmana Strmeně! Asistence: Karol Korím.
     
    54:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už budou mít Severočeši hodně těžké, Rebelové jim totiž znovu odskakují důležitým gólem na dvoubrankový odstup! Havlíčkův Brod si počínal hodně důrazně kolem kadaňské brány, v jejíž blízkosti se po Lukáši Endálovi procpal ke kotouči LADISLAV RYTNAUER, jenž tvrdou ranou z bezprostřední blízkosti jako správný kapitán přibližuje svůj tým k tříbodového zisku! Asistence: Lukáš Endál.
     
    44:11
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak tohle by mohla být pro hosty velká vzpruha, protože z utěšené střely se dotahují na nejtěsnější rozdíl! Karel Ton posunul kotouč v útočném pásmu na JANA HAMMERBAUERA, který se opřel mezi kruhy do kusu černé gumy, který někudy prošel gólmanu Dolejšovi za brankovou čáru! Asistence: Karel Ton.
     
    38:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové sice dlouho hledali účinný recept na kadaňskou defenzivu, ale nakonec se přeci jen prosazují a navyšují svůj náskok! Ze strany si sjel před branku JAN SEMORÁD, který sice trefil jen Strmeňovy betony, ale kotouč se mu odrazil zpět na hůl a na druhý pokus už se nemýlil, když nedal brankáři Strmeňovi ranou po ledě do volného koutu brány nejmenší šanci! Asistence: Roman Maliník.
     
    25:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí nepříznivý stav a ujímají se těsného vedení! Jan Strmeň nejdříve vyjel ze svého brankoviště a v rohu pásma ztratil puk, čehož sice Rebelové nevyužili, ale zůstali v útočném pásmu a přesunuli kotouč před kadaňské brankoviště, kde se v přetlačované nejlépe zorientoval DAVID DVOŘÁČEK a z bezprostřední blízkosti kotouč uklidil zápěstím pod horní tyčku! Asistence: Karol Korím.
     
    21:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové si vytvořili obrovský tlak a dokázali vyrovnat! Ladislav Rytnauer při přesilovkové kombinaci přiťukl kotouč JANU BERGEROVI, který tvrdou a přesnou ranou z mírného úhlu na levé straně propasíroval kotouč za Strmeňova záda! Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    11:54
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Rebely, kteří diktovali do této doby tempo hry! Nejproduktivnější kadaňský hráč Jiří Charousek se vydal za nahozeným pukem do rohu brodského pásma, odkud adresoval přesný pas na ROMANA CHLOUBU, který si vybruslil až před bránu a zasunul kotouč podél Dolejšova těla do sítě! Asistence: Jiří Charousek.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Berger (Rytnauer), 26. Dvořáček (Korím), 39. Semorád (Maliník), 55. Rytnauer (Endál), 57. Endál (Korím) – 12. Chlouba (Charousek), 45. Hammerbauer (Ton)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Vágner, M. Drtina, Semrád, Korím, Zítka – L. Havel, Polodna (A), Říha – Rytnauer (C), Endál (A), Berger – Dvořáček, Semorád, Maliník – Chlubna, O. Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.
    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Řehoř) – R. Havel, Szakal (C), Rutta, Opalek, Kopáč, J. Stehlík, Pelc – Jíra (A), Kůs, Hammerbauer – Mainer, Charousek (A), Chlouba – Gajovský, Hanták, Ton – Fronk, L. Novák, J. Novák. Trenér: Soudek.

    Rozhodčí: Petr Blecha – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 620
    bahis siteleri