Most – Havířov 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 4:0 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Třebíč – Šumperk 3:4 (0:1 po s.n.) | Ústí n/L – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Olomouc – Beroun 0:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
Sportovní klub Kadaň
Středa 25.09.2013, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    O vítězi dnešního duelu je zřejmě definitivně rozhodnuto, Rebelové vedou už o tři branky! Karol Korím poslal přesným pasem při rychlém protiútoku domácích kupředu podél mantinelu LUKÁŠE ENDÁLA, který si sjel do prostoru levého kruhu a přesně mířenou ranou propálil gólmana Strmeně! Asistence: Karol Korím.
     
    55:42
    Brankář Dolejš teď v těžké chvíli podržel svůj tým, když jeho bránu bleskově obkroužil Petr Jíra a zkoušel natřikrát protlačit puk podél bližší tyčky do sítě. Talentovaný brankář domácích ale tento prostor utěsnil. Jaroslav Kůs (KAD) s Ondřejem Stehlíkem (HBR) se do sebe po odpískání pustili a za pěstní výměnu názorů si odnášejí pod dvou minutách za hrubost.
     
    55:23
    Domácí se usadili v útočném pásmu, kde vznikla podobná situace jako před čtvrtým gólem Havlíčkova Brodu. Z předbrankového prostoru ale tentokrát nikdo skórovat nedokázal. Jakub Stehlík (KAD) dostal 2 minuty za sekání a Jan Semorád (HBR) si odpyká 2 minuty za hrubost.
     
    54:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už budou mít Severočeši hodně těžké, Rebelové jim totiž znovu odskakují důležitým gólem na dvoubrankový odstup! Havlíčkův Brod si počínal hodně důrazně kolem kadaňské brány, v jejíž blízkosti se po Lukáši Endálovi procpal ke kotouči LADISLAV RYTNAUER, jenž tvrdou ranou z bezprostřední blízkosti jako správný kapitán přibližuje svůj tým k tříbodového zisku! Asistence: Lukáš Endál.
     
    44:11
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak tohle by mohla být pro hosty velká vzpruha, protože z utěšené střely se dotahují na nejtěsnější rozdíl! Karel Ton posunul kotouč v útočném pásmu na JANA HAMMERBAUERA, který se opřel mezi kruhy do kusu černé gumy, který někudy prošel gólmanu Dolejšovi za brankovou čáru! Asistence: Karel Ton.
     
    43:10
    V přečíslení 2 na 1 se ocitla dvojice Jan Berger – Jan Semorád, která si narazila puk, ale druhý jmenovaný neodkázal z předbrankového prostoru dostat kotouč za Strmeňova záda!
     
    39:58
    Nyní to přehnal ale s důrazem Roman Maliník (HBR), který usedá na lavici hanby k dvouminutovému trestu za vysokou hůl.
     
    39:07
    A získal pro svůj tým přesilovku. Radek Havel (KAD) si sedá na lavici hříšníků, protože držel protihráče.
     
    39:07
    Se svou troškou do mlýna přispěchal i dnes velmi dobře hrající David Dvořáček, který se prosmýkl v rychlosti za soupeřovu obranu a zblízka napálil pravý Strmeňův beton!
     
    38:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové sice dlouho hledali účinný recept na kadaňskou defenzivu, ale nakonec se přeci jen prosazují a navyšují svůj náskok! Ze strany si sjel před branku JAN SEMORÁD, který sice trefil jen Strmeňovy betony, ale kotouč se mu odrazil zpět na hůl a na druhý pokus už se nemýlil, když nedal brankáři Strmeňovi ranou po ledě do volného koutu brány nejmenší šanci! Asistence: Roman Maliník.
     
    35:55
    Bíločerní si vypomohli v útočném pásmu zbytečným faulem. Jiří Charousek (KAD) obdržel trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl. Ještě si chvíli počkáme na zahájení hry, jeden z ledařů seškrabává z ledové plochy krev.
     
    33:00
    Tak tohle byla velká hokejová paráda v podání Lukáše Endála, který je v posledních minutách hodně střelecky aktivní. Martin Vágner nahodil kotouč od levého mantinelu před branku, kde si brodský útočník kotouč zpracoval na hůl zády k bráně, bleskově se s ním otočil a zblízka vyprášil po otočce Strmeňovy betony!
     
    31:15
    Tvrdou ránu od modré čáry gólman Strmeň vyrazil betony a k rychlé dorážce se probil pohotový Jan Semorád, ale zblízka nedokázal dostat puk do brány!
     
    29:50
    A tentýž hráč pálil z úplně totožné pozice, akorát s tím rozdílem, že tentokrát se Jan Strmeň nestihl v brankovišti včas přesunout. Brodský útočník však trefil jen vnější konstrukci brány! Hosté vyhodili.
     
    29:37
    Tvrdou dělovku vyslal od modré čáry Martin Vágner. Gólman Strmeň vyrazil puk betony do prostoru vedle sebe, kde číhal na dorážku Lukáš Endál. Jeho prudká rána skončila u přední tyčky v náruči kadaňského muže s maskou, který podržel svůj tým!
     
    29:22
    Těžká chvíle pro hosty. Jakub Stehlík (KAD) se provinil proti pravidlům vysokou holí a hosté se budou skoro minutu bránit ve třech hráčích.
     
    28:21
    David Dvořáček je při chuti. Po vstřelené brance si dovolil drzý kousek, když se protáhl kolem beků až do předbrankového prostoru, kde byl faulován, ale k puku se tlačil po něm i Jan Semorád. Jaroslav Kůs (KAD) obdržel dvouminutový trest za sekání.
     
    25:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí nepříznivý stav a ujímají se těsného vedení! Jan Strmeň nejdříve vyjel ze svého brankoviště a v rohu pásma ztratil puk, čehož sice Rebelové nevyužili, ale zůstali v útočném pásmu a přesunuli kotouč před kadaňské brankoviště, kde se v přetlačované nejlépe zorientoval DAVID DVOŘÁČEK a z bezprostřední blízkosti kotouč uklidil zápěstím pod horní tyčku! Asistence: Karol Korím.
     
    23:08
    V rozletu je teď ale přibrzdil zcela zbytečný útočný faul. Rebelové se nastěhovali až za branku gólmana Strmeně, ale zde přišli o puk a Tomáš Chlubna (HBR) se dopustil hákování.
     
    21:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové si vytvořili obrovský tlak a dokázali vyrovnat! Ladislav Rytnauer při přesilovkové kombinaci přiťukl kotouč JANU BERGEROVI, který tvrdou a přesnou ranou z mírného úhlu na levé straně propasíroval kotouč za Strmeňova záda! Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    19:47
    Radek Havel (KAD) musel zatáhnout za záchrannou brzdu, protože do otevřené obrany se vydal Lukáš Havel, který se natlačil před branku. Trestem je podražení.
     
    16:46
    Marek Drtina (HBR) – 2 minuty – hákování. Předtím pálil úplně sám z vrcholu kruhů Lukáš Novák, ale jeho rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    11:54
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Rebely, kteří diktovali do této doby tempo hry! Nejproduktivnější kadaňský hráč Jiří Charousek se vydal za nahozeným pukem do rohu brodského pásma, odkud adresoval přesný pas na ROMANA CHLOUBU, který si vybruslil až před bránu a zasunul kotouč podél Dolejšova těla do sítě! Asistence: Jiří Charousek.
     
    10:53
    Prvním vyloučeným hráčem se stal Jan Hammerbauer (KAD), který je potrestaný za podražení.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Berger (Rytnauer), 26. Dvořáček (Korím), 39. Semorád (Maliník), 55. Rytnauer (Endál), 57. Endál (Korím) – 12. Chlouba (Charousek), 45. Hammerbauer (Ton)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Vágner, M. Drtina, Semrád, Korím, Zítka – L. Havel, Polodna (A), Říha – Rytnauer (C), Endál (A), Berger – Dvořáček, Semorád, Maliník – Chlubna, O. Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.
    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Řehoř) – R. Havel, Szakal (C), Rutta, Opalek, Kopáč, J. Stehlík, Pelc – Jíra (A), Kůs, Hammerbauer – Mainer, Charousek (A), Chlouba – Gajovský, Hanták, Ton – Fronk, L. Novák, J. Novák. Trenér: Soudek.

    Rozhodčí: Petr Blecha – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 620
    bahis siteleri