Vítkovice – Pardubice 6:5 (po pr.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Chomutov – Slavia 6:7 (1:2 po s.n.)
Mountfield HK – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.) | Liberec – Kladno 1:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 4:3 (2:1 po s.n.)
Sparta – Třinec 8:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
Mountfield HK
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 27.09.2013, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    ROBIN HANZL jako jediný proměnil ze šesti exekutorů nájezd a svému týmu tak zajišťuje bod navíc.
     
    53:39
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradecký zimní stadion je na spadnutí! Sérii přihrávek zakončil od modré tvrdě pálící RENÉ VYDARENÝ, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Nutno také podotknout, že Francouz nic neviděl a jen se za pukem beznadějně ohlédl. Je tak vyrovnáno a domácí brzy využili přesilovou hru. Asistence: Peter Frühauf, Jiří Šimánek.
     
    32:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hráči litvínovské Vervy brzy přesilovou hru využívají. Od modré vyslal nahození na hradeckou svatyní Hübl a jeho střelu ztečoval před Kantorem MARTIN RUČINSKÝ. Asistence: Viktor Hübl.
     
    19:28
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Sekundu před koncem přesilovky pět na tři se s ničím neparál LUKÁŠ KVĚTOŇ, který vyslal z vrcholu kruhů tvrdou pumelici a ta si našla místo až za zády Francouze. Asistence: Jiří Šimánek.
     
    13:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se dostáva do jednobrankového vedení, kdy Severočeši přetavili velký tlak v gólový zásah. Od modré střílel Chaloupka a jeho pokus skončil u levé tyče Kantorovy klece, tam si puk našel JAKUB ČERNÝ a pohodlně ho dopravil až za záda hradeckého fantoma. Asistence: Petr Chaloupka, Ondřej Jurčík.
    Marken.cz

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 20. Květoň (Šimánek), 54. Vydarený (Frühauf, Šimánek) – 14. Černý (Chaloupka, Jurčík), 33. Ručinský (Hübl), 65. Hanzl


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Jank, Mikuš, Ptáček, Frühauf, Plášil – Dej, Mertl, Suja – Kudrna, Knotek, Šimánek – Květoň, Tvrdík, Škoda – Švihálek, Červený, Rousek. Trenéři: Peter Draisaitl a Jiří Kučera.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Franěk) – Stříteský, Zeman, Gula, Chaloupka, Pavlík, Kousalík – Majdan, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček – Piroš, Rapáč, Ručinský – Černý, Pšurný, Jurčík. Trenéři: Vladimír Jeřábek a Petr Rosol.

    Rozhodčí: Jeřábek, Wagner – Blümel, Barvíř.

    Diváci: 4146
    bahis siteleri