Vítkovice – Pardubice 6:5 (po pr.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Chomutov – Slavia 6:7 (1:2 po s.n.)
Mountfield HK – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.) | Liberec – Kladno 1:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 4:3 (2:1 po s.n.)
Sparta – Třinec 8:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
8:3 (4:1, 2:2, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 27.09.2013, 18:30 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další pohledná kombinační akce domácích na jejímž konci si LUKÁŠ PECH stáhl puk na forehand a podél tyčky zvyšuje na 8:3. Diváci už skandují deset, deset! Asistence: Petr Kumstát a Lukáš Klimek.
     
    41:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Spartě se daří i vstup do třetí třetiny. DANIEL PŘIBYL ujel ve dvojici s Tomášem Rachůnkem, místo přihrávky ale zvolil zakončení bekhendem a nemýlil se. Asistence: Jan Piskáček a Ivan Rachůnek.
     
    37:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hattrick si připisuje i MARTIN ADAMSKÝ. Tomu vypracoval pohodlný gól Polanský, když se prosadil individuálně až před Pöpperleho, jím vyražený puk pak Adamský v klidu doklepl. Asistence: Jiří Polanský.
     
    32:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka! JAROSLAV HLINKA si vybruslil od mantinelu a přesnou střelou k tyčce překvapil Konráda. Asistence: Tomáš Rolinek.
     
    28:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta si bere vedení o tři góly zpět. Kubát vypálil z pravého kruhu a jeho pokus tečoval mimo Konrádův dosah PETR KUMSTÁT. Asistence: Karel Kubát a Jakub Krejčík.
     
    24:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrana Sparty si také vybírá slabší chvilku. Domácí nechali trestuhodně před Pöpperlem dva osamocené hráče a MARTIN ADAMSKÝ neměl před prázdnou klecí problém. Asistence: Vladimír Roth a Jiří Polanský.
     
    19:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    PETR TON dává svůj první hattrick v nové sezoně! Na ose hřiště měl až příliš mnoho místa a po přihrávce Jaroslava Hlinky trefuje přesně do horního rohu třinecké branky! Asistence: Jaroslav Hlinka.
     
    18:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde necelé dvě minuty před přestávkou opět do dvougólového vedení. Ton zatáhl puk do pásma, vypálil, Hrubec jeho pokus jen vyrazil a dojíždějící TOMÁŠ ROLINEK vrátil z první puk za jeho záda. Asistence: Petr Ton a Jan Piskáček.
     
    04:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenže na druhé straně Třinec rychle odpovídá, když se po svižné akci prosazuje MARTIN ADAMSKÝ. Asistence: Jiří Polanský.
     
    04:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zatím je to večer PETRA TONA. Ten dostal přihrávku od Karla Pilaře a dělovkou z levého kruhu nedal Hrubcovi šanci. Asistence: Karel Pilař.
     
    00:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná věc! Obrana Ocelářů byla asi ještě na rozbruslení a po zmatcích inkasuje po sedmi vteřinách utkání, když PETR TON zužitkoval přesnou Hlinkovu přihrávku před odkrytou branku. Asistence: Jaroslav Hlinka a Tomáš Rolinek.
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 1. Ton (Hlinka, Rolinek), 5. Ton (Pilař), 19. Rolinek (Ton, Piskáček), 20. Ton (Hlinka), 29. Kumstát (Kubát, Krejčík), 33. Hlinka (Rolinek), 42. Přibyl (Piskáček, I. Rachůnek), 51. Pech (Kumstát, Klimek) – 5. Adamský (Polanský), 25. Adamský (Roth, Polanský), 38. Adamský (Polanský)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Piskáček, Pilař, Kubát, Sičák, Krejčík, Švrček, Philipp – Rolinek, Hlinka, Ton – Klimek, Pech, Kumstát – I. Rachůnek, Simon, T. Rachůnek – Buchtele, Přibyl, Pacovský. Trenér: Jandač.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (od 21. Konrád) – Linhart, Hrabal, Galvas, Roth, Zíb, Roupec, Krejčí – Rákos, Bonk, Martin Růžička, Adamský, Polanský, Gorshkov, Varaďa, Peterek, Zagrapan, Rufer, Marek Růžička, Matuš. Trenér: Kalous.

    Rozhodčí: Kalivoda, Homola – Charvát, Frodl

    Diváci: 5814
    bahis siteleri