Chabarovsk – HC Slovan 2:5 (kon.) | Vladivostok – Lev 2:3 (po pr.) | Novokuzněck – CSKA Moskva 2:3 (po pr.)
Novosibirsk – Riga 1:4 (kon.) | Kazaň – Mytišči 4:2 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Petrohrad 5:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 3:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Atlant Mytišči
Úterý 01.10.2013, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Hosté vyhráli buly a Haataja pálil bez přípravy, ale pouze do Garipova.
     
    59:33
    Hosté to zkoušejí bez brankáře. Přerušení v útočném pásmu Atlantu.
     
    55:57
    Vidíme další vyloučení, tentokráte na straně domácích. 2 minuty za hákování dostává Alexej Těreščenko.
     
    54:34
    Kazaň vstřelila branku!
    Čtvrtá útočná řada domácích je dnes velmi nebezpečná a dokázala to i teď, vstřelenou branku na 4:2. Po střele z pravé strany dorážel před brankou VLADIMIR TKAČJOV. Asistence: Ilja Nikulin.
     
    52:27
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Rychlý únik hostujícího hráče se snažil ubránit obránce Kazaně nepovoleně a rozhodčí nařídil trestné střílení, se kterým si KONSTANTIN KOLCOV poradil s přehledem přesnou střelou tahem.
     
    50:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Také třetí branka domácího týmu padla v přesilové hře, tentokrát dokonce dvojnásobné. Dvoubrankový náskok dává Kazani ALEXANDR BURMISTROV. Asistence: Jevgenij Medvěděv, Shaun Heshka.
     
    50:11
    Tuto ,,sekeru" Konstantina Kolcova nemohl hlavní sudí přehlédnout a Mytišči jde do tří.
     
    49:08
    Vitalij Novopašin dostává 2 minuty za hrubost a domácí si zahrají další početní výhodu.
     
    48:11
    Hostující obránce chyboval za brankou a Alexej Těreščenko se dostal do obrovské šance, kterou bohužel pro domácí nevyužil.
     
    44:08
    Hosté budou hrát čtvrté oslabení, v předchozích dvou pokaždé inkasovali. Na trestnou lavici usedá Alexej Petrov za podržení.
     
    33:23
    Dobrá šance domácích, ale tentokrát Galimov svůj tým podržel. Lukojanov dokázal i v pádu přesně přihrát nebráněnému Tkačjovovi, ten ale souboj s brankářem hostí nevyhrál.
     
    31:37
    Kazaň vstřelila branku!
    Také druhou početní výhodu domácí využívají. Po krásném najetí z pravé strany dokázal dostat puk za záda Galimova, MICHAJL VARNAKOV. Asistence: Alexandr Burmistrov.
     
    30:06
    Hosté budou hrát oslabení za příliš mnoho hráčů na ledě
     
    29:10
    Nebezpečí přes Garipovem. I přes ztrátu hokejky se snažil domácímu brankáři zakrýt výhled Michajl Gluchov, který střelu svého spoluhráče nejdříve zblokoval a poté se snažil fotbalově dokopat kotouč až za Garipova.
     
    23:23
    Jurij Trubačjov si vysloužil 2 minuty na trestné lavici za držení.
     
    19:05
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Tuto chybu v obraně už ale Atlant potrestal, jmenovitě se o vyrovnání v poslední minutě postaral ALEXANDR KADĚJKIN. Asistence: Bobby Sanguinetti.
     
    14:35
    Ve veliké šanci se ocitl jeden z hráčů Atlantu, který se pokusil dostat do brejku, ale domácí hráč velmi dobře bruslil a nenechal jej zakončit.
     
    12:54
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí využili početní výhodu opravdu velice rychle! Jediný český hráč na ledě, Tomáš Vincour celou akci započal, předal puk Obuchovi, který zpoza branky krásně našel před brankou nikým nehlídaného ALEXANDRA SVITOVA. Asistence: Dmitrij Obuchov, Tomáš Vincour
     
    12:43
    Domácí si svou aktivitou vynutili faul a tak si také oni vyzkouší přesilovou hru. 2 minuty za podražení dostává Bobby Sanguinetti.
     
    09:46
    Albert Jarullin dostává 2 minuty za nedovolené bránění.

    Dušan Šitner

    Branky a nahrávky: 13. Svitov (Obuchov, Vincour), 32. Varnakov (Burmistrov), 51. Burmistrov (Medvěděv, Heshka), 55. Tkačjov (Nikulin) – 20. Kadějkin (Sanguinetti), 53. Kolcov


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Jaroslavlev) – Nikulin, Kornějev, Heshka, Medvěděv, Panin, Osipov, Jarullin – Pesonen, Petrov, Těreščenko – Stapleton, Varnakov, Burmistrov – Obuchov, Svitov, Vincour – Golubjov, Tkačjov, Lukojanov – Fajzullin.
    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Novopašin, Sanguinetti, Batyršin, Rukavišnikov, Niskala, Petrov, Aťušov, Dyblenko – Michnov, Engqvist, Haataja – Gluchov, Kablukov, Kolcov – Arťuchin, Kadějkin, Šmeljov – Trubačjov, Majorov, Radulov.

    Rozhodčí: Dejev, Kiseljov – Lazarev, Sadovnikov
    bahis siteleri