HFK Olomouc – Orlová 2:0 (kon.) | Třebíč – Olomouc B 2:1 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
2:0 (1:0)
FK Slavia Orlová - Lutyně
Středa 02.10.2013, 16:00 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Poslední střídání na domácí straně. Bednář pro dnešek dohrál, start v utkání si do statistik zapíše Dupkala.
     
    85
    První žlutá karta dnešního zápasu. Zblízka si ji prohlédl Sobola.
     
    83
    Opět dvě střídání. Na hřiště se tak na závěr zápasu podívají Buček (HFK) a Krištan (ORL). Ze hry odešli Bernard (HFK) a Kovář (ORL).
     
    81
    Dvě příležitosti střídajících hráčů skončily na brankáři Orlové. Jako první zneškodnil ránu Kršáka, který posléze vybídl Tögla. Ani on však způsob, jak překonat Pacanovského, nenašel.
     
    74
    Střídání na obou stranách na chvíli přerušilo hru. V bílém dresu na hřišti dnes již neuvidíme Štěpánka, kterého na poslední minuty zápasu nahradí Kršák. Na druhé straně trenér ze hry stáhl Tomáše, kterého nahrazuje Klimasem.
     
    68
    Ze hřiště odchází nevýrazný Žondra, kterého na hrotu nahradí Pezzotti.
     
    62
    Hned vzápětí ale pálil Bernard, jehož tečovaná rána nadělala brankáři problémy.
     
    59
    Domácí trenér poprvé zasahuje do sestavy. Ze hry stahuje Korčiána, místo kterého se na hřiště podívá Tögel.
     
    51
    HFK právě vstřelil branku!
    Dadák na pravé straně oklamal soupeře a vnikl s míčem do šestnáctky. Následně si kapitán domácích všiml dobře postavených spoluhráčů a míč poslal někam na penaltový puntík, kde se do něj opřel JIŘÍ BERNARD, jenž nedal brankáři šanci.
     
    46
    Hosté do druhého poločasu posílají nového hráče. Šustra nahradí Kopel.
     
    43
    Standardka v podání domácího celku málem skončila branku. Bednář prudkým centrem do šestnáctky vybízel někoho ze spoluhráčů k hlavičce. Přestože míč nikdo nezasáhl, proletěl jen těsně kolem pravé tyče.
     
    24
    HFK právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení po nenápadné akci jednoho z hráčů v bílém dresu. JIŘÍ JANOŠČÍN se protáhl po pravém křídle až do šestnáctky soupeře, kde neměl možnost nikomu přihrát, a tak se rozhodl zakončit. K jeho štěstí brankář Orlové míč neudržel a poprvé v zápase inkasoval. Hanáci vedou 1:0.
     
    19
    Proti ráně Kopeckého musel zasáhnout Pacanovský, vyražený míč se domácí záložník pokusil vrátit do branky, tentokrát ale minul.
     
    16
    Po nedovoleném zákroku hostující obrany zahrávala Holice přímý kop ze sedmnácti metrů. Bednářův technický pokus sice přeletěl zeď, cestu mezi tři tyče si ale nenašel.
     
    3
    Hanáci jsou při chuti. Odražený míč z hranice šestnáctky vyslal na branku Bernard, Pacovský musel hned v úvodu zápasu vytáhnout tygří skok, aby šanci zneškodnil.

    Miroslav Fantal

    Branky: 24. Janoščín, 51. Bernard

    Karty:   85. Sobola (ORL)


    1. HFK Olomouc: Arbeit – Bernard (83. Buček), Lukášek, Bednář (88. Dupkala), Dadák (C), Janoščín, Korčián (59. Tögel), Štěpánek (74. Kršák), Žondra (68. Pezzotti), Kopecký, Matyska.
    Náhradníci: Stejskal – Buček, Tögel, Pezzotti, Dupkala, Kršák.

    FK Slavia Orlová - Lutyně: Pacanovský – Vlk (C), Skoupý, Urban, Kovář (83. Krištan), Šustr (46. Kopel), Schronnner, Sobala, Tomáš (74. Klimas), Václavek, Kaizar.
    Náhradníci: Szarowski – Žebík, Krištan, Kopel, Vybíral, Klimas.

    Rozhodčí: Hájek – Kůrka, Nováček

    Diváci: 132
    bahis siteleri