Opava – Prostějov 5:3 (kon.)
konec
HK Opava
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Neděle 06.10.2013, 17:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Opava právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Definitivní tečku za tímto výborným duelem dává trefou do prázdné klece PETR WOLF, kterého ideálně vybídl Tomáš Měch. Asistence: Tomáš Měch.
     
    29:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v zadních řadách Prostějova, který dovolil Wolfovi vybojovat puk a LUKÁŠ ČERNÝ rázem zůstal úplně sám před Kociánem. Zvolil zakončení mezi betony a opět posílá Slezan do vedení. Asistence: Petr Wolf.
     
    28:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A v Kravařích máme opět srovnáno. Tvrdou Antončíkovu střelu Šafránek vyrazil pouze k najetému VIKTORU COUFALOVI a ten už měl vcelku lehkou úlohu poslat puk do odkrytého místa opavské branky. Asistence: Šimon Antončík, Švaříček.
     
    24:21
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to byla ze strany opavského celku vskutku rychlá a pohledná kombinace. Herman našel ve druhé vlně najetého PETRA CHALUPU a ten z první se trefil nechytatelně k bližší tyči. Asistence: Bohumil Herman a Kocián.
     
    19:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Další kombinace hostujícího celku už končí gólem a v Kravařích máme srovnáno. Na pokus MARTINA BELAYE byl tentokrát už Šafránek krátký. Asistence: Šimon Antončík, Filip Švaříček.
     
    13:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hra ve čtyřech více svědčila Prostějovu, který se dočkal snížení. Jedlička posunul puk na LUKÁŠE LUŇÁKA a ten z prostoru levého kruhu tvrdou střelou překonal opavského gólmana. Asistence: Robert Jedlička.
     
    06:40
    Opava právě vstřelila branku!
    Za pouhých šestadvacet vteřin je tady druhá trefa opavských hokejistů, kteří tak rázem jdou do solidního náskoku. Barinka ještě šikovně poslal puk ke druhé tyči na RADKA VLAŠÁNKA a ten střelou z první zamířil přesně. Asistence: Peter Barinka, Pavel Baďura.
     
    06:14
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští se ujímají vedení poté, co vybojovali kotouč v útočné třetině a Svobodovi stačilo posunout jej na lépe postaveného TOMÁŠE POLOKA a ten těsně před Kociánem zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Lukáš Svoboda, Jakub Vítek.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 7. Polok (Svoboda, Vítek), 7. Vlašánek (Barinka, Baďura), 25. Chalupa (Herman, Kocián), 30. Černý (Wolf), 60. Wolf (Měch) – 14. Luňák (Jedlička), 20. Belay (Antončík, Švaříček), 29. Coufal (Antončík, Švaříček)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Vrabel, Galvas, Tichý, Tůma, Pavelek, Mosler, Bednárek – Měch, Herman, Barinka, Vítek, Polok, Vlašánek, Kocián, Wolf, Černý, Baďura, Svoboda, Chalupa.
    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Rozum) – Veselý, Kořínek, Nedbálek, Jedlička, Malý, Knesl, Kolibár, Švaříček – Antončík, Belay, Kučera, Černý, Šebek, Jurík D., Jurík J., Luňák, Coufal, Duba, Venkrbec, Stejskal.

    Rozhodčí: Fiedler – Laczko, Novák
    bahis siteleri