Opava – Prostějov 5:3 (kon.)
konec
HK Opava
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Neděle 06.10.2013, 17:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Opava právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Definitivní tečku za tímto výborným duelem dává trefou do prázdné klece PETR WOLF, kterého ideálně vybídl Tomáš Měch. Asistence: Tomáš Měch.
     
    58:47
    A Kocián zůstává na střídačce, hosté to zkouší v šesti!
     
    58:38
    Prostějovský trenér Málek si vyžádal oddechový čas.
     
    54:48
    Zcela zbytečně oslabuje svůj tým kapitán Lukáš Duba, který neudržel nervy na uzdě a vysloužil si menší trest za hrubost. Přesilovka pro Slezan.
     
    51:57
    Další šance pro Jestřáby na vyrovnání. Tomáš Měch zcela zbytečně ve středním pásmu podrazil protihráče a už putuje na lavici hanby.
     
    48:07
    Hosté to nezahráli vůbec špatně. Na konci pěkné kombinace našel Venkrbec u druhé tyče najetého Dubu, který trestuhodně před poloprázdnou klecí promáchl.
     
    47:36
    Po delší době se vylučuje. Na trestnou lavici usedá za sekání opavský Bohumil Herman a hosté mají dobrou šanci na vyrovnání.
     
    34:35
    Situace dva na jednoho v podání Slezanu. Petr Wolf nakonec dostal od hostujícího zadáka, který si hlídal najetého Měcha, dálnici až před Kociána, ten vyráží nad břevno.
     
    29:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v zadních řadách Prostějova, který dovolil Wolfovi vybojovat puk a LUKÁŠ ČERNÝ rázem zůstal úplně sám před Kociánem. Zvolil zakončení mezi betony a opět posílá Slezan do vedení. Asistence: Petr Wolf.
     
    28:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A v Kravařích máme opět srovnáno. Tvrdou Antončíkovu střelu Šafránek vyrazil pouze k najetému VIKTORU COUFALOVI a ten už měl vcelku lehkou úlohu poslat puk do odkrytého místa opavské branky. Asistence: Šimon Antončík, Švaříček.
     
    26:34
    Prostějovský Vladimír Stejskal to u mantinelu přehnal s důrazem a vysloužil si dvě minuty za vražení na hrazení. Opava si zahraje přesilovku.
     
    24:21
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to byla ze strany opavského celku vskutku rychlá a pohledná kombinace. Herman našel ve druhé vlně najetého PETRA CHALUPU a ten z první se trefil nechytatelně k bližší tyči. Asistence: Bohumil Herman a Kocián.
     
    19:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Další kombinace hostujícího celku už končí gólem a v Kravařích máme srovnáno. Na pokus MARTINA BELAYE byl tentokrát už Šafránek krátký. Asistence: Šimon Antončík, Filip Švaříček.
     
    18:57
    Po Švaříčkově střele se k dorážce dostal Coufal, ale trestuhodně neposlal puk za dezorientovaného Šafránka.
     
    18:38
    A další opavské vyloučení! Josef Tichý inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení, což se domácím fanouškům vůbec nelíbí.
     
    17:52
    A situace je pro Slezan ještě kritičtější. Poměrně přísně je poslán na lavici hanby David Galvas. Verdikt hlavního je hákování a Jestřábi mají k dispozici dlouhou přesilovku 5 na 3!
     
    16:58
    Prostějov má solidní šanci na vyrovnání. Na trestnou lavici usedá Petr Chalupa, který obdržel menší trest za podražení.
     
    13:47
    A už mohlo být srovnáno! Kučera se dostával za domácí obranu, provedl blafák do levé strany, ale v rozhodující chvíli mu kotouč sjel z hole, přitom před ním byla už poloprázdná branka.
     
    13:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hra ve čtyřech více svědčila Prostějovu, který se dočkal snížení. Jedlička posunul puk na LUKÁŠE LUŇÁKA a ten z prostoru levého kruhu tvrdou střelou překonal opavského gólmana. Asistence: Robert Jedlička.
     
    11:51
    Menší strkanice před Šafránkem, oba kohouti jsou potrestáni dvěma minutami za hrubost. Jedná se o prostějovského Davida Juríka a opavského Lukáše Vrábela.
     
    09:41
    Po Galvasově střele od modré se dostal k dorážce mladík Baďura, Kociána tentokrát zachránila až pravá tyč!
     
    06:40
    Opava právě vstřelila branku!
    Za pouhých šestadvacet vteřin je tady druhá trefa opavských hokejistů, kteří tak rázem jdou do solidního náskoku. Barinka ještě šikovně poslal puk ke druhé tyči na RADKA VLAŠÁNKA a ten střelou z první zamířil přesně. Asistence: Peter Barinka, Pavel Baďura.
     
    06:14
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští se ujímají vedení poté, co vybojovali kotouč v útočné třetině a Svobodovi stačilo posunout jej na lépe postaveného TOMÁŠE POLOKA a ten těsně před Kociánem zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Lukáš Svoboda, Jakub Vítek.
     
    02:44
    Síly na ledě se srovnají. Viktor Coufal zcela zbytečně ve středním pásmu najel do Hermana a verdikt hlavního Fiedlera zní nedovolené bránění.
     
    01:31
    Na druhé straně si drobným háčkem vypomohl Zdeněk Pavelek a už míří na lavici hanby. Prostějov si zahraje přesilovou hru.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 7. Polok (Svoboda, Vítek), 7. Vlašánek (Barinka, Baďura), 25. Chalupa (Herman, Kocián), 30. Černý (Wolf), 60. Wolf (Měch) – 14. Luňák (Jedlička), 20. Belay (Antončík, Švaříček), 29. Coufal (Antončík, Švaříček)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Vrabel, Galvas, Tichý, Tůma, Pavelek, Mosler, Bednárek – Měch, Herman, Barinka, Vítek, Polok, Vlašánek, Kocián, Wolf, Černý, Baďura, Svoboda, Chalupa.
    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Rozum) – Veselý, Kořínek, Nedbálek, Jedlička, Malý, Knesl, Kolibár, Švaříček – Antončík, Belay, Kučera, Černý, Šebek, Jurík D., Jurík J., Luňák, Coufal, Duba, Venkrbec, Stejskal.

    Rozhodčí: Fiedler – Laczko, Novák
    bahis siteleri