Opava – Prostějov 5:3 (kon.)
konec
HK Opava
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Neděle 06.10.2013, 17:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:48
    Zcela zbytečně oslabuje svůj tým kapitán Lukáš Duba, který neudržel nervy na uzdě a vysloužil si menší trest za hrubost. Přesilovka pro Slezan.
     
    51:57
    Další šance pro Jestřáby na vyrovnání. Tomáš Měch zcela zbytečně ve středním pásmu podrazil protihráče a už putuje na lavici hanby.
     
    47:36
    Po delší době se vylučuje. Na trestnou lavici usedá za sekání opavský Bohumil Herman a hosté mají dobrou šanci na vyrovnání.
     
    26:34
    Prostějovský Vladimír Stejskal to u mantinelu přehnal s důrazem a vysloužil si dvě minuty za vražení na hrazení. Opava si zahraje přesilovku.
     
    18:38
    A další opavské vyloučení! Josef Tichý inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení, což se domácím fanouškům vůbec nelíbí.
     
    17:52
    A situace je pro Slezan ještě kritičtější. Poměrně přísně je poslán na lavici hanby David Galvas. Verdikt hlavního je hákování a Jestřábi mají k dispozici dlouhou přesilovku 5 na 3!
     
    16:58
    Prostějov má solidní šanci na vyrovnání. Na trestnou lavici usedá Petr Chalupa, který obdržel menší trest za podražení.
     
    11:51
    Menší strkanice před Šafránkem, oba kohouti jsou potrestáni dvěma minutami za hrubost. Jedná se o prostějovského Davida Juríka a opavského Lukáše Vrábela.
     
    02:44
    Síly na ledě se srovnají. Viktor Coufal zcela zbytečně ve středním pásmu najel do Hermana a verdikt hlavního Fiedlera zní nedovolené bránění.
     
    01:31
    Na druhé straně si drobným háčkem vypomohl Zdeněk Pavelek a už míří na lavici hanby. Prostějov si zahraje přesilovou hru.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 7. Polok (Svoboda, Vítek), 7. Vlašánek (Barinka, Baďura), 25. Chalupa (Herman, Kocián), 30. Černý (Wolf), 60. Wolf (Měch) – 14. Luňák (Jedlička), 20. Belay (Antončík, Švaříček), 29. Coufal (Antončík, Švaříček)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Vrabel, Galvas, Tichý, Tůma, Pavelek, Mosler, Bednárek – Měch, Herman, Barinka, Vítek, Polok, Vlašánek, Kocián, Wolf, Černý, Baďura, Svoboda, Chalupa.
    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Rozum) – Veselý, Kořínek, Nedbálek, Jedlička, Malý, Knesl, Kolibár, Švaříček – Antončík, Belay, Kučera, Černý, Šebek, Jurík D., Jurík J., Luňák, Coufal, Duba, Venkrbec, Stejskal.

    Rozhodčí: Fiedler – Laczko, Novák
    bahis siteleri