Rönnby IBK – SB Pro 4:3 (kon.)
konec
Rönnby IBK
4:3 (1:0, 0:1, 3:2)
SB Pro
Neděle 06.10.2013, 12:00 • Tampere Areena • Pohár mistrů (ženy)
     
    58:38
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    KAROLIINA KUJALOVÁ vykřesává naději pro hráčky z Finska. Dorážkou střely Wickmanové snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Mira Wickmanová.
     
    50:22
    Rönnby právě vstřelilo branku!
    Náskok Švédek už je o dva góly. Na 4:2 zvýšila po chybě bráníních hráček MALIN FORSLUNDOVÁ. Asistence: Malin Wickströmová.
     
    45:53
    Rönnby právě vstřelilo branku!
    Z vedení se Finky mohly radovat pouze pár vteřin. MALIN WICKSTRÖMOVÁ předvedla perfektní individuální akci, obešla dvě obránkyně a střelo z otočky opět dostává svůj tým do vedení! Bez asistence.
     
    45:22
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    Gól jako přes kopírák. MIRA WICKMANOVÁ si naběhla s míčkem na střed hřiště a skrytou střelou srovnává! Asistence: Katri Saniová
     
    43:45
    Rönnby právě vstřelilo branku!
    MALIN WIKSTRÖMOVÁ opět dostává Rönnby do vedení! Parádní přihrávku od Rebecky Normanové pouze zametla do brány. Asistence: Rebecka Normanová
     
    37:13
    SB-Pro právě vstřelilo branku!
    ELINA KUJALOVÁ převzala míček v půli hřiště a vyslala tvrdou střelu tahem, kterou nejspíš ještě před Loisovou tečovala obránkyně. Asistence: Mira Wickmanová.
     
    02:51
    Rönnby právě vstřelilo branku!
    SUSANNE RUITTOVÁ se dokázala prosadit po individuální akci, když oběhla bránu a protlačila puk za Loisovou. Bez asistence.

    Slavomír Jansa

    Branky a nahrávky: 3. Riuttová, 44. Wickströmová (Normanová), 46. Wickströmová, 51. Forslundová (Wickströmová) – 38. Kujalová E. (Wickmanová), 46. Wickmanová (Saniová), 59. Kujalová K. (Wickmanová)


    Rönnby IBK: Viklund (Frisk) – Norman, Scheer, By, Forslund, Riutta – Johansson, Högberg, Schilström, Augustsson, Nilsson – Linhart, Andgrim, Rösnäs.
    SB Pro: Loisa (Siltanen) – Sainio, Kippilä, Kujala E., Wickman, Kujala K. – Laitinen, Manninen, Leminen, Eskelinen, Sundström – Lonka, Ijäs, Hietamäki L., Enlund, Hietamäki M. – Lehmusvori, Hartwall, Kumpuniemi.

    Rozhodčí: Podlešný, Petřík
    bahis siteleri