CSKA Moskva – Ufa 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Novokuzněck 1:0 (po pr.) | Čerepovec – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Mytišči – Vladivostok 2:1 (kon.) | Petrohrad – Chabarovsk 4:3 (po pr.) | Lev – Magnitogorsk 3:4 (po pr.)
Záhřeb – Nižněkamsk 6:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 07.10.2013, 16:30 • CSKA Ice-Palace (5 600) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Ufa hraje v šesti, ale nemůže si vzít oddechový čas, stále se hraje bez přerušení.
     
    52:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Záhy se však skóre mění. Znovu u toho byl obránce Mišarin, který se dostal za hostující bránu, počkal si na Grigorenka, ten rychle předal kotouč na rozjetého NIKOLAJE PROCHORKINA, jež krásně zavěsil třetí kolík do Vasilevskiho svatyně. Sedm minut před koncem tak domácí vedou zase o jednu branku. Asistence: Igor Grigorenko, Georgij Mišarin.
     
    50:48
    Obrovská šance Salavatu a v ní Filatov. Dostal se k odraženému kotouči a z ničeho nic se ocitl sám před bránou. Tváří v tvář Staňovi však trefuje pouze dobře povyjetého gólmana.
     
    44:48
    Tohle už prošlo. V obrovské šanci byl Naumenkov, ale netrefuje z ideální pozice prázdnou bránu.
     
    44:05
    Před Vasilevskim však bylo pořádně horko. Od modré střílel Denisov a odražený kotouč chtěl protečovat do sítě Filppula, jenže to udělal dost nešikovně, Trochu legračně se mu puk dostal na rukavici a jeho hození kotouče na branku nemohlo pochopitelně projít.
     
    39:55
    Málem to tak být nemuselo, neboť si před Staňu najel Musatov a snažil se procpat mezi jeho betony kotouč. Celou situaci domácí gólman ustál.
     
    37:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno a zároveň je z toho využitá přesilovka. Zase to nebyl dvakrát jistý zákrok od Rastislava Stani. NIKITA FILATOV vystřelil z pravého kruhu takovou spíše přízemní střelu a ta propadla kolem betonu slovenského brankáře. Opět to byla střela, která se dala chytit. Tak či tak, začínáme zase od znova. Asistence: Dmitrij Makarov.
     
    37:07
    Pervyšin zahákoval Filatova a v závěru druhé třetiny budou hrát hosté přesilovku.
     
    34:05
    Finský reprezentant ukázal svou zkušenost a počkal si na vhodný moment překvapení. Pihlström místo přihrávky volil střelu a následně i obkroužení domácí brány, leč Rastislava Staňa se dokázal přesunout v pravý moment.
     
    30:26
    Ovšem teď se musel probudit gólman Vasilevskij. To byla tutovka domácího Denisova, který si najel z mezikruží před hostující bránu a ruský gólman v zeleném dresu předvedl perfektní semafor. Po delší době tak sledujeme tutovku a v ní bylo CSKA.
     
    25:32
    Arturs Kulda je dalším hříšníkem tohoto zápasu, potrestán je za podražení a pro domácí je zde další přesilovková šance.
     
    18:27
    Zároveň je vyloučen i Naumenkov za sekání. Hraje se tedy ve čtyřech a od druhé části budou hrát domácí přesilovku.
     
    18:27
    Bude se vylučovat, na hřišti leží obránce Rylov a zůstává stále otřesen. Rozhodčí posílá na trestnou dnes podruhé Sergeje Zinovjeva, který se s Rylovem srazil na modré a ten souboj dohrál ramenem. To bylo velice ošklivé a sudí to viděli. Ruský útočník inkasuje větší trest do konce utkání. (5+DKU).
     
    12:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Mnoho času neuběhlo a domácí Moskva kvapem otáčí skóre. DANILL MARKOV podobně jako jeho kolega před chvíli vypálil od modré čáry a kotouč zapadl přesně do Vasilevskiho sítě. Rázem je ve vedení domácí celek a dohánět musí pro změnu hráči Salavatu. Bez asistence.
     
    11:15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno a zasloužil se o to obránce JAKOV RYLOV. Brankář hostů neměl vůbec šanci, protože ruský bek vypálil pořádnou a nechytatelnou pumelici k levé tyči. Vasilevskij toho zřejmě mnoho neviděl a při vyrovnaném počtu hráčů na ledě 4/4 je srovnáno. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
     
    10:00
    Dlouho přesilovka domácích nevydržela, za katrem již sedí Filppula – nedovolené bránění. Hraje se tak 4/4.
     
    09:49
    Bude se však dnes podruhé vylučovat. Stěpanov je vyloučen za krosček.
     
    07:26
    To na druhé straně bylo opět pořádně otevřené okno. Filatoval poslal kotouč za obranu na Makarova a ten jen vyprášil betony Rastislava Stani. Teď měli hráči CSKA štěstí.
     
    04:37
    Ufa právě vstřelila branku!
    TEEMU HARTIKAINEN otevírá účet dnešního mače a slovenský brankář si obdržený gól za rámeček takřka určitě nedá. Finský útočník se dostal na modrou čáru, jeho spoluhráči střídali, tak kotouč nahodil na bránu a Staňa jeho střelu na lapačku pořádně podcenil. Bez asistence.
     
    02:07
    Sergej Zinovjev je prvním potrestaným hráčem tohoto zápasu, zahákoval Širokova a jde na trestnou za tento přestupek.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 12. Rylov (Prochorkin), 13. Markov, 53. Prochorkin (Grigorenko, Mišarin) – 5. Hartikainen, 38. Filatov (Makarov)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Mišarin, Pervyšin, Denisov, Gončarov, Naumenkov, Rylov, Markov – Žarkov, Grigorenko, Prochorkin – Širokov, Filppula, Zubov – Fefelov, Saprykin, Ljubimov – Fjodorov, Pereškokov, Zainullin, Kamajev.
    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Volkov) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Babčuk, Sopel, Kulda, Isangulov, Vasilevskij – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mereskin, Slepyšev, Chlystov – Mirnov, Pihlström, Zinovjev – Musatov, Stěpanov, Gluchov.

    Rozhodčí: Gašilov, Kulakov – Matjuška, Lazarev
    bahis siteleri