Zlín – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 10.10.2013, 18:20 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Partner:
     
    58:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté to v závěru ještě zkusili bez brankáře, ale to se jim nevyplatilo. Čtvrtou trefu do odkryté klece vstřelil JAROSLAV BALAŠTÍK. Asistence: Petr Leška.
     
    20:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni snižují stav zápasu na rozdíl dvou branek a zároveň kazí Horčičkovi čisté konto. Horčička stačil vyrazit pokus Lva před sebe, dorážka JÁNA SÝKORY už ale prošla za záda zlínského brankáře. Asistence: Jakub Lev.
     
    6:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani zažívají dnes raketový nástup do utkání. Už třetí trefu v první třetině přidává PETR LEŠKA. Zlínský centr si sjel po Balaštíkově přihrávce mezi kruhy a nedal Machovskému žádnou šanci. Asistence: Jaroslav Balaštík.
     
    1:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Mensator je hodně nejistý a obrana Plzně je myšlenkami zřejmě ještě v autobuse. Mensator vyrazil lehkou střelu Čajánka ale na dorážku MARKA MELENOVSKÉHO plzeňský brankář nestačil reagovat. Asistence: Petr Čajánek, Pavel Kubiš.
     
    0:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují hned z první vážnější šance. Petr Leška chvíli podržel puk za plzeňskou brankou a poté si všiml před brankou volného Veselého. ONDŘEJ VESELÝ lehce plácl do kotouče a ten se došoural za Mensatorova záda. Plzeňský brankář čekal pokus do protipohybu a tak domácí útočník střílel téměř do odkryté branky. Asistence: Petr Leška.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 1. Veselý (Leška), 2. Melenovský (Čajánek, Kubiš), 7. Leška (Balaštík), 59. Balaštík (Leška) – 21. J.Sýkora (Lev)


    Berani Zlín: Horčička (Kašík) – Řezníček, Marušák, Urbanec, Zámorský, Tesařík, Matějíček, Valenta – Veselý, Leška, Balaštík – Melenovský, Čajánek, Kubiš – Čech, Holík, Honejsek – Köhler, Okál.
    HC Škoda Plzeň: Mensator (Machovský) – Hanzlík, Slovák, Seman, Růžička, Frolo, Mozík, Boháč – Vlasák, Kašpařík, Duda – Pletka, Lev, Kratěna – J. Sýkora, T. Sýkora, Novotný – Hollweg, Vlček, Schleiss.

    Rozhodčí: Čech, Husička – Flegl, Štofa

    Diváci: 3805
    bahis siteleri