Omsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 4:3 (3:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 4:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 10.10.2013, 15:00KHL
Partner:
     
    51:11
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Teď už se ale domácí ujímají zaslouženého vedení. Pepeljajev vyprodukoval projektil z pravého kruhu. S tím si sice hostující gólman dokázal poradit. Nicméně kus černé pryže vyrazil jen vedle sebe, kde číhal osamocený KIRIL KNJAZEV, jenž se následnou dorážkou do odkryté klece nemýlil. Asistence: Alexej Pepeljajev.
     
    38:21
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Domácí se dokázali z tlaku vymanit a srovnávají. VITALY SLITNIKOV si najel z pravé strany do útočného pásma. Z prostoru pravého kruhu vyprodukoval ránu, kterou sice Gelašvili vyrazil, nicméně puk se odrazil od jeho betonu a spadl do prázdné brány. Asistence: Michajl Žukov.
     
    33:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod dokonal obrat. Nicméně Nižnij měl velké štěstí v gólové situaci. Letící kotouč tečoval holí VJAČESLAV KULJOMIN. Puk následně přeletěl domácího gólmana a skončil za brankovou čárou. Asistence: Vladimír Galuzin.
     
    32:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Ke kotouči, který se odrazil od mantinelu si sjel první Salminen, jenž následnou přihrávkou před brankoviště našel JARKO IMMONENA Ten na nic nečekal a z první vyprodukoval ránu, která prolétla domácímu gólmanovi nad vyrážečkou. Asistence: Sakari Salminen.
     
    17:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod ale vzápětí snižuje. Hosté zasypali Birjukova doslova deštěm střel ze všech možných úhlů. O tu nejnebezpečnější se postaral Kulakov. Jeho projektil dokázal domácí gólman jen tak tak vyrazit. Nicméně pouze před sebe, kde se ve velkém závěru zorientoval nejlépe TIM BRENT. Ten rychlou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
     
    15:58
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    JONAS ANDERSSON číhal osamocený u levé tyče hostující svatyně. Po jedné střele se dostal k dorážce, v níž uspěl, když bekhendovou ranou poslal puk nad beton ležícího Gelašviliho. Bez asistence.
     
    05:04
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Jeden z hostujících obránců si za svými zády nevšiml Anderssona, který získal puk. Následně si najel ke středu mezikruží, v němž elegantní přihrávkou mezi nohama poslal přihrávku na najíždějícího STEPHENA DIXONA, jenž vypálil z první a trefil se přesně nad lapačku Gelašviliho. Asistence: Jonas Andersson.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Dixon (Andersson), 16. Andersson, 39. Slitnikov (Žukov), 52. Knjazev (Pepeljajev) – 18. Brent, 33. Immonen (Salminen), 34. Kuljomin (Galuzin)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov – Šefer, Starosta,Pepeljajev, Trončinský, Chvostov, Putlov, Djakov – Sitnikov, Magogin, Žukov – Jakubov, Skorochodov, Knjazev – Dixon, Andersson, Savinainen – Olonov, Gorbunov, Gusev.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili – Hietanen, Valentanko, Makarov, Chomitskij, Grigorev, Denisov, Belochvostikov – Imonnen, Salminen, Paršin – Kuljomin, Galuzin, Potapov – Brent, Krasnoslabocev, Kulakov – Šťastlivij, Wolski, Žarkov.

    Rozhodčí: Gusev, Sergejev – Goljak, Dedjulja
    bahis siteleri