Vítkovice – Třinec 2:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:4 (kon.) | Zlín – Liberec 3:0 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 4:1 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 3:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 18.10.2013, 18:00 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá využitá přesilovka dnešního zápasu. Už těch šancí měl mnoho, nyní se může radovat, že se před Závorkou prosadil. Ostrý centr vyslal před hostující klec Miroslav Holec, kotouč poskakoval před bránou a všudybyl HYNEK ZOHORNA jej procpal silou vůle za nešťastného karlovarského strážce, jenž nestihl ucpat levou stranu brány svým betonem. Asistence: Miroslav Holec, Jakub Svoboda.
     
    33:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Chyba Martina Dočekala na útočné modré znamená snížení hostujícího týmu. ROMAN VLACH vystihl jeho nepřesnost a z levé strany hřiště zamířil sám na Marka Čiliaka. Brněnského brankáře si vychutnal podobně jako u první branky střílející Burian. Zakončení bylo totiž znovu blafákem a znovu provedeno s naprostou bravurou. Bez asistence.
     
    28:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá. Radek Dlouhý odjíždí smutný na svou střídačku. Příliš to nevypadalo, že by se Kometa mohla prosadit, ale poté zvolila jednoduchou akci. Po pravém křídle ujel Tomáš Svoboda, který vyslal střílenou přihrávkou do šance JANA HRUŠKU a tento probuzený střelec do kotouče jemně šťouchl a puk následně skončil v Závorkově síti. Domácí tak zvyšují své vedení a mohou být zase o něco klidnější. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    22:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je zde úvodní branka zápasu. Ačkoliv byli domácí hráči sevřeni do karlovarských kleští, urodil se brněnský super rychlý brejk. Hruška poslal přesný pas na VILÉMA BURIANA, který si najel od modré čáry před hostující bránu a zakončil jako zkušený extraligový mazák. Gólmana Energie pokořil bekhendovým blafákem a pověsil kotouč přesně do pravé šibenice. Asistence: Jan Hruška.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 23. Burian (J. Hruška), 29. J. Hruška (T. Svoboda), 46. H. Zohorna (Holec, J. Svoboda) – 34. Vlach


    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Hanzlík, M. Hruška, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dujsík – Zohorna, Holec, J. Svoboda – Káňa, Němec, T. Svoboda – Burian, J. Hruška, Dočekal – Wasserbauer, Mrázek, Jenyš. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek, Kubka, Drtina, Šmach, Gulaši, Parýzek, Schusser – Zaťovič, R. Hruška, Hovorka – Doležal, Vlach, Koblasa – Dlouhý, Vachovec, Zucker – Kytnár, Balán, Tomeček. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodčí: Baluška, Jeřábek – Gebauer, Lederer.

    Diváci: 7200
    bahis siteleri