Bohemians 1905 – Jihlava 0:0 (kon.) | Příbram – Olomouc 3:2 (kon.) | Ostrava – Znojmo 1:1 (kon.)
Slovácko – Liberec 4:2 (kon.) | Plzeň – Slavia 1:1 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
4:2 (1:0)
FC Slovan Liberec
Sobota 19.10.2013, 17:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty seniora • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    71
    Liberec právě vstřelil branku!
    V posledních minutách vyvíjí hosté na svého soupeře tlak a to se jim vyplácí. Rybalka našel nadýchaným centrem hlavičkujícího LIBORA HUŠKA, který se nemýlil a přesným zásahem nedal Melichárkovi šanci.
     
    62
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z pravé strany odcentroval míč do vápna Pavelka, kde se ke střele dostal SERGEJ RYBALKA a přesnou trefou ke vzdálenější tyči snížil na 4:1.
     
    57
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Svůj stý gól v kariéře zaznamenává LIBOR DOŠEK a navyšuje stav skóre na 4:0. To je opravdu neuvěřitelné, co si domácí fotbalisté dovolují a Liberec pouze zírá. Takový výsledek by čekal asi málokdo. DOŠEK si míč připravil na střelu a technickou trefou rozvlnil soupeřovu síť.
     
    49
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda domácích pokračuje a Liberec je v šoku. Z pravé strany se Biolek prezentoval centrem do vápna, kde se ke střele dostal MILAN KERBR a zvýšil vedoucí skóre na 3:0.
     
    47
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Petr ze své kopačky vyslal ukázkový centr ke vzdálenější tyči, kde nejvýše ze všech hráčů vyskočil hlavičkující LIBOR DOŠEK a přesnou trefou nedal Kovářovi šanci.
     
    34
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ VALENTA podnikl útočnou akci, ze které domácí fotbalisté vytěžili maximum. Na pravé straně se mu do kombinace nabídl Biolek a poté mu vrátil míč na penaltovou značku, odkud hlavičkující VALENTA dopravil balon za záda libereckého Kováře.

    Tomáš Kučera

    Branky: 34. Valenta (Biolek), 47. Došek (Petr), 49. Kerbr (Biolek), 57. Došek (Petr) – 62. Rybalka (Pavelka), 71. Hušek (Rybalka)

    Karty:   24. Valenta (SLO), 73. Biolek (SLO), 86. Reinberk (SLO) – 37. Sackey (LIB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:5.
    1.FC Slovácko: Melichárek – Šimko, Košút, Rada, Reinberk – Biolek (84. Ondřejka), Daníček, Valenta (88. Trávník), Petr (78. Mezlík), Kerbr – Došek (C).
    Náhradníci: Heča – Mezlík, Trousil, Volešák, Trávník, Haša, Ondřejka.

    FC Slovan Liberec: Kovář – Fleišman, Kelič, Kováč (C), Coufal (71. Kušnír) – Kalitvincev (59. Delarge), Pavelka, Šural, Rybalka, Sackey (46. Hušek) – Rabušic.
    Náhradníci: Hroššo – Karišik, Kušnír, Pimpara, Hušek, Kolár, Delarge.

    Rozhodčí: Jech – Urban, Paták

    Diváci: 4 076
    bahis siteleri