Chrudim – Čáslav 1:1 (kon.) | Strakonice – Převýšov 1:2 (kon.) | Králův Dvůr – Kolín 1:1 (kon.)
Kunice – Chomutov 0:0 (kon.)
konec
SK Strakonice
1:2 (0:1)
SK Převýšov
Sobota 19.10.2013, 10:15 • SCM Mladé • Česká fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    79
    Převýšov právě vstřelil branku!


    A prakticky z protiútoku jdou hosté do vedení! První ryze "fotbalový" gól. Urbance zatáhl míč po pravé straně a poté našel přesně hlavu hostujícího útočníka TOMÁŠE SEDLÁČKA, který se nemýlil a zakončil přesně k tyči.
     
    47
    Strakonice právě vstřelily branku!


    Další groteskní branka! V úvodu druhé půle domácí srovnávají krok a opět se jednalo o zvláštní gól, Rýdel patičkou vysunul RADIMA STAŇKA, ten potáhl z pravé strany míč do pokutového území a vypálil. Míč "efektně" tečoval hostující kapitán Jarkovský a Zavřel byl bezmocný, balon se od vzdálenější tyče odrazil do branky a rázem je srovnáno.
     
    36
    Převýšov právě vstřelil branku!


    Velice kuriózní branka! Podobný kiks jsme naposledy mohli vidět u Plzeňské Viktorie, ale tentokrát šlo o rovnocennou "souhru" obránce a brankáře. Petráň přihrával zpět na Daňka, ten stál však o kus vedle, než se domníval Petráň, a malá domu hezky klouzala k brance. Daněk se sice zachoval duchapřítomně a pokusil se míč doběhnout, vykopnout jej však nedokázal. Hosté jdou do vedení – 0:1.

    Martin Pešek

    Branky: 47. Staněk – 36. Petráň (vla.), 79. Sedláček


    SK Strakonice: Daněk – A. Dvořák, P. Novák I, Petráň, Machovec – Staněk (64. Kadula), Otepka, Rýdel (83. Lerch), Rakovan (72. Radouch), Wermke – Němec
    Náhradníci: Rojík, Lerch, Novotný, Havelka, Kadula, Radouch

    SK Převýšov: Zavřel – Černý, Jarkovský, Veselka, Špidlen – Rezek (72. Kučera), Sixta (54. P.Novák II), Urbanec, Doležal (85. Kouřil), J. Dvořák – Sedláček (89. Jos.Dvořák)
    Náhradníci: Jehlička, Kouřil, Jos. Dvořák, P. Novák II, Kučera

    Rozhodčí: Henych – Berka, Aubrecht
    bahis siteleri