Kanada – Rakousko 2:2 (kon.) | Mexiko – Nigérie 1:6 (kon.) | Írán – Argentina 1:1 (kon.)
Irák – Švédsko 1:4 (kon.)
konec
Kanada
2:2 (0:1)
Rakousko
Sobota 19.10.2013, 15:00 • Sheikh Rashid Stadium, Dubai (UAE) • Mistrovství světa U17
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Tuniský sudí nastavuje tři minuty!
     
    88
    Rakušané vítězství vyloženě odmítají! Dlouhý centr z pravé strany si zpracoval Michael Endlicher, posunul si míč do vápna a v obrovské šanci poslal míč těsně vedle levé tyče!
     
    85
    Možná klíčový moment zápasu! Rychlý protiútok po levé straně hřištěl zakončil přihrávkou Domej a našel na prostředku velkého vápna Saschu Horvatha, jenž míč zkrotil a z pokutového puntíku přestřelil!
     
    78
    Poslední střídání zápasu obstarala Kanada. Se žlutou kartou na kontě odchází ze hřiště Dominguez, kterého nahradil Nevello Yoseke.
     
    74
    Trenéři se v posledních minutách předhánějí, ale jsou to opět Rakušané, kdo vystřídal. Grbice vystřídal Michael Endlicher.
     
    72
    Míč skončil v zámezí a rohovým kopem Kanady. Hermann Stadler využil tento moment ke střídání a Lazara vystřídal Edin Bahtic.
     
    71
    Nejdříve se ubránilo Rakousko a následný protiútok evropského týmu kanadská obrana zastavila. Její dlouhý nákop stihl Lercher a jeho centr našel ve vápně Marca Bustose, který si míč sklepl a levačkou orazítkoval břevno rakouské svatyně!
     
    68
    Uteklo pár vteřin hry a Sean Fleming byl donucen vystřídat podruhé. Zdravotní potíže nedovolí pokračovat Hamiltonovi. Místo něho vběhl na plac Ibn Brahim.
     
    67
    První střídání Kanady znamená střídání klubových spoluhráčů. Haynesovo místo na hřišti převzal Matthew Chow.
     
    66
    O míč ovšem přišli a rychlý protiútok Rakušanů patřil Saschu Horvathovi, který u rohového praporku vymazal obránce, obešel druhého a pokusil se překvapit Carducciho, který jeho pokus vyrazil.
     
    61
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Kanadská radost rychle opadla. Dlouhý centr z pravé strany našel NIKOLU ZIVOTICE, jenž vyskočil a krásnými polonůžkami vyrovnal stav utkání – 2:2!
     
    58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Míč si postavil ELIAS ROUBOS a nekompromisní střelou k levé tyči posílá svůj tým do vedení – 2:1!
     
    57
    Kanada zamkla Rakousko v jeho vápně a ze závaru vytěžila pokutový kop po zahrání rukou!
     
    53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rohový kop ovoce nepřinesl, ale následný centr do vápna dopadl na penaltový puntík, kde stál pozorný JORDAN HAMILTON a rozvlnil síť za brankářem Carduccim – 1:1!
     
    47
    Rakousko o přestávce vystřídalo. Ze hřiště odstoupil Tursch a jeho místo převzal Peric.
     
    45+1
    Kanadský tým bude zahrávat další přímý kop skoro z levého rohu velkého vápna...
     
    45
    Sudí Jedidi nastavuje jednu minutu!
     
    33
    Nechybělo mnoho a bylo vyrovnáno! K samostatnému úniku se dostal Hanson Boakai a tváří v tvář Schlagerovi se pokusil zaseknout míč, ale výborný zákrok rakouského brankáře mu v tom zabránil. Evropané stále vedou!
     
    29
    A mohlo být hůř! Naprosto totožná akce na druhé straně hřiště měla o přihrávku více a zakončující Daniel Ripic orazítkoval pravou tyč Carducciho svatyně!
     
    28
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Rakušané usadili kolem velkého vápna a vhazovali. Dlouhý míč do vápna byl ztečován na kopačku SASCHY HORVATHA, jenž poslal míč od břevna do branky – 0:1!
     
    21
    Další slibná příležitost končí neúspěchem. Tentokrát se do zakončení prodral Jordan Hamilton, ale svou střelu z levé strany poslal nad branku.
     
    19
    Nakonec se dostala k centru z levé strany, který byl sražen na velké vápno. Tam stál připravený Kianz Froese a jeho tvrdý padáček vyboxoval Alexander Schlager nad svou branku!
     
    15
    Máme tu první žlutý kartonek, který dostal Marco-Leonel Dominguez (CAN). Rakušané budou zahrávat přímý kop z uctivé vzdálenosti.
     
    8
    Zajímavá akce našeho jižního souseda vypadala nebezpečně. Zivotic se prodral s míčem až k vápnu a z pravé strany odcentroval, ale nikdo z nabíhajících hráčů netečoval.
     
    3
    Slibná příležitost pro Kanadu! Na hranici vápna trefil Yoseke ruku jednoho z hráčů v bílém a Kanada bude zahrávat přímý kop ze zajímavé pozice!

    Daniel Ryl

    Branky: 53. Hamilton, 58. Roubos (pen.) – 28. Horvath, 61. Zivotic

    Karty:   15. Dominguez (CAN)


    Kanada: Carducci "C" – Roubos, Comsia, Bustos, Lopez, Hamilton (68. Brahim), Boakai, Haynes (67. Chow), Black, Dominguez (78. Yoseke), Froese.
    Trenér: Sean Fleming.

    Náhradníci: Milton, Kaiswatum – Laurent, Ibn Brahim, Yoseke, Davies, Chow, Cantave, Musse.

    Rakousko: Schlager – Tursch (47. Peric), Lercher, Grbic (74. Endlicher), Horvath, Lazaro (72. Bahtic), Gluhakovic, Domej "C", Zivotic, Baumgartner, Ripic.
    Trenér: Hermann Stadler.

    Náhradníci: Hartl, Bundschuh – Endlicher, Peric, Haas, Pellegrini, Mayr, Probst, Kvasina, Bahtic.

    Rozhodčí: S. Jedidi – B. Hassani, A. Hmila (vš. TUN)
    bahis siteleri